פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים ^^^^ כן, כן, הבנתי. טוב נראה לי לפחות. הזמנים שמוצגים בחלונית ( ומן הסתם מהירות ההעתקה / העברה ) הם לא מדד מדוייק, בלשון המעטה. ^^^^ חח, נראה שהפעם החומרה מקדימה את התוכנה ( חלונות ), אולי איזה SP יתקן את המצב, למרות שמסתבר, זה לא נועד להיות כלי לבנצ'מרק ( החלונית של העתקה ) אלא לתת תמונה כללית. יש לי בלאגן עם כתיבת תגובות, סליחה על העריכות
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים כמה עלו זוג החמודים האלה?אגב, כשאתה רוצה לצלם רק חלון מסויים במסך תחזיר את הALT לחוץ בזמן שאתה עם הפוקוס על החלון הזה.
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים מחבר לחלונות לוקח בערך שניה לחשב (ב SSD ) את מהירות העתקת קובץ.עד שהוא מחשב את המהירות הקובץ כבר סיים 95% מהנתונים שזה 1.10גיגה מתוך 1.23 גיגה. (חשבון פשוט)במהירות 1.10GB/s לוקח למחשב שניה וחצי להעתיק את הקובץ הצילום מסך נעשה לאחר שניה ואפשר לראות שנשאר 273מגה.. שזה בערך משאיר עוד כמה מאיות לסיום הקובץ ...
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים ^^^^^ טוב, אם הבנתי נכון, אתה חולק על ag43 ? טיעוניו דווקא נראים משכנעים, אבל מצד שני, גם זה שלך ( הטיעון ) הגיוני, כלומר, מה מופרז במהירות של גיגה , אם התיאורטי הוא 3 גיגה. האמת, אני לגמרי מבולבל .
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים ^^^^ 00Amir - תראה, בכל מקרה, התוצאות חבל"ז, אבל לאור הארותיו של ag43, ובאמת בשביל לא להיעלם למימד אחר , אולי תעשה את הבדיקות בשיטה הישנה של שעון עצר ( STOPPER ) ואז גודל הקובץ חלקי הזמן . כאילו, אם בא לך. כן, נראה לי אין ברירה !
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים מחבר יש לי פיתרון.אני יעלה סרטון ביום ראשון ליוטיוב.. סתם שתראו בעצמכם.אני יודע שקשה להאמין - גם לי היה קשה בהתחלה..למרות שכבר העלתי קודם תמונות של 500מג"ש ו 800מג"ש
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים מחבר אני לא בבית , ביום ראשון אני אבדוק.. יש לי עוד להתקין ספק כוח חדש ואת הסמסונג החדש מהיום
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים ^^^^^ טוב, אם הבנתי נכון, אתה חולק על ag43 ? טיעוניו דווקא נראים משכנעים, אבל מצד שני, גם זה שלך ( הטיעון ) הגיוני, כלומר, מה מופרז במהירות של גיגה , אם התיאורטי הוא 3 גיגה. האמת, אני לגמרי מבולבל . זה 3 Gb כלומר משהו כמו 375MB לשנייה לחיבור SATA אחד בגלל שהוא ב0 RAID אז תיאורתי פי 2 בפועל הכונים האלה לא אמורים לעבור את ה 300MB לאחד איך שלא תסובבו את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.