עבור לתוכן

Microlab X-23

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת לי קישורים לביקורות על הרמקולים?

אני מחפש רמקולים בעיקר למוזיקה - אבל!!!! אני לא יכול רמקולים מדפיים וגדולים כמו הSOLO7 כי אין לי מקום

אני צריך רמקולים קטנים שניתנים לתלייה

האמת ששמעתי אצל חבר בX-540 מוזיקה (אינפטקט) והם נשמעו לא רע בכלל (מבחינת זה שהם 5.1)

לפי מה שהבנתי הX23 יותר איכותיים מהX540 .

דעות הצעות וכו' יתקבלו בברכה

ותקציב סביב ה800 שקל

• תגובות 101
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

יש מישהו ששמע את הרמקולים האלה?

פורסם

שמעתי רק את ה-X13 (וסקרתי אותם כאן באתר). ה-X23 להבנתי אמורים להישמע דומה מאוד.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד התרשמת מהX13 ומצד שני אתה עדיין אומר שהם לא מהווים תחלופה טובה לATP3

אז אתה אומר שגם הX23 ששווים 700-800 שקל לא מוציאים סאונד שעדיף על רמקולים שהוצאו לפני ובפחות כסף? (ואני יודע שמחיר זה לא הדבר שמשווים לגבי איכות אבל בכל זאת)

אני אודה לך אם תוכל לכוון אותי לגבי המערכת הזו

דרך אגב האם שווה לקנות מערכת בסגנון הזה (מערכת מוכנה למחשב ) או לקנות רסיבר ורמקולים יד שנייה או אפילו מערכת מוכנה של LG ודומיו' מחיר של 1000~

פורסם

לטעמי ה-ATP3 טובים יותר באיכות הקול כי לי אישית באס פחות חשוב. אם אתה אחד שבאס חשוב לו מאוד אז ה-X13 יישמעו לך טוב יותר מאשר ה-ATP3. ה-X13 באופן כללי הם תמורה טובה יותר לכסף (גם בגלל השלט וזוג הכניסות), אך הם לא טובים יותר בכל דבר ולכן צוין הדבר.

ב-1000 שקלים אפשר למצוא מערכות לא רעות. לי יש עכשיו מערכת שמנגנת ונשמעת מעולה שמורכבת ממגבר שקניתי ב-100 שקלים ותיקנתי, ומרמקולים רצפתיים שקניתי ב-500 שקלים ביד 2. אפשר למצוא אם אתה לא עצלן ויש לך קצת ניסיון.

קראת את המדריך שרשמתי כאן בפורום על בחירת מערכת וינטאג'?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לך על העזרה! :D

דבר שני אין לי נסיון בבחירת מערכות סאונד למיניהם (בור ועם הארץ בנושא ) ככה שלמצוא בדיוק משהו לבד אין לי שמץ

אכן אני אדם שמאוד חשוב לו באס

לא מצאתי את המדריך שלך(לפחות לא בשם של מערכות וינטאג ) אני אשמח אם תשלח לי לינק למדריך

וכמו שכבר הסברתי יש לי בעיה דיי גדולה של מקום

אני יעלה תמונה בקרוב

אז לפי דעתך כדאי לי לרדת מרעיון של מערכת מוכנה למחשב כמו הX23?

פורסם

אם יש בעיה של מקום ייתכן ומערכת למחשב תהייה הברירה היחידה. אם אפשר לפחות לשים זוג מדפיים לדעתי זה יהיה עדיף. עם זאת, אתה אומר שאתה בור ועם הארץ ואוהב באס, אז כנראה שלהגדרתך באס הוא הבומים יותר מאשר מה שאני מגדיר בתור באס טוב :)

במקרה כזה ה-X13 מתאימים.

בנוגע למדריך המדובר, הנה קישור:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373535.0

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני כבר הולך לשבת על המדריך לקרוא אותו קצת

אבל בקשר לX13:

אני כרגע עם ALTEC LANSING VS2421

אני ממש לא רוצה להוציא סכום כסף מסויים ולגלות שלא קיים שיפור

פורסם

לדעתי הבאס של המערכת שיש אצלך לא באותה הרמה של ה-X13. עם זאת, בהחלט קשה לי להבטיח לך שההוצאה של הסכום הזה תהייה שווה לדעתך.

פורסם
  • מחבר

חוץ ממערכות מדפיות כמו הSOLO אין משהו למחשב ששוה השקעה?

גם הX23 יחשבו כדריכה במקום?<

פורסם

כפי שאמרתי, לא שמעתי את ה-X23, בדקתי רק את ה-X13.

פורסם

לא ולא, אף אחת משתיהן לא תהייה עליית מדרגה.

בנוגע למערכות אחרות, יש חלופות שאתה לא יכול לבחור בגלל מקום. תנסה לחפש מעט מידע ברשת על ה-X23, ועל הדגמים המקבילים של חברת אחרות. אני קצת מתקשה להתחבר למערכות סטאליטים במחיר שכזה. אני במחירים האלה קונה מערכות סטריאו אמיתיות :)

פורסם
  • מחבר

על הX23 חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי

אפילו בסינית לא מצאתי!

תן לי המלצות כיוונים משהו שאני יוכל לעבוד איתו

תן לי לינק למערכת סטיריאו אמיתית!

פורסם

קיבלת לינק למערכות סטריאו אמיתיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים