פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים אהלן ניתקלתי בתקלה שאני לא יכול לצפות בסרטונית באתר מאקו רשום למטה מתחבר למדיה ולא קורה כלום יש במחשב וינדוס ויסטה הפעולות שניסיתי לעשות איפוס דפדפן > ניסיון עם דפדפן חלופי > הורדתי קודקים ,JAVA , FLUSH כלום לא עזר חשוב לציין שזה קורה רק במחשב אחד וגם שאני מצליח לצפות בכל האתרים התקלה היא רק במאקו תודה מראש אליאור
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים תסגור את כל החלונות של האינטרנט אקספלוררכנס לריג'סטרי, תמחק את המפתח הזה:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MediaPlayer\Preferences\ProxySettingsאחר כך תפתח את המדיה פליירואח"כ תבדוק אם זה הסתדר.אם לא הסתדר תחזור על זה שוב רק שהפעם תמחק במקום, את כל זה:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MediaPlayer.תגיד אם זה עזר...
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא הייתי ממליץ להתעסק עם REG לפני שבדקת דברים עד הסוףלגבי התקלה שיש לך נסה את זה:http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspxכנס לשם ותלחץ NEXT למטהיהיו שם תקלות נפוצות בנגנים של CASTUPתבדוק את הפתרון לבעיה שלך שם
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר הכל עובד חוץ ממאקו נכנסתי ל custup עשיתי שם כבר את הכול ממש כלום לא עזר אולי אני אנסה את למחוק את הערך בריג'סטרי אתה מתכוון להיכנס ל regedit ללכת לפי הנתיב ולמחוק את הערך ?
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים מחבר לא עזר אחי בחיים שלי לא נתקלתי בתקלה כזאת פשוט ניסיתי הכול.אני לא מבין דבר אחד איך זה קשור למדיה פלייר ולמה זה בעיה רק עם מאקו ושאר האתרים תקין
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אולי יש "קצר" בין ספקית האינטרנט שלך למאקו.נסה להתחבר עם יוזר של חבר שמחובר עם ספקית אחרת,(על אותה תשתית כמובן).לי זה פתר בעיות דומות בעבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.