עבור לתוכן

בעיות בהירות במשחקים - יותר נכון חוסר בהירות

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים לכולם...

טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4).

במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק).

במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD ), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשוך מאוד...

חשוב לציין כי יש סיכוי שיש איזושהי בעיה עם כרטיסי NVIDIA... חיפוש קצר בגוגל מראה שלהמון אנשים יש בעיה זהה...

ניסיתי כבר המון פתרונות ושום דבר לא עוזר (וכן, יש לי את הדרייברים העדכניים לכרטיס מסך שלי...)

מישהו? בבקשה?..

תודה רבה מראש!

זמין גם במייל - salem.moh@gmail.com

פורסם

תגדיר בלוח בקרה של NV את הגאמה ל1.20 ותראה אם זה מתאים לך .. אחרת תוריד קצת או תעלה..

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות... אבל - איך עושים את זה? :)

עריכה בהתאם לשלך - הבהרה: אין לי בעיה לשנות בהירות על המסך, זאת אומרת על הדסקטופ בלבד... אבל ברגע שאני מפעיל משחק הבהירות חוזרת לברירת המחדל, שהיא, כמו שצויין, מאוד מאוד חשוכה...

פורסם

ימני - nvidia control panel

adjust video color settings

אני לא זוכר במדוייק איך זה אבל תצטרך לשנות שם לNVIDIA בשביל שהדרייבר ישלוט

בצבעים..

ואז פשוט תעלה את ה GAMMA

(אל תשכח לעשות APPLY)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים