עבור לתוכן

מחשב חדש עובד מאוד לאט במשחקים וסרטי HD - עזרה

Featured Replies

פורסם

חברים שלום.

לאחרונה קניתי נייד של דל: סטודיו 1558

מעבד I7 720

כ.מסך HD5470

מסך תומך ב 1080P

זיכרון 4G DDR3

אבל למרות הנתונים המחשב לא ממש עובד כמו שציפיתי: ב GTA 4 לדוגמא הוא עובד מאוד לאט (גם לאחר שהורדתי הכל למינימום לא השתנה הרבה) וכך גם בסרטי HD 1080P (במיוחד בקטעים המהירים התמונה מפגרת אחרי הקול וממש רואים שהיא עוברת לאט)

לפי הגאדג'ת של הווינדוס 7 המעבד לא עולה מעל 18% והזיכרון נישאר בתחום ה 45% בסרטים ו 75% ב GTA

אני דיי בטוח שמחשב מסוגל להרבה יותר (ביחס לקודם שהיה יותר "גרוע" בנתונים אבל הריץ הכל) אז אני ממש צריך פה את עזרתכם, מה לעשות??

פורסם

כרטיס מסך גרוע. ללא ספק צוואר בקבוק. זה הכל.

פורסם

בGTA גם לי בהתחלה הייתה בעיה למרות נתונים חזקים בהרבה משלך. תנסה להוריד פאצ'ים אחרונים, זה בטוח יעזור.

בכללי אכן המחשב לא מתאים למשחקים רציניים...ובכלל אם אתה מחפש מחשב גיימרים תחשוב בכיוון של נייח חזק מאשר נייד, יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

מה, הכרטיס מסך עד כדיי כך גרוע שלא ניתן אפילו לצפות בסרטים בצורה נורמאלית ??? ???

פורסם

מה, הכרטיס מסך עד כדיי כך גרוע שלא ניתן אפילו לצפות בסרטים בצורה נורמאלית ??? ???

אני בטוח שאתה מבואס תחת מהסיפור, אבל פחות או יותר, כן. קנית מחשב עם מעבד HIGH END אבל עם GPU שרק טיפה טיפה מעל לגרד את התחתית (התחתית זה כרטיס מובנה, שגם הם נעים מרע לרע בטירוף), ואני לא חושב שיש לך דרך להפעיל 1080P. למען האמת, המחשב שלי (המפרט בצד ימין) והמחשב של אחי הקטן (P4, ATI 4570) לא מסוגלים להריץ 1080P.

פורסם

כתבתי מה שכתבתי אבל אז חשבתי - זה לא הגיוני.

ואז בדקתי קצת ומסתבר שיש נגנים שיודעים לנצל את המפרט בניגון של 1080, ויש נגנים שלא. רוב הנגנים שאנשים משתמשים ביום-יום, הם הנגנים הפחות טובים. הורדתי את הנגן SPLASH שאמור לדעת להתמודד עם HD בצורה יפה, ואכן על המחשב שלי איזה סמפל של 1080 בMKV רץ בסדר גמור. אני עכשיו מנסה להוריד BOXEE. תבדוק גם כן אתה בכל מיני קונפיגורציות - אולי תופתע. אני אישית החלטתי לבדוק כיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד ברמה פחות טובה משלך, אך אני רציתי להריץ עליו HD גם כן.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הסרט עם ה SPLASH ו... וואו זה באמת היה קשור לתוכנה שמריצה את הסרט, הוא רץ חלק לגמרי וללא שום האטה, אפילו לא מעידה, תודה רבה.

פורסם

מה שכן תשנה לו בצריכת החשמל על מצב "HIGH PERFORMANCE"

זה ישנה לך דרסטית את מהירות הנייד.

פורסם

אתם נורמלים?

1080P צריך לרוץ כמו כלום על הנייד הזה.

הכל עניין של קודקים.

הכי הייתי ממליץ לך להוריד את הנגן MEDIA PLAYER CLASSIC HOME CINEMA.

הנגן הטוב ביותר לתכני HD. כולל בתוכו את כל הקודקים שצריך.

פורסם

אתה לא מעודכן.

SPLASH PRO די חיסל את כל הנגנים האחרים בשביל כל מי שניסה אותו עם הפילטרים המובנים שבו.

פורסם

אני בכל מקרה מעודכן כי אני משתמש בקודקים חיצוניים ולא במה שמגיע עם MPCHC.

פשוט למשתמשים שלא רוצים להתעסק עם כל מיני הגדרות מתקדמות הMPCHC מכילה את כל מה שצריך כולל קידוד חומרה.

פורסם

לך תתקין את הSPLASH PRO תפעיל את הMOTION2, DETAIL ENHANCEMENT וLIGHT BOOST על מקסימום, שים בדמו מוד, ותריץ שר הטבעות.

ואז תבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים