עבור לתוכן

האם יש דרך לרמות את שיטת הניקוד של eMule?

Featured Replies

פורסם

ST!NG תסדר כבר את הלינקים באתר שלך :P

לא נגעתי בוא כבר שנה :P אבל מתי שיהיה לי כח לזה אני יעשה את זה מתי-שהו

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BINGO ;D

חחחח כל פעם שמדברים על האיטיות של אימיול אז אני שולף את התמונה הזאת ;D וכולם נדהמים מזה (לא כולם יודעים מימה זה נגרם)

נ.ב זו תמונה בלי עריכות ושטויות שצילמתי פעם (אתם יכולים לראות לפי הקבצים את התקופה)

אז רגע רגע רגע !!!! תנו לי להבין...

אם אני מריץ פריים 95 בזמן שאני מוריד באי מיול אני אקבל מהירות מטורפת !?

האם יש גירסא מסויימת של אי מיול או שזה תקף לגבי כולם !?

פורסם

:kopfpatsch:

אני מקווה שאמרת את זה בצחוק...

חחחחחחחחחחחחח לול

תגיד לי...

:\

אתה מתכוון להפעיל פריים95... שעות ?!?!?!

או ששאלת סתם לדעת....

כי אם כן

אז מצטרף לשאלה

פורסם

:kopfpatsch:

אני מקווה שאמרת את זה בצחוק...

גם לי זה נראה ביזארי לחלוטין...לכן יש את ה"רגע רגע רגע" כי זה לא נשמע הגיוני

אבל לאיזה מעבד הם מתכוונים !? :nixweiss:

אני מכיר רק את הCPU..

אולי שאחד מהם יסביר בבקשה..

פורסם

יא עילג!

הכוונה היא, שאם המעבד בעומס, השיטה שבה הוא מודד את המהירות נדפקת ואז שזה נראה (תקרא טוב: רק נראה) כאילו זה מוריד ממש מהר

פורסם

יא עילג!

הכוונה היא, שאם המעבד בעומס, השיטה שבה הוא מודד את המהירות נדפקת ואז שזה נראה (תקרא טוב: רק נראה) כאילו זה מוריד ממש מהר

תודה אדוני הגידם...

פורסם

זה לא באמת מוריד במהירות כזו זה רק מראה ככה, ולסטינג יש לך שם קובץ שאני תקוע עליו כמה חודש יש מצב שתשלח לי לינק?

נ.ב אני לא חושב שיש אחד עם חיבור 750 שעבר אותי פה במהירות הורדה ... (יעידו אלה שאני מדבר איתם באי סי קיו)

פורסם

זה לא באמת מוריד במהירות כזו זה רק מראה ככה, ולסטינג יש לך שם קובץ שאני תקוע עליו כמה חודש יש מצב שתשלח לי לינק?

נ.ב אני לא חושב שיש אחד עם חיבור 750 שעבר אותי פה במהירות הורדה ... (יעידו אלה שאני מדבר איתם באי סי קיו)

איזה קובץ ? ואם יש לי אותו עדיין אז אני ישלח לך

ולגבי "אני לא חושב שיש אחד עם חיבור 750 שעבר אותי פה במהירות הורדה ... " אז אתה טועה , אני מוריד בכל המהירויות האפשריות מ 0 ועד 1249 ק"ב ;D אבל בדרך כלל אני מוריד על 70 + - כשאני מגיע לעיתים ל 100 + - ככה שכל הפס מנוצל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים