עבור לתוכן

שלום יש לי בעיה בכונן דיסקים לא מבין איך מתקנים

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם

אז ככה עד אתמול הייתי צורב קבצים +סרטים בכונן הדיסקים והכל היה טוב ,היום משום מה כל דיסק DVD שאני מכניס לכונן ואני נכנס למאפיינים מופיע לי שיש אפס מקום פנוי ,ואפס שטח בשימוש .זוהי חבילה של 50 דיסקים והגעתי כמעט לסוף .

כשאני מכניס דיסק רגיל של 700 מ"ג הכל בסיידר ואני מצליח לצרוב .

הבעיה רק עם דיסק DVD 4.7 G

אני מקווה שפירסמתי את ההודעה במקום הנכון ,ואים כן אשמח לקבל עזרתכם

תודה רובי

פורסם

תנסה מדיות אחרות (למרות שעד עכשיו הם עבדו).

פורסם

בד"כ כשכונן תקליטורים מפסיק לעבוד כשורה עם מדיות DVD אך עובד בצורה תקינה עם מדיות CD - הדבר אומר שהכונן כבר עשה את שלו. לדיודת הלייזר יש אורך חיים קצר יחסית (כמובן תלוי בתדירות השימוש) וזה הגיוני שתהיה בעיה קודם עם DVD כי שם צפיפות המידע גבוהה יותר.

פורסם

שלום

עד כמה שידוע לי , יותר נפוצה השיטה של שני ראשים,

האחד ל CD והאחד ל - DVD .

כך שישנה אפשרות שרק אחד מהם עובד.

( כמובן שישנה אפשרות שאני לא מעודכן :lol: )

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אנשים על העזרה וההסבר

הצורב נרכש לפני כחצי שנה מאייבורי לצערי הרב אתם צודקים ואני חייב להחליף בחדש

תודה רבה ויום טוב

פורסם
  • מחבר

שלום חברים

לצערי הרב בפזיזותי אצתי רצתי לקנות צורב חדש של LG הייתי משוכנע שזה יעבוד לצערי הרב הבעיה מתרחשת גם בצורב החדש .החלפתי מדייה אחרת אך שוב הבעיה .

כמו כן ניסיתי כמה מדיות צריבה רגילה לא DVD והכל בסיידר אשמח לקבל עזרתכם ייתכן שמדובר בבעיה במערכת .

בכל מקרה כמו תמיד תודה רבה לכל העוזירם מצורפת תמונה

רובי

128084703831.th.jpg

פורסם

תנסה כבלים אחרים (חשמל ומידע)

תנסה עם תוכנת צריבה אחרת

תבדוק את הצורב במערכת אחרת

אגב- רשמת שהמדיות אינן מזוהות כמו שצריך וסיפקת תמונה מהדפדפן של Windows, אולם לא ציינת אם ניסית בפועל לצרוב עם תוכנה חיצונית או לבדוק את המדיה בתוכנה שכזו.

מלבד הבעיה עצמה-

מי זה "אתם צודקים"? אני היחיד שהעלה את האפשרות שהצורב דפוק ואני רק הצבעתי על אפשרות ולא הצעתי שתוותר על הכונן ושתקנה חדש. לא היית צריך למהר ולקנות צורב חדש לפני שנתת לאנשים הזדמנות לעזור בפתרון הבעיה.

פורסם
  • מחבר

חח קודם תודה על תגובתך שנית אני חלילה לא מאשים איש בקניית צורב חדש .

ניסיתי את רוב האופציות שהצעת ידידי וכלום לא עוזר ייתכן שישנה בעיה במערכת עצמה בכל מקרה זה כבר מעבר להבנתי אקח את המחשב למעבדה עדיין בגדר האחריות

תודה רבה לך על עזרתך

[רובי

פורסם

רוב האופציות, לא כל האופציות.. וגם לא פירטת יותר על הבעיה כמו שנתבקש ממך.

בכל אופן בהצלחה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים