עבור לתוכן

התלבטות בנוגעה לשידרוג מעבד סקוט 775

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי...

יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי

ומעבד intel pentium 4 630 3GH

אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..)

אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך

אבל במעבד אני ממש בדילמה

עבדתי קצת בחנות מחשבים ונימכר אצלנו אמון E5400 וE7500 אבל הם לא ממש מוצא חן בעיניי

וגם שניהם אין להם בליבה אחת 3GH -3.6GH נידמה לי שהE5400 הוא רק 2.5GH בליבה

למעבדי קור אקסטרים אני יודע יש כבר נתונים ממש טובים לכל ליבה אבל הם עולים הון......

יש לי רק 500 550 שקל גג

להשקיע ורציתי לעשקיע על מעבד שיהיה לו יחס ליבה אחד חזק כי משחקים לפי לפחות מה שאני יודע..תקנו אותי עם אני טועה לא משתמשים יותר מידי בקטע של הליבות....

וני זוכר שלפני הדול קור באמת היה מעבדי איטל פנטים D שהיה להם 3.4GH והיה גם3.6GH זה נידמה לי הכי חזק היה

השאלה עם זה באמת נכון לקנות כזה מעבד עם לא כדאי לקנות משהו מהדול קרור או הקור טו דול כי הם יותר חדשים טכנולוגית...

אני באמת מתלבטאולי יש לכם גם המלצה אחרת

אני באמת מתלבט מה כדאי לעשות...אני רוצה לחזק אותו שיהיה קצת יותר חזק ויתמוך בעוד כמה משחקים... ואולי יעלה לי סוף סוף תGTA VI שאני מת לשחק

בכל מיקרה תודה על העזרה :)

אלי.

פורסם

תדר זה לא הכל, במשחקים מעבד כמו E5400 יכסח את הצורה לכל חד ליבתי שלא יהיה, גם אם יהיה 4GHZ.

עם תקציב כמו 500-550 לא הייתי חושב פעמיים והולך על מרובע ליבות יד שניה כמו Q6600 שאפשר למוא כבר ב400-450 שקלים.

עם אחריות כמובן.

כמובן שחשוב לעדכון ביוס ללוח האם

פורסם
  • מחבר

תדר זה לא הכל, במשחקים מעבד כמו E5400 יכסח את הצורה לכל חד ליבתי שלא יהיה, גם אם יהיה 4GHZ.

עם תקציב כמו 500-550 לא הייתי חושב פעמיים והולך על מרובע ליבות יד שניה כמו Q6600 שאפשר למוא כבר ב400-450 שקלים.

עם אחריות כמובן.

כמובן שחשוב לעדכון ביוס ללוח האם

טוב עדכון לביוס עשיתי אתמול בתוכנה של ג'יגה בייט מF4 שידרגתי לF10

עכשיו בקשר למעבד איפה מצאתה קוואד Q6600 במחירים כאלה?

אהה וניזכרתי שפעם שיצא הדול קור היה סדרת דול קור quatro

מה ההבדל בינה לבין הדון קור והקור 2 דול?

האם כדאי להביא כזה מעבד מסדרת בquatro?

או קוואד?

פורסם

קשה לענות לך ו/או להבין את השאלות שלך כי אתה מערבב המון מושגים שונים.

כמו שdj-ElectriC כבר אמר התדר הוא לא הכל, ומעבדים חדשים כמו E5500 ייתנו ביצועים הרבה הרבה יותר טובים מהפנטיום 4 שאתה מריץ כיום.

מעבד מרובע ביד שניה גם הוא אופציה מוצלחת בהחלט.

פורסם
  • מחבר

קשה לענות לך ו/או להבין את השאלות שלך כי אתה מערבב המון מושגים שונים.

כמו שdj-ElectriC כבר אמר התדר הוא לא הכל, ומעבדים חדשים כמו E5500 ייתנו ביצועים הרבה הרבה יותר טובים מהפנטיום 4 שאתה מריץ כיום.

מעבד מרובע ביד שניה גם הוא אופציה מוצלחת בהחלט.

פשוט רוצה לדעת מה זה הסידרה של ה quatro כי אני זוכר לפני כמה שנים שחשבתי לשדרג זה היה הBEST יותר מהדול קור הרגיל

אז רציתי לדעת עם כדאי לנסות לחפש כאלה מעבדים או שהקור 2 דול וQUAD אוכל אותם....? (הquatro לא בעצם כמו מי סדרת אקסטרים כזאת של דול קור? )

אני פשוט לא בקי בסדר של הסדרות מהחדש לישן ולא יודע איזה סידרה לוקח את מי...

מקווה שתוכלו לעזור לי להבין...

פורסם

אתה בטח מתכוון ל-Quad Core של אינטל.

מעבדי אקסטרים נקראים אקסטרים ובד"כ בשמם תראה X, יש רשימת מעבדים ב-FAQ ואתה מוזמן להעיף מבט.

פורסם
  • מחבר

אתה בטח מתכוון ל-Quad Core של אינטל.

מעבדי אקסטרים נקראים אקסטרים ובד"כ בשמם תראה X, יש רשימת מעבדים ב-FAQ ואתה מוזמן להעיף מבט.

אוף לא רשום שם כלום על מהבדי הquatro...

רציתי לדעת עליהם קצת כי אני זוכר שיצה הדול קור אז הם היו נחשבים לBEST

מישהו יודע עליהם משהו לאיזה מעבדים הם שווים בסדרות של היום?

פורסם

אתה כנראה מתבלבל בין Quad ו-Quatro.

התקציב שלך מוגבל ולכן אין יותר מדי אפשרויות שדרוג.

על כל השאר כבר ענו לך.

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה מתבלבל בין Quad ו-Quatro.

התקציב שלך מוגבל ולכן אין יותר מדי אפשרויות שדרוג.

על כל השאר כבר ענו לך.

סליחה התבלבלתי..... :-[ קונרו לא Quatro

מזה נחשב הסידרה הזאת?קונרו?

פורסם

אלו מעבדים ישנים יותר שאינם רלוונטיים להתלבטות שלך..

פורסם
  • מחבר

אלו מעבדים ישנים יותר שאינם רלוונטיים להתלבטות שלך..

סבבה תודה =]

אני בחיפושים אחרי מעבד QUAD משומש

אני כבר ממש חייב למצוא משהו...המעבד הזה עושה לי צרות כל כך חם אצלי שהמעבד היה הוא עובד על 55-65 מעלות כי כל כך חם

והמאווררים עובדים קשה(עכשיו הורדתי לא תמהירות שעון בביוס שיהיה 2.8 GH בינקום 3.0)

אז ירד קצת...

עכשיו בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך היום (SapphireX1950Pro) וראיתי שהGPU על בין 60-65 מעלות!

הוא לא ישרף ככה? (וזה סתם כאילו שהמחשב רץ רגיל לא בעומס מיוחד...)

המאוורר שלא עובד קשה....כל כך חם אצלי בחדר שלא רק אני סובל גם המחשב סובל...

בכל מיקרה חשבתי להחליף למחשב אני מביא מעבד גם משחה טרמית לכרטיס (אולי יעזור בכמה מעלות..)

יש עוד משהו שכדאי לעשות? (למה לכרטיס יש דווקא אחלה מאוורר זה מין מאוורר כונס אוויר....חחח אני ממש מרוצה ממנו שעלה לי רק 40 שקל חחח לכזה כרטיס ברמה)

אבל אולי כדאי לי בכל זאת לשנות לא תמאוורר? יש לי דווקא קיט למאוורר כרטיס מסך של Arctic אבל לא יודע עם זה מתאים לATI זה מתאים ל9500GT אני יודע

השאלה עם כדאי בכלל לבדוק עם להחליף?

עריכה:מצאתי מעבד QUAD Q6700 משומש...שווה לקנות אותו ב600 שקל? או שזה יקר מידי לדגם הזה ועדיף לחפש משהו אחר יותר בזול?

פורסם

שאלות בנושא קירור - בפורום קירור בבקשה ושיהיה בהצלחה בעניין הזה.

לגבי ה-Q6700-

זה יותר מידי בהתחשב בכך שלפעמים מסתובבות ב-TradeZone מודעות על מעבדי Q6600 בעד כ-400-450 שקלים.

פורסם
  • מחבר

שאלות בנושא קירור - בפורום קירור בבקשה ושיהיה בהצלחה בעניין הזה.

לגבי ה-Q6700-

זה יותר מידי בהתחשב בכך שלפעמים מסתובבות ב-TradeZone מודעות על מעבדי Q6600 בעד כ-400-450 שקלים.

יש הבדלים גדולים שמרגישים בין Q6600 לQ6700 ? משחקים? (בלי אוברקלוקין כמובן...) שאןלי שווה להשקיע? או שלא שווה? וששווה כבר אם רוצים יותר אז כבר את הQ8300...

נ.ב: אהה שכחתי להגיד שהמעבד המשומש בא עם מאוורר של חברת אלפיין פרו 7

אני לא מכיר תחברה אז אין לי מושג עם זה הבדל כזה במחיר... ???

פורסם

לא. אין שום הבדל משמעותי ביניהם. ה-Q6700 הוא הבא אחרי ה-Q6600 ובסה"כ מדובר בהפרש של מכפלה בודדת שמהווה 266MHz.

ולא, הקירור הזה אינו מי יודע מה בשביל שפתאום המחיר יהיה מוצדק.

פורסם
  • מחבר

לא. אין שום הבדל משמעותי ביניהם. ה-Q6700 הוא הבא אחרי ה-Q6600 ובסה"כ מדובר בהפרש של מכפלה בודדת שמהווה 266MHz.

ולא, הקירור הזה אינו מי יודע מה בשביל שפתאום המחיר יהיה מוצדק.

אתה צודק...אני אפילו אולי ינסה כבר להביא משהו יותר חזק...(בכל זאת סוקט 775 כבר לא מיוצר יותר...) אז צריך לנסות לשאוף לסוף הסידרה...

אם אפשר כבר לסידרה Q9XXX חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים