פורסם 2010 ביולי 3115 שנים קניתי מוצר בסניף של KSP וגיליתי שאני לא צריך אותולא עבר שבוע מאז הקניה, והמוצר באריזתו המקוריתלפי ניסיונכם, מה הסיכוי לקבל זיכוי?
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים מחבר קשה לך לקרוא מה כתוב על הצד האחורי של החשבונית?קראתי.המסקנה שלי ממה שכתוב שם היא שזה נתון לשיקול דעת החנות, ולכן שאלתי מה ניסיונכם בעיניין הזה...
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים אם האריזה לא נפתחה כלל כדבריך סיכוי גדול.KSP יש להם שירות טוב במה שקשור להחזרת מוצרים/אחריות.תבוא אליהם בגישה טובה ולא מאמין שתהיה בעיה.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים KSP יש להם שירות טוב במה שקשור להחזרת מוצרים/אחריות.אני לא יודע כמה הם אוכפים את זה, אבל בפעמים האחרונות שיצא לי להיות בסניפים שלהם התנוסס שם שלט מאוד גדול וברור בנוסח (לא מתחייב לנוסח המדויק אך כן לתוכן הדברים) "אין החזרת מוצרים, וודאו שקיבלתם את המוצר הנכון לפני הקנייה".
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים KSP יש להם שירות טוב במה שקשור להחזרת מוצרים/אחריות.בהשוואה לחנות שמכבדת את חוק הגנת הצרכן, או בהשוואה לקנייה דרך אתר כמו yad2? או שאולי התכוונת לשירות טוב לטובת החנות?
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים תקשיב.. אני אומר דברים מנסיון לדוגמא רכשתי SSD 40GB ולמחרת החזרתי אותו ללא בעיות.לא מאמין שהם יגידו לך לא במידה והאריזה והכל במצב חדש.radioactive אוכל להגיד לך דוגמא לשירות טוב,המעבד והלוח אם שלי הלכו,הוחלף לי במסגרת האחריות למעבד ולוח יותר טוב מQ9450לQ9550 ומASUS P5Q PRO ל P5Q PRO TURBO .אז נכון שאפשר לומר "אך יש לך אחריות מה אתה מתפלא",אך אני מנסיון מחנויות אחרות הוציאו לי את הנשמה עד מימוש האחריות.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים לפחות בחיפה, הבהירו לי ברצינות תמוהה, שאם אין לי צורך בו, אפילו אם לא עברו שבועיים - אין החזרה. קנית נדפקת, אלא אם כן משהו נדפק במכשיר עצמו.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים בהשוואה לחנות שמכבדת את חוק הגנת הצרכן, או בהשוואה לקנייה דרך אתר כמו yad2? או שאולי התכוונת לשירות טוב לטובת החנות?הרשת מציגה מדיניות החזרת מוצרים במקום גלוי ובכתב קריא בשפה עברית ורוסית בהתאם לחוק הגנת הצרכן. למיטב זיכרוני אם המוצר אינו נפתח אפשר לקבל זיכוי ברשת התקף למספר חודשים אך לא החזר כספי.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים שמע הם לא מחוייבים לקבל את המוצר חזרהוזה תלוי גם בסניף שאתה קונה ממנו, כי כל סניף אלה אנשים אחרים ושירות אחר.במקום לחפור פה עכשיו כמה עמודים על ''KSP ככה ופה ושם'' פשוט תשאל באותו הסניף לא יקבלו? אין לך מה לעשות בעניין.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים אין חוק שאומר שאם לא פתחת את המוצר, מותר לך להחזיר אותו ולקבל החזר כספי מלא?אני בטוח שיש חוק כזה, שווה לבדוק, ואם כן להדגיש אותו בפניהם.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים מחבר זה משנה, אם קניתי בסניף מסויים ואני מגיע להחזיר בסניף אחר? זה המצב במקרה שלי...(קניתי עבור מישהו אחר בסניף הקרוב למקום מגורי עם חשבונית על שם המישהו האחר, עקב אי הבנה מסתבר שהוא לא זקוק למוצר וינסה להחזיר אותו בסניף אחר הקרוב למקום מגוריו)
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים לפני בערך שנה החזרתי מוצר שנקנה בעבורי (והוא לא היה מה שביקשתי...) ב KSP כ 10 ימים לאחר הקניה כאשר המוצר באריזתו המקורית ולא נפתח מעולם.אני רציתי לקנות מוצר שעלה חצי מהמוצר שקנו ליהסכימו לתת לי זיכוי על ההפרש בין המוצרים בלי בעיה אבל כסף על ההפרש הם לא הסכימו להחזיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.