עבור לתוכן

מאיזה סוג של חנות כדאי לקנות מחשב ?

Featured Replies

פורסם

האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ?

אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה,

האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ?

תודה

פורסם

אני אישית מעדיפה לקנות מחשב בחנות מתמחה עם שירות טוב.

החנויות שאני ממליצה עליהן: זיגזג ביהוד ולוג'יק פיסי ברמת גן.

שתיהן נותנות שירות מעולה גם לפני וגם לאחר הקנייה ומבחינתי זה מאוד חשוב.

עם זאת, כשמדובר בדברים כמו ציוד היקפי, לדעתי אין בעיה לקנות ברשתות דוגמת KSP.

זו כמובן דעתי האישית.

פורסם

מחנות מחשבים.

ברצינות, אל תקנה מחשבים מרשתות כמו ביג וכאלה. הרכיבים באותה איכות אבל שלא תחשוב שאתה תקבל אחריות או אפשרויות שדרוג, ולהתחיל להתרוצץ בין חנויות זה סיפור.

עזוב, פשוט קנה מחשב מחנות מחשבים נורמאלית (SKYPC? TMS? RMS? הכל הולך).

פורסם

ממליץ לך לא לקנות מרשתות דוגמת KSP או Ivory. לך תדע מה יהיה כשתצטרך לממש אחריות, ויש מספיק סיפורים.

אם אשדוד לא רחוקה לך מדי, אני ממליץ בחום על IQPC. חנות מקצועית שמטפלת יפה מאוד גם בכל נושא האחריות על המחשב והרכיבים.

פורסם

ממליץ לך לא לקנות מרשתות דוגמת KSP או Ivory. לך תדע מה יהיה כשתצטרך לממש אחריות, ויש מספיק סיפורים.

אם אשדוד לא רחוקה לך מדי, אני ממליץ בחום על IQPC. חנות מקצועית שמטפלת יפה מאוד גם בכל נושא האחריות על המחשב והרכיבים.

^

+1

פורסם

אני דווקא לא מסכים עם קודמיי, מעולם לא נתקלתי בשירות רע בKSP או איבורי.

פורסם

רכשתי הרבה ב-KSP ואני ממליץ עליהם

פורסם

פותח הדיון.

ההמלצה שקיבלת הייתה כנראה לא לקנות את המפרטים המוכנים שמציעות חנויות המחשבים השונות. המפרטים הללו באמת מתאפיינים ברובם בכך שהם לא משתלמים במיוחד מכיוון שאינם מאוזנים.

אם אתה עומד לקנות מחשב תפתח דיון בפורום 'מפרטי מחשב', תענה על השאלון שבסטיקי שנועד לקבל ממך את הפרטים הנחוצים לבניית המפרט המשתלם ביותר במסגרת התקציב וייבנו לך כאמור את המערכת המשתלמת ביותר לצרכייך.

עם המפרט הזה אין שום בעיה ללכת לכל חנות מחשבים אמינה ומקצועית, כולל רשתות המחשבים. אם בחנות שבחרת חסר חלק במלאי ומציעים לך חלק חליפי, אל תמהר לקנות, חזור לדיון בפורום וכתוב מה חסר ומה ההצעה החליפית שהציעו לך, כך שתוכל לקבל חוות דעת גם לגבי שינויים.

אם אתה מחפש דעות על חנויות, תוכל להריץ חיפוש בפורום כללי לגבי חנויות שונות ותמצא לא מעט דיונים. קח תמיד בחשבון שלא משנה באיזה חנות מדובר תמיד יהיו כאלה שמשהו לא מצא חן בעיניהם או שהם מקרה מיוחד שאינו מעיד על הכלל ולהפך.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אעשה זאת ברגע שאהיה סגור על תקציב.

דווקא כשאני חושב על זה רשתות מחשבים גדולות אמורות להיות עדיפות מהמובן הזה שחנות מחשבים פרטית יותר מקמצת את היד כשיש בעיות כי הבעלים לוקח את זה יותר אישית(מבחינה כספית) גם כי יש להם פחות לקוחות, בזמן שרשת מחשבים "משגשגת" פחות אכפת להם אם תחליף רכיבים כי זה בשבילם רק עוד לקוח אחד מתוך הרבה.

זאת זווית אחת שאני חשבתי עליה.

כעקרון שאלתי נגעה באיכות הרכיבים למשל לוח אם ספציפי האם יכולה להיות גרסא סינית וגרסא מאינדוניזיה וגרסא יפנית.

תודה

פורסם

דווקא חנויות פרטיות עשויות לתת לך יחס אישי יותר.

ציוד המחשבים ברובו מיוצר בסין והסביבה, אין הבדלים באיכות.

פורסם

איפה אתה גר?

נמליץ לך על חנויות שאנחנו מכירים באיזור המגורים שלך..הכי טוב.

ובלדעתי אין פסול ברשתות הגדולות, קניתי מספר מחשבים באייבורי ואני בסך הכל מרוצה.

בפעמים הבודדות שהיה לי צורך לממש אחריות זה קרה בלי בעיה, למשל עכבר אלחוטי עשה לי בעיות ולא היה תקין לאחר חצי שנה של שימוש ותוך בדיקה זריזה של 10 דקות פשוט הביאו לי חדש. זה דבר שלא כל חנות פרטית יכולה להרשות לעצמה..ככה שצריך לתת להם קרדיט.

פורסם

כל עוד אתה קונה בחנות אמינה, פרטית או סניף של רשת, אין שום בעיה עם האחריות מכיוון שהחנות עובדת מול הייבואן הרשמי. חנות שמייבאת ייבוא מקבילי עלולה באמת "לקמץ את היד" כי התיקון/החלפה יוצאים מהכיס שלה. לכן כמו שנאמר, קנה מחנות אמינה ולא משנה אם זאת רשת או חנות פרטית.

בקשר לרכיבים, אני שוב חוזר. אם מדובר על מוצר X אז הוא זהה בכל החנויות. הבעיה בדרך כלל עם המפרטים המוכנים היא שהם מכילים מארז וספק ג'נריים (פחות איכותיים, בנוגע למארז זה פחות משנה, אך הספק כוח הוא רכיב חשוב מאוד) כדי להוזיל עלויות ובאופן כללי הם לא מאוזנים ובאותו תקציב תוכל לקבל מערכת משתלמת ואמינה יותר.

זה הכל.

פורסם

חנויות

p-see.co.il skypc.co.il rsm.co.il zigzag2000.co.il noacomp.co.il iqpc.co.il

חנויות לא מומלצות לדעתי

KSP IVORY

בעיקר בגלל שיש מדבקה שגורמת לאיבוד אחריות במקרה של פתיחת המארז.

פורסם

אז בוא אני אפריך לך את המיתוס, לפחות באייבורי אני יודע ממקור ראשון שזה לא נכון.

לגבי KSP אין לי מושג.

לגבי ZED מחשבים למשל (חנות לא מומלצת לכל הדעות) אני יודע בוודאות שזה אכן מסיר אחריות.

יותר מזה באייבורי אני ראיתי מקרים שלאנשים שהייתה הפסקת חשמל וזה גרם לשריפת הלוח אם ודברים נוספים כמו ספק קיבלו מוצרים חדשים בתוקף האחריות, וזה לפנים משורת הדין - הם לא חייבים לעשות את זה.

לא צריך סתם ללכלך..אין ספק שיש עם הרשתות הגדולות בעיות אחרות, אבל זו לא אחת מהן.

פורסם

מחפש אחריות ואיכות - skypc, rsm , iqpc, noacomp

מחפש מחשב סביר במחיר הכי זול- ivory , ksp

כל השאר מומלצים רק במידה ואתה רוצה לקנות מיקרוגל או מקרר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים