עבור לתוכן

החלפת מעבד?

Featured Replies

פורסם

שלום,

מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

פורסם

שלום,

מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

אני לא מדבר מניסיון - אבל אני לא רואה שום סיבה לפרמט את המחשב אם אתה רק מחליף מעבד, רק תוודא שזו אותה סוקט.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר מניסיון - אבל אני לא רואה שום סיבה לפרמט את המחשב אם אתה רק מחליף מעבד, רק תוודא שזו אותה סוקט.

כמובן שאני אישית מעדיף שלא לפרמט את המחשב, העניין הוא שאני שואל בדיוק את השאלה הזו - האם זה תלוי בי? כלומר, האם ישנה סיטואציה שלאחר החלפת המעבד, הווינדוז יעלה ויגיד לי שעליי לפרמט את המחשב?

פורסם

תלוי במערכת ההפעלה שלך ואם אתה מחליף רק מעבד או גם רכיבים אחרים.

XP בעקרון קצת רגישה יותר לנושא בהשוואה ל-Vista ו-7 בייחוד אם אתה מחליף גם לוח אם.

בכל מקרה, גם אם המערכת לא תעלה או תעלה ותקרוס (מסכים כחולים), דרך פשוטה לתקן זאת היא לבצע התקנת תיקון של המערכת (בצורה הזאת שום דבר מהנתונים הקיימים לא יימחק). לפעמים צריך לבצע 1-3 התקנות תיקון עד שהכל "מסתדר".

פורסם
  • מחבר

תלוי במערכת ההפעלה שלך ואם אתה מחליף רק מעבד או גם רכיבים אחרים.

XP בעקרון קצת רגישה יותר לנושא בהשוואה ל-Vista ו-7 בייחוד אם אתה מחליף גם לוח אם.

בכל מקרה, גם אם המערכת לא תעלה או תעלה ותקרוס (מסכים כחולים), דרך פשוטה לתקן זאת היא לבצע התקנת תיקון של המערכת (בצורה הזאת שום דבר מהנתונים הקיימים לא יימחק). לפעמים צריך לבצע 1-3 התקנות תיקון עד שהכל "מסתדר".

איך אני מבצע את תיקון המערכת הזה? או שזו אופציה שפשוט עשויה לעלות לאחר הפעלת המחשב, וכל שעליי לעשות זה להכניס את דיסק הXP שלי?

פורסם

התקנת תיקון היא למעשה התקנת המערכת על עצמה.

אתה מתחיל בדרך הרגילה, מאתחל מתקליטור מערכת ההפעלה ואז פועל לפי הצעדים המפורטים במדריך זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים