עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה ב-GTA IV

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה

אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT

וזיכרון 4 ג'יגה.

אולי תוכלו לעזור לי ?

פורסם

מה המקבילה של ה-GTS250 בסדרת ה-8XXX או ה-9XXX?

זה לא כמו ה-8600 רק קצת יותר חזק?

פורסם

קודם כל תערוך את הכותרת- הדיון שלך לא יותר דחוף מכל דיון אחר כאן.

הבעיה שלך היא ללא ספק כרטיס המסך.

250GTS משתייך ל-Mid-Range, כלומר נחשב בינוני בביצועיו.

גורם חשוב שלא ציינת, הוא על איזה רזולוציה אתה משחק? ככל שהיא גבוהה יותר, זה אומר יותר דרישות מכרטיס המסך.

ההמלצה שלי היא שתנסה להפעיל את המשחק עם AAX0 ותוריד את חלק מההגדרות לבינוני ואז תוכל לשחק בצורה חלקה.

פורסם

מה המקבילה של ה-GTS250 בסדרת ה-8XXX או ה-9XXX?

זה לא כמו ה-8600 רק קצת יותר חזק?

הGTS250 מעט יותר חזק מ9800GTX+ ומ8800ULTRA. בהשוואה ל8600GTS הוא חזק (במובנים של FPS ממוצע במשחקים) בערך פי 3 (ע"פ מבחני ביצועים בTOMSHARDWARE). מר כתב חדשות, אולי כדאי שתתעדכן במתרחש בשוק החומרה בשלוש השנים האחרונות.

פורסם

ויק, הוא כתב "חדשות", לא "ישנות". מה זה שייך :lol:

פורסם

לפותח הדיון, לצורך העניין גם לי יש תקיעות בGTAIV מידי פעם, אני משתדל שלא לשים לב לזה כבר כי זה פשוט ככה בכל מחשב...

אני עדיין לא ראיתי מחשב אחד שGTAIV רץ עליו ללא תקיעות פה ושם..

ואלו שאומרים שאצלם זה לא נתקע משקרים, או שהם פשוט לא שמים לב לתקיעות הקטנות האלו...

פורסם

גם אצלי המשחק לא הולך טוב בהגדרות מלאות... ה PATCH האחרון גרם למשחק להיות כבד הרבה יותר....

פורסם

הGTS250 מעט יותר חזק מ9800GTX+ ומ8800ULTRA. בהשוואה ל8600GTS הוא חזק (במובנים של FPS ממוצע במשחקים) בערך פי 3 (ע"פ מבחני ביצועים בTOMSHARDWARE). מר כתב חדשות, אולי כדאי שתתעדכן במתרחש בשוק החומרה בשלוש השנים האחרונות.

מצטער, התחלתי להתעדכן רק כשנכנסתי לתפקיד. לא היה לי מעולם שום צורך לבדוק אילו כרטיסים היו חזקים לפני שנה, בדיוק כפי שלא היה לי צורך לבדוק איך ה-VOODOO3 עמד בהשוואה ל-GEFORCE 4MX.

אם אי פעם אצטרך, לאיזו מטרה שלא תהיה לרבות כתיבת חדשה, לבדוק איך ה-GTS250 עומד ביחס לכרטיסים מלפני 4-5 שנים, אני אבדוק. עד אז, תוריד בבקשה את הטון, כי אני חש זלזול בדבריך.

פורסם

בהחלט הערה לא במקום vic07.

אתה לא יודע מה מתנהל מאחורי הקלעים של האתר הזה, כך שזה לא ראוי לשפוט בן אדם בצורה כזאת.

מה גם שאני יכול להבטיח לך שדברים לא מבצעים כאן בצורה חפוזה.

פורסם

Point taken.

אני אשתדל להמנע מהתבטאויות כאלה בעתיד כי זה באמת לא היה נחמד מצידי, אבל אולי כדאי שחברי צוות האתר ישתדלו לצמצם התבטאויות שמרמזות (בצדק או שלא בצדק) על חוסר ידע בתחום בו האתר עוסק. זה פשוט לא נראה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים