פורסם 2010 ביולי 3015 שנים HD5870 נגד 295GTXאם היו מציעים לכם את אחד הכרטיסים, איזה כרטיס הייתם לוקחים ? בלי להתחשב במחיר.
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים למרות שהביצועים נטו של GTX295 קצת גבוהים יותר התשובה שלי כנראה תהיה HD5870מכמה סיבותצריכת חשמל היא אחתיכולות אוברקלוקינג היא השניהDX11 היא השלישית
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים יתרונות HD5870- חד ליבה- תמיכת DX11- צריכת חשמל- Eyefinityיתרונות GTX295- ביצועים (ממוצע על הנייר)- PhysX / Cuda- תלת מימד 3DVision- דריברים \ תמיכה תוכנתית
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים אני מצטער אבל אני לא רואה איפה *דרייברים* זה ייתרון פה של GTX295אולי הפוך, בטח שלא לכיוון של HD5870אבל זאת רק דעתו של אדם שמבלה כל חצי שנה עם כרטיס של חברה אחרת אז בואו לא נמשיך פה דיון בנושא הזה
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים דריברים, נו, כאלה שמספקים יציבות, שלא שוברים פונקציונאליות, שדואגים לתאימות עם משחקים חדשים עוד לפני שיצאו (כולל הצלחה באילוץ פילטרים, vsync), גמישים בהגדרה, שמפנקים בפיצ'רים מגניבים כמו אילוץ Ambient Occlusion על משחקים שמעולם לא תמכו במקור. שיפורי ביצועים שיהיה.. אבל זו רק דעתו של אחד שממשיך לחקור ולהתעדכן על בסיס קבוע. נסיון אישי זה חשוב, רק חבל שכל אחד וה"אישי" שלו.בכל אופן שמתי את "דריברים" באותו סעיף של תמיכה תוכנתית אז לא נעשה עניין מחצי סעיף, במיוחד כשיתרון החד ליבה שייך ל-5870. רשמתי יתרונות לכל כרטיס כמו שאני רואה את הדברים ולא המלצתי על אף כרטיס מה-2, סדר העדיפויות שלי לא בהכרח תואם את שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.