עבור לתוכן

בעיה עם ספק SeaSonic 620 M1211 620w

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי בעיה עם הספק אני חושב, אתמול לא הצלחתי להפעיל את המחשב ואחרי ניסיונות רבים הצלחתי.

קניתי גם את הספק הזה וגם כרטיס מסך ASUS HD 5770 ומשום מה לא הצלחתי בהתחלה.. ופתאום אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הכבלים של הספק מחדש - סוף כל סוף עלה המחשב (כי עד שזה עלה זה היה מעלה רק מסך ריק/שחור).

היום, פתחתי את המחשב כדי לחבר כונן קשיח נוסף ובאתי להדליק ושוב פעם מסך שחור אז ניתקתי את הכונן שהוספתי ושוב עדיין זה שחור/ריק.

מה זה, למה זה ככה ?

בדרך כלל שהמחשב עולה אז שאני מדליק אותו אחרי כיבוי דרך המפסק האחורי - הוא נדלק לכמה שניות כולל המאווררים ואז נכבה ואז בלחיצה בכפתור הקדמי הוא נדלק רשמית - שזה הנורמל אצלי.. אבל עכשיו עם המסך הריק/שחור שאני מדליק דרך המפסק האחורי הוא לא מפסיק את פעולת המאווררים ופשוט עובד ועובד אבל לא מעלה שום דבר על המסך.

ניסיתי עם כרטיס מסך אחר - אותו דבר...

ואם זה משנה משהו - בחיבור ללוח אם יש 24 שנים כאלה בתקע הזה ובספק הישן גם 24 אבל בחדש של SeaSonic בתוך ה-24 יש משבצת אחת שאין לה חוט מחובר והיא פשוט ריקה - זה נורמלי ?

ובחיבור הנוסף ללוח אם יש מן תקע של 4 משבצות (2 שורות) משהו קטן, אבל מהספק זה מתפצל מ-8 משבצות לשני תקעים של ארבע ארבע, ולי בלוח אם יש רק 4, יש לי לוח אם של ASUS P5WDH.. זה משנה אם אני אחבר רק אחד מהזוג או שחייב מתאם כלשהו כדי לחבר את שניהם ?

אשמח לעזרה :)

פורסם
בתוך ה-24 יש משבצת אחת שאין לה חוט מחובר והיא פשוט ריקה - זה נורמלי ?

כן.

תוכל לקרוא על זה פה:

http://www.playtool.com/pages/psuconnectors/connectors.html#atxmain24

תקע של 4 משבצות (2 שורות) משהו קטן

זה החיבור למעבד, תקין לחלוטין :)

תפתח את חוברת ההדרכה של הלוח אם ותבדוק שלא ששכחת לחבר משהו.

ותהדק את החיבורים לספק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים