פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NRחיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZעידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אםאומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עינייםאם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקסמישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מהי הרזולוציה של הטלוויזיה ומהי הרזולוציה המוגדרת כשאתה מחבר את המחשב לטלוויזיה?
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים זאת הרזולוציה של הטלוויזיה או של ערך הרזולוציה במחשב שלך?אתה צריך להגדיר את הרזולוציה לערך הרזולוציה המרבית של הטלוויזיה, אני לא יודע מה הוא (לא ציינת דגם) אבל די בטוח שהוא 1920x1080 או 1366x768.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים אולי כתוב עליה (מדבקה כלשהי), אם לא אז כתוב במפרט שלה (החוברת שהגיעה איתה או ברשת).אם אתה לא מוצא תכתוב פה מה הדגם המדויק של הטלוויזיה.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מחבר אוקי אז מצאתי שהרזולוציה שלה המירבי הוא 1366 על 768ואכן הגדרתי ככה במחשב עכשיו אני רואה חלק ויפה רק שחסרים לי מלא חלקים מהמסך כמו את התפריט התחל מלמטה יחד עם כל הTASKBARואני לא יכול למזער להגדיל או לצאת מחלונות
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים הם עדיין שם, רק ממוזערים ל-TaskBar שבמסך המחשב (כי אתה עובד עם הטלוויזיה במצב Extended).אתה יכול:1. לשחרר את הנעילה של ה-TaskBar ולגרור אותו למסך השני.2. להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי.3. יש גם תוכנות שמאפשרות למתוח את ה-TaskBar בין שני המסכים רק שאני לא מכיר אחת כזאת להמליץ עליה מניסיון.עריכה: בחיפוש מהיר מצאתי את התוכנה הזאת http://www.mediachance.com/free/multimon.htm
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מחבר זה נמצא עכשיו כסינגל והגדרתי שהמסך טלוויזיה יהיה ראשי ועדיין זה לא מציג לי את כל הדברים שציינתי למעלה
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים אם אתה זז עם העכבר לצדדים ולמעלה/למטה אתה יכול לגלול את המסך? כלומר, כשאתה זז עם העכבר לכיוון הקצה התחתון של המסך שולחן העבודה נגלל כלפי מטה ומופיע לך ה-TaskBar?
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים אז כנראה שמשהו בהגדרת הטלוויזיה כמסך ראשי לא בסדר.האפשרויות לתופעה שאתה רואה הן שהרזולוציה גדולה מזאת של הטלוויזיה ואז היית יכול לגלול ולראות את החלקים ה"חסרים".האפשרות השנייה היא שמשהו לא מוגדר נכון בתצורת שני המסכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.