עבור לתוכן

דרוש הסבר הגעה מירושלים לתל השומר

Featured Replies

פורסם

אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה

פורסם

סליחה על השאלה, אבל אם אתה מסתבך עם מפות מפורטות, איך בדיוק אתה רוצה להבין תרשים?

פורסם

תיכנס ל-google maps

תקליד את נקודת המוצא את היעד.

יופיע הסבר "פניה אחרי פניה" וגם שרטוט של מפה.

באמת שאי אפשר להיות ברור יותר מ-2 האפשרויות האלו.

אולי אם תיתן הסבר של איך אתה רוצה שיסבירו לך, יהיה אפשר לעזור לך.

פורסם

נכנסים לאחד מ-70 אתרי המפות שיש באינטרנט (דפי זהב, ymap, emap, google maps...), כותבים כתובת מוצא ויעד, ולוחצים על אישור. באופן מפתיע, תקבל הוראות הגעה מדוייקות.

פורסם

אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה

יותר פשוט להגיע עם אוטובוס - מתחנה מרכזית י-ם לחת את הקו לבני-ברק, לרדת באלוף שדה ומשם לקחת אוטובוס לתל-השומר (או אם מזג האוויר נאה - מדובר ב-20 דקות הליכה).

אם מכונית - נוסעים בכביש 1 עד צומת גנות (תראה שלט פניה לכיוון "חיפה") פונים ימינה ברמפה הראשונה לכיוון "חיפה" וממשיכים על לצומת האלוף שדה - תראה שילוט לכיוון רמת אפעל, רמת גן ובית חולים תל השומר ("H"), תעלה ברמפה ותצמד לימין, תפנה ימינה בצומת ה-T ותמשיך ישר, תחלוף על פני רמת אפעל, בית חולים תל השומר ותגיע לאיזור הבסיס הצבאי.

פורסם

אם מפות לא עוזרות פשוט תשאל בדרך..

תנווט עד אלוף שדה, או קרית אונו או רמת אפעל ושם תשאל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים