עבור לתוכן

Kindle של Amazon נפתח לישראל!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

משלוח עולה 20$ + 25$ מע"מ שמשלמים אוטומטית באמצעות חברות השליחויות. כאשר מוסיפים את הקינדל לסל קופצת הודעה שמפרטת בדיוק כמה תוכן זמין לרכישה בארץ. בגדול אנחנו מקבלים גישה כמעט לכל הספרים ומגזינים. בנוסף אנחנו מקבלים אחריות מלאה על המכשיר. אם יש בעיה שולחים לאמאזון ומקבלים בחזרה מכשיר תקין. משלוח חזרה על חשבונם. אתה זקוק ל-Wi-Fi רק כדי להוריד את הספר. בסיום הורדה אתה לא צריך יותר Wi-Fi ויכול לקרוא את הספר איפה שתרצה.

עריכה: המלאי הראשוני אזל!

פירוט התוכן הזמין:

: Over 420,000 English-language books to choose from; plus U.S. and international newspapers and magazines are available for your country. Because publishers give us eBook rights on a country by country basis, available titles for your country will vary from our current U.S selection. We are actively working with publishers to get the rights to all titles for every country and adding this selection every day. Check the Kindle Store to see available titles.

[br]פורסם בתאריך: 2.08.2010 בשעה 06:59:23

2 שאלות תם:

1: כמה יוצא משלוח?

2: האם הוא יכול לקרוא כל PDF שיש לי על המחשב?

1. משלוח עולה 20$ + 25$ מע"מ.

2. בהחלט. הדור ה-3 בעל Native PDF Support.

• תגובות 66
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אשמח אם תעלה ביקורת של הקינדל החדש ברגע שתקבל אותו.

כנ"ל.

פורסם

*מעקב*

האם שאני שקלתי לרכוש את ה-nook של B&N דווקא, אבל עכשיו

עם ה-Kindle החדש אני אולי אחשוב על זה שוב... (למרות שבטח ייצא גם nook חדש בקרוב)

פורסם
  • מחבר

לדעתי קינדל. החנות של אמאזון טובה פי כמה מ-B&N והמסך החדש E-Ink Pearl נמכר באופן בלעדי לאמאזון. (כנראה בגלל שאמאזון התחייבו לכמות עצומה) החנות זה הדבר החשוב ביותר בקורא ספרים אלקטרוני.

פורסם

בדיוק בגלל שהחנות זה החלק הכי חשוב לא הייתי ממהר להתחייב לתנאים המגבילים של הקינדל

פורסם

למה החנות זה חלק כזה חשוב?

הרי גם ככה קוראים תומכים במגוון פורמטים, ואני בטוח שקיימות תוכנות המרה

מפורמט אחד לאחר, אז גם אם תקנה קורא אלקטרוני אחר תוכל להמיר לפורמט

שהוא יודע לקרוא מהפורמט של אמזון (או חנויות אחרות).

שלא נדבר על ספרים שנמצאים בחופשיות באינטרנט (למשל פרוייקט גוטנברג)

או על אנשים שלא אכפת להם להוריד ספרים מאתרי טורנט ודומיהם...

פורסם

מהן ההגבלות על המכשיר עליהן שמעתי ?

פורסם
  • מחבר

למה החנות זה חלק כזה חשוב?

הרי גם ככה קוראים תומכים במגוון פורמטים, ואני בטוח שקיימות תוכנות המרה

מפורמט אחד לאחר, אז גם אם תקנה קורא אלקטרוני אחר תוכל להמיר לפורמט

שהוא יודע לקרוא מהפורמט של אמזון (או חנויות אחרות).

שלא נדבר על ספרים שנמצאים בחופשיות באינטרנט (למשל פרוייקט גוטנברג)

או על אנשים שלא אכפת להם להוריד ספרים מאתרי טורנט ודומיהם...

אם אתה לא מוצא את הספרים שאתה אוהב מה שווה קורא ספרים אלקטרוני? החנות של אמאזון הכי גדולה, הכי טובה והכי זולה. אין בכלל סיבה לחפש ספרים במקום אחר כי לא תמצא את הספר שאתה מחפש או שהוא יעלה יותר יקר. הפורמט של אמאזון סגור לחלוטין. אתה לא יכול לקנות בחנות שלהם, לעשות המרה ולהעביר את הספר למכשיר אחר. הפורמט מקודד והספר מגיע ישירות למכשיר. אין למשתמש גישה לספר. אמריקאים קנו רק קינדל כי לא היה טעם לרכוש מכשירים אחרים. (למעט המכשירים של סוני ו-B&N, אבל החנות שלהם פחות טובה) בשאר העולם כן רכשו את המכשירים המתחרים של הקינדל כי לא קיבלנו גישה לחנות של אמאזון ונאלצנו להתפשר על מכשירים בלי חנוות מקוונת שתומכים בכל הפורמטים (וגם לא כולם. Pocketbook היחיד שתומך במבחר עצום של פורמטים)

פרוייקט גוטנברג מציע את הספרים גם בפורמט Mobipocket שנתמך באופן מלא על ידי קינדל. בנוסף בחנות של אמאזון ניתן למצוא את הקלאסיקות בחינם. טורנטים זה לא דוגמא כי זה משהו לא חוקי. אם הספר בפורמט PDF קינדל יקרא אותו אם לא אז לא. בטורנטים יש ebooks ו-99% מהם בפורמט PDF שקינדל יקרא. לסיכום שילוב של מחיר נמוך מאד (140$), חנות מקוונת מעולה ומסך מתקדם קינדל זו החבילה הטובה ביותר גם אם אתה רק קורא קבצי PDF שהורדת מטורנטים.

[br]פורסם בתאריך: 3.08.2010 בשעה 14:24:31

מהן ההגבלות על המכשיר עליהן שמעתי ?

תוכל לפרט?

פורסם

לא הייתי ממהר להתחייב לתנאים המגבילים של הקינדל

זה לדוגמה

http://scholarlykitchen.sspnet.org/2009/06/24/more-kindle-limitations-discovered

זה מ-2007, לא יודע מה משם תקף עוד

http://gadgets.boingboing.net/2007/11/19/15-things-i-just-lea.html[br]פורסם בתאריך: 3.08.2010 בשעה 16:01:46

מישהו מכיר את התוכנה הזאת לניהול ספרים אלקטרוניים ? טוקבקיסט הגיב שהיא מאוד נוחה להעברת ספרים.

http://calibre-ebook.com

פורסם

calibre מעולה, משתמש בה כבר הרבה זמן

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

לב - קיבלת את המכשיר? איך הולך השחרור מהמכס?

תודה,

שמוליק

פורסם
  • מחבר

לצערי עדיין לא. המכשיר נשלח ב-26 באמצעות DHL. החבילה נמצאת כרגע באיטליה ואמורה להימסר עד 31 באוגוסט. תהליך מכס ותשלום מע"מ נעשה עבור הלקוח ע"י DHL באמצעות כרטיס אשראי בלי טרחה מצדו. אוסיף תמונות והשוואה מלאה לדור הקודם של קורא ספרים אלקטרוני בדקה שאקבל את המכשיר. :xyxthumbs:

עריכה: החבילה בתל אביב ועברה תהליך מכס!

פורסם

מעקב, ספר לנו כמה יצא.

פורסם

מעקב

פורסם

"מעקב" - מטריד לא?

Surveillance-Equipment-Detect-Ear.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים