עבור לתוכן

מה עדיף מגהאפלוד או רפידשר

Featured Replies

פורסם

הי

אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה

מה מומלץ?

יתרונות וחסרונות

פורסם

למה לא HF יש יותר הצייע לדעתי

RS מגביל

פורסם
  • מחבר

עוד ציפור לילה :cool2:

מכיון שרוב הקישורים הם לאחד מאלה או שאני טועה בהנחה שלי

פורסם

היתרון הגדול ב RAPIDSHARE על שאר מתחריו [hotfile/megaupload וכו'],הוא הפופלריות שלו שבאה לי די ביטוי שאתה יכול למצוא כל מיני חומרים נדחים כמו איזה שהוא סרט משנות ה80 שסביר להניח שסיכוי גדול שתמצא ב RAPIDSHARE ולא בHOTFILE .

אני אישית אוהב את RAPIDSHARE בעיקר מהסיבה הבאה .

מוצא כמעט כל מה שאני צריךאם זה בגוגל או באתר הנפלא http://www.filestube.com/ יש שמה כבר , 91,350,055 קבצים מאונדקסים.

המחיר שלו לא זול אם משווים אותו עם MEGAUPLOAD [שיש לי מנוי שלו מחבר] שאתה משלם חודשי לדוגמא ומוריד כמה שאתה רוצה.

אני אישית לי לא משנה אני לא מוריד הרבה ויש לך גם "שעות שמחות" בRAPIDSHARE שאתה יכול להוריד מ3 בלילה עד 11 בבוקר וכל מה שאתה מוריד יחשב לך רק 10אחוז הורדתה 10 ג'יגה ירד לך התעבורה רק ג'יגה .

מה שכן השינוי שעשו לRAPIDSHARE עם ענין ה Rapids לי אישית חסך,בעבר היית קונה מנוי לתקופה מסוימת וכל יום היית מקבל 5 ג'יגה [פעם זה גם היה 10].

משתמש כמוני שלא מוריד 10ג'יגה כל יום החשבון מתבזבז לו סתם.

כרגע יש לי בחשבון Rapids: 4889 ורכשתי 5000 rapids,ונשאר לי כרגע בערך 12 ג'יגה להוריד לעוד 9 ימים שאם אני אוריד רק בשעות השמחות אז זה 120 ג'יגה ל9 ימים,כל חודש החשבון "מתחדש" תמורת 99 rapids ,ואם התעבורה של אותו חודש לא הספיקה לך אתה יכול בשום להמיר נקודות רפיד בתעבורה.

בכל מקרה בחישוב מהיר אם תיקח 4889 תחלק ב99 יצא לי עוד 49 חודשים של שימוש,וכול חודש אוכל להוריד 30 ג'יגה או 300 ג'יגה רק בשעות שמחות.

לי אישית הענין של RAPIDSHARE החדש טוב זה מושך לי את החשבון להרבה זמן.

אם אתה משתמש כבר שמוריד בכל שעות היום אז תיקח שירותים שלא מגבילים כמו MEGAUPLOAD,בכל מקרה זה לא חתונה קטולית תרכוש מנוי לחודש אחד ותראה איך זה .

פורסם

לי עוד מעט נגמר החשבון ברפיד וכנראה שאני עובר לHF...

שמתי לב שרוב ההעלאות החדשות מתרכזות בHF ולא ברפיד ונהיה קשה יותר למצוא לינקים (לפחות באתר שאני רגיל אליו)

בנוסף HF לא מגביל תעבורה וRS כן..

פורסם

בגלל שעברו לשיטה החדשה בלי נקודות אז אין טעם עוד להישאר שמה כולם עוברים לאתרים אחרים

זה ייקח קצת זמן

פורסם

בעיקרון נראה כבר שMU הופך ליותר ויותר משתלם...פשוט כי מאז שאין תגמול בRS מעלים לשם פחות ועם השיטה של התשלום ישירות לפי התעבורה ממש רצחני למורידים כבדים.

בMU אין הגבלת תעבורה והמחירים הם בערך כמו המחירים הישנים של RS(שים לב שבRS זה היה ביורו..ובMU זה בדולרים)...וגם שם יש כמעט הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים