עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

כי הוא לא רואה את זה כראשי תיבות, אלא כשתי מילים שונות. הרי בשפות לטיניות אין את השטות הזו.

זה לא מעניין אותי, זה עדין באג מבחינתי ::)

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה "תוכנות" מנתחות (Parsing) טקסט. זה לא קשור למקלדת עצמה, זה קורה בכל תוכנה שבה מעורב טקסט (עיבוד תמלילים, כתיבת קוד) שאני יכול לחשוב עליה כרגע.

תפתח נניח Word, או אפילו פה בתיבת הטקסט של התגובה, תכתוב מילה עם גרשיים (למעשה אלה מרכאות, כדי לכתוב גרשיים כמו שצריך תלחץ על ALT + 0216, אם כי גם כשאתה משתמש בגרשיים המילה "תחתך" בתו האחרון שלפניהם מכיוון שזה תו מיוחד) ותראה שקורה אותו דבר (זה יקרה בכל פעם שמעורב "תו מיוחד").

אז כך שאתה יכול להגיד שאתה לא מרוצה מההתנהגות הזאת, אבל זה לא באג, לפחות לא במובן שאתה מתכוון אליו (התנהנות שמתרחשת רק בתכנה ספציפית ופוגעת בתפקודה התקין), ככה "מכונה" קוראת טקסט ו"מבינה" אותו.

פורסם

מה אכפת לי, הלקוח, איך התוכנה מנתחת טקסט?

אני מבין מבחינה תכנותית על מה אתה מדבר. אבל זה שיש הסבר מספיק טוב למה זה לא עובד, לא אומר שזה אמור לא לעבוד, ואין דרך להתגבר על זה.

סוויפטקי יכולה לזכור מילה כמו "ג'ינג'י" אבל לא יכולה לזכור 'ת"א'. זה לא עובד מספיק טוב כרגע. תקרא לזה איך שאתה רוצה.

נ.ב

אני לא אומר שההנאה שלי מסוויפטי נפגמה או משהו כזה, גם אם לא יתקנו את זה עוד חצי שנה אני אהיה בסדר עם זה.

נ.ב2

הגרסה החדשה של דרופבוקס במארקט.

פורסם

מישהו מכיר אפליקציה משהו בסגנון BAR SHORTCUT שניתן לשים אנשי קשר לחיוג מהיר

ב-NOTIFICATION BAR אבל בשורה משמאל לימין מתחת לקיצורים של WIFI-BT וכו...

ראיתי שבעדכון גרסה של IOS עשו משהו דומה.

ועוד משהו, האם יש דרך להוריד את ה-CARRIER של סלקום\פלאפון וכו... מה-NOTIFICATION BAR.

ניסיתי מספר תוכנות והכי קרוב שהגעתי זה להשתמש ב-UOT KITCHEN כדי לעשות את זה ומה שיצא שה-CARRIER

נמחק אך עדיין המקום שלו תופס לי שורה מתחת לקיצורי WIFI-BT.

צריך למחוק את השורה הזו ולהעלות את ה-NOTIFICATION עוד שורה למעלה.

פורסם

SMS popup היא אפליקציה קטנה ונחמדה שכל מטרתה זה "להקפיץ" לכם את ההודעות ישירות על המסך שלכם (יש שיאמרו סטייל אייפון).

יש אפשרות לראות שהתקבלה הודעה וממי, יש אפשרות גם לענות מתוך אותו חלון קטן. שלוחצים Close זה מסמן את ההודעה כנקראה ואז זה לא יציק לכם, ואפשר גם לעשות delete ישירות. אני משתמש בה כבר לא מעט זמן ואני מאוד מרוצה.

פורסם

אפשר פשוט להשתמש ב-GO SMS, תוכנת המסרונים הכי טובה לדעתי, זו פונקציה מובנת יעילה מאוד, אפילו מאפשרת להגיב מהפופאפ הזה ישר.

פורסם

SMS popup היא אפליקציה קטנה ונחמדה שכל מטרתה זה "להקפיץ" לכם את ההודעות ישירות על המסך שלכם (יש שיאמרו סטייל אייפון).

יש אפשרות לראות שהתקבלה הודעה וממי, יש אפשרות גם לענות מתוך אותו חלון קטן. שלוחצים Close זה מסמן את ההודעה כנקראה ואז זה לא יציק לכם, ואפשר גם לעשות delete ישירות. אני משתמש בה כבר לא מעט זמן ואני מאוד מרוצה.

LOL זאת בדיחה?

פשוט תשתמש בתוכנת SMS נורמלית.... או GO SMS או Handcent.

איזה קטעים שאתה משתמש באפליקציה נפרדת בשביל לקבל popup על SMS... :lol:

פורסם

:smile1:

אין לי שום צורך בפיצ'רים ש-GO SMS או שאר התוכנות נותנות לי ולכן חשבתי שזה יכול להיות פיתרון טוב למי שרק צריך את ה-POPUP הזה

פורסם

אכן לא למבין למה לשבור את הראש..הממשק של ההודעות מספק בהחלט..ככה שאפליקציה של POPUP רק סוגרת את הפינה סופית..

לא צריך יותר מזה..

פורסם

מישהו יודע מה לעזזל עובר על האפליקצייה של מקו?

מאז העידכון האחרון היא לא נדלקת במכשירי סוני אריקסון, ולמקו לא מזיז...

כבר חודש לא מעדכנים אותה

פורסם

הממשק של ההודעות מספק בהחלט

אם יש משהו שלמדתי מאז שיש לי אנדרואיד זה שזה טיפשי להסתפק ב"מספק", במיוחד כשיש שם הרבה יותר אופציות יותר טובות.

פורסם

הגישה מקובלת עליי - אבל מה בעצם יש לך שם שאתה מגדיר כ"אופציה הרבה יותר טובה". ואני שואל באמת, כי בתקופה (הקצרה אומנם) שהיתי עם GO SMS לא הבחנתי באיזה שינוי יוצא דופן, אולי מלבד האפשרות לשלוח הודעות "אוטומטית" עם תזמון מראש שלי - דבר שלא נחוץ לי יותר מכמה פעמים בשנה וגם זה הערכה מרחיקת לכת

פורסם

לא יודע מה אתה מחפש, בכל מקרה כל אחד והעניין שלו, לי אישית הממשק מספק בהחלט, גם אחרי GO SMS וכו, אין הבדל מהותי.

הגלילה וכו די אותו הדבר, מה גם שהוויגט של HTC יותר נחמד, שוב פעם במקרה שלי.

נגן וכו אני משתמש בדברים אחרים, אבל במקרה של הSMS אכן חוץ מאותה התראה שציינו כאן, אין סיבה לדעתי לחפש מעבר למה שיש מובנה.

מה גם שלפעמים תוכנות חיצוניות רק מסרבלות את הדברים...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מעניין אם הם איפשרו (או שאני יכול לעשות את זה לבד?) חלון קופץ שמתריע בפני מצלמות מהירות. נדמה לי שגם היום יש איזה סימול קטן כזה, אבל בקושי רואים - זה צריך להיות מלווה באיזה צליל אפילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים