עבור לתוכן

הורדת קוד מכתובת SVN

Featured Replies

פורסם

היום נתקלתי במישהו שמשחרר את הקוד שלו על ידי כתובת SVN.

כיצד אני יכול להוריד את הקוד לצפייה אישית במחשב?

האם יש כלי "און ליין" שיכול להוריד לי את הקוד?

תודה.

פורסם

אתה צריך להתקין אצלך קליינט SVN, ואז להשתמש בו כדי לעשות checkout לפרוייקט. יש כל מיני תוכנות מומלצות, אני אישית מכיר את TortoiseSVN.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להתקין אצלך קליינט SVN, ואז להשתמש בו כדי לעשות checkout לפרוייקט. יש כל מיני תוכנות מומלצות, אני אישית מכיר את TortoiseSVN.

אין שירות און ליין שעושה את זה עבורי או משהו כזה?

פורסם

...למה שיהיה? מה שאתה רוצה לעשות הוא בתכל'ס להוריד את כל הקבצים שיושבים במקום מסויים (רק שהמקום הזה הוא svn repository ולא אתר אינטרנט). ייקח לך בדיוק שתי שניות להתקין את התוכנה.

פורסם

אין שירות און ליין שעושה את זה עבורי או משהו כזה?

בעני זה רעיון מעניין והגיוני דווקא. אם כל מה שאני רוצה זה להוריד ללא עדכון חזרה אז למה להתקין client. אין סיבה תיאורטית שלא יהיה אתר שלוקח כתובת של repository, משתמש וסיסמה, משתמש בהם כדי להוריד את העץ, מזפזפ ושולח חזרה ככקובץ אחד. לא נשמע מסובך וחוסך התקנה מיותרת.

אתה מוזמן לקחת את זה כפרויקט open source :)

אם בכל זת אתה מתקין את אחד ה clients ואתה רק מוריד ללוא כוונה (או יכולת) לעדכן חזרה את ה-repository אז תעשה פעולת export ולא פעולת checkout (פעולה שתמלא את כל עץ התוכנה בתיקיות מיותרות למטרותך).

פורסם
  • מחבר

בעני זה רעיון מעניין והגיוני דווקא. אם כל מה שאני רוצה זה להוריד ללא עדכון חזרה אז למה להתקין client. אין סיבה תיאורטית שלא יהיה אתר שלוקח כתובת של repository, משתמש וסיסמה, משתמש בהם כדי להוריד את העץ, מזפזפ ושולח חזרה ככקובץ אחד. לא נשמע מסובך וחוסך התקנה מיותרת.

אתה מוזמן לקחת את זה כפרויקט open source :)

זה בדיוק העניין.

כל מה שאני רוצה זה להוריד וזה הכל.

קצת גדול עליי, לצערי, לפתח דבר כזה.

אני לא מתכנת אלא בונה אלגוריתמים.

תודה.

נקווה שיום אחד יהיה שירות כזה און ליין.

פורסם

שוב, למה שיהיה כזה שירות אונליין? מה שאתה רוצה שקול לשירות אונליין שמוריד אתרים שלמים בשבילך.

פורסם
  • מחבר

שוב, למה שיהיה כזה שירות אונליין? מה שאתה רוצה שקול לשירות אונליין שמוריד אתרים שלמים בשבילך.

כנראה שאתה לא מוצא בזה הגיון ו- 2 אנשים אחרים בת'רד הזה כן מוצאים הגיון.

הנה לך מקרה שקרה לי ומדוע אני רוצה.

יש אתר שמפרסם קוד שלו לאלגוריתם מסויים של מסנן מסויים שאני לומד.

כל מה שאני רוצה זה לראות את המימוש כדי ללמוד ולעזוב את זה, לנצח.

הוא פרסם את הקוד ב- SVN.

עכשיו אני צריך לתהקין 20 מגה של תוכנה...

אני לא מתקין תוכנות על המחשב שלי סתם.

מה שמותקן זה משהו יום יומי, כל השאר שירותי און ליין.

זה שירות, פשוט מאוד - להפוך משהו מ- SVN (שאין לי אפילו מושג מה זה) לקובץ C שאני יכול לקרוא אצלי במחשב.

אני רואה בזה המון הגיון.

זה נקרא המרת פורמט, תתפלא, יש לזה המון ביקוש.

פורסם

בד"כ קוד של אלגוריתם יהיה מרוכז בקובץ בודד (או בכמה קבצים בודדים). אין צורך להוריד פרוייקט שלם בשביל זה.

אם היית קצת קורא על SVN היית מבין שזה לא פורמט, אלא מערכת ניהול גרסאות. הקוד של הפרוייקט יושב על שרת SVN וממנו אפשר לגשת לקבצים. כי ב-99% מהמקרים למערכות SVN יש פשוט אופציית גישה מ-web, כלומר הכתובת SVN היא URL רגיל לחלוטין שאתה יכול להדביק בדפדפן, ולגלוש בקבצים של הפרוייקט. את זה ניסית?

פורסם

חשבתי שגיקים מכירים את גוגל.

Portable SVN clients

(תוצאה ראשונה בגוגל)

פורסם
  • מחבר

חשבתי שגיקים מכירים את גוגל.

Portable SVN clients

(תוצאה ראשונה בגוגל)

עברתי על זה.

בוא נאמר שיותר מהיר לבנות את הקליינט בקוד פתוח שהשני הציע.

פורסם

פורטבילי זה לא אונליין.

פותח הת'רד: ניסיתי להיכנס לפרויקט ה-SVN דרך הדפדפן, כמו שהצעתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים