עבור לתוכן

thief 3 על vista

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מראה לי את זה:

97175367.jpg

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה לעשות?

פורסם

קודם כל- אין צורך להקפיץ כ"כ מהר, אם מישהו יודע הוא היה עונה לך. לא מקובל להקפיץ הודעה לפני 24 שעות.

לבעיה שלך:

משחקים ישנים נוטים לפעמים לעשות בעיות עם מערכות חדשות.

ותתפלא- אבל היו לי כמה משחקים, בינהם Dark Messiah שלא עבדו על ויסטה, אבל מאז ששדרגתי ל-7 הם כן עבדו.

בכל מקרה, תתחיל עם זה שתנסה לשנות תאימות, במאפיינים של קובץ ההפעלה תחת לשונית compatibility תנסה את windows xp.

אם זה לא הולך, יש כמה פתרונות שמציעים בד"כ להתנגשות של המשחק עם ויסטה. אחד מהם הוא:

להיכנס ל-Start>Run>CMD

לרשום שם: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

ולבצע ריסטרט למחשב.

זה מכבה את ה-DEP שהוא מאפיין אבטחה שלפעמים מתנגש עם תכניות. אם זה לא עוזר, אתה יכול להחזיר אותו לפעולה ע"י הפקודה:

bcdedit.exe /set {current} nx OptIn

פורסם
  • מחבר

קודם כל- אין צורך להקפיץ כ"כ מהר, אם מישהו יודע הוא היה עונה לך. לא מקובל להקפיץ הודעה לפני 24 שעות.

לבעיה שלך:

משחקים ישנים נוטים לפעמים לעשות בעיות עם מערכות חדשות.

ותתפלא- אבל היו לי כמה משחקים, בינהם Dark Messiah שלא עבדו על ויסטה, אבל מאז ששדרגתי ל-7 הם כן עבדו.

בכל מקרה, תתחיל עם זה שתנסה לשנות תאימות, במאפיינים של קובץ ההפעלה תחת לשונית compatibility תנסה את windows xp.

אם זה לא הולך, יש כמה פתרונות שמציעים בד"כ להתנגשות של המשחק עם ויסטה. אחד מהם הוא:

להיכנס ל-Start>Run>CMD

לרשום שם: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

ולבצע ריסטרט למחשב.

זה מכבה את ה-DEP שהוא מאפיין אבטחה שלפעמים מתנגש עם תכניות. אם זה לא עוזר, אתה יכול להחזיר אותו לפעולה ע"י הפקודה:

bcdedit.exe /set {current} nx OptIn

הפתרון הראשון ניסיתי ועדיין יש בעיה.

בקשר לשני, התבלבלתי יש לי ווינדוס 7 איך אני עושה את זה שם?

פורסם
  • מחבר

אתה לא עושה את זה שם, זה פיתרון עבור ויסטה.

במידה ולא הורדת את פאץ' 1.1 כדאי שתעשה זאת:

http://www.fileplanet.com/142083/140000/fileinfo/Thief:-Deadly-Shadows-v1.1-Patch

הורדתי את הפאץ' ממקום אחר, שמתי בתיקייה של המשחק, הפעלתי, לחצתי אישור ויש בעיה וזה מה שזה מראה לי:

41106151.png

פורסם

כנראה בגלל שהגירסה שלך כבר מעודכנת.

לחבר שלי היה דיסק של המשחק- התקנו אצלו על ווינדוס 7 64ביט וזה פעל.

כך שאני מציע לך לעשות התקנה מסודרת מחדש:

תסיר את המשחק, תתקין מחדש, תעדכן עם פאץ׳ 1.1.

אחרי זה תנסה להפעיל עם מצב תאימות לווינדוס xp ותפעיל כמנהל: קליק ימני run as administrator.

אם זה עדיין לא הולך, אולי כדאי שתנסה את התמיכה של eidos.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים