עבור לתוכן

volume control עולה ויורד באופן עצמאי

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

בעיה ששמתי לב אליה בימים האחרונים והיום במיוחד. הווליום של המערכת עולה ויורד בלי שתהיה לי שליטה על כך.

מדובר ב volume control של הוינדוס,ממש רואים את הסליידר שלו עולה ויורד כאילו מישהו אחר משתמש במחשב

חוץ ממני באותו זמן!

זה קורה באמצע צפיה בסרטים,או כשאני פותח או סוגר דפדפן,או אפילו כרגע כשאני מקליד כאן.

אין לי מושג מה זה.המחשב פורמט לפני חודש בערך.אין לו כל רכיבי חומרה חדשים...

אני הולך לנסות להשתמש ב combofix בפעם הראשונה.נקווה שיעבור בשלום.אם לא אני כנראה אפרמט שוב...

אם יש למישהו עוד הצעות אשמח לשמוע.

פורסם

אולי זה מקשים שמיועדים לדבר הזה שנדפקו?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה אתה מתכוון. אין כאן בעיה של מקשים.זה הווליום של הוינדוס עצמו.ב XP לוחצים על האייקון של

הווליום ורואים את מסך ה volume control.הווליום פתאום יורד או מזגזג ורואים ממש את הסליידר עולה ויורד.

אגב,זה לא קורה תמיד,זה קורה מתי שבא לו....

מקודם ניסיתי גם לעשות ריסטרט והווינדוס לא עלה כרגיל,כתב לי שיש איזו בעית מקשים,והייתי צריך ללחוץ על F5,נדמה

לי, כדי שהוא יעלה...אז כבר חשבתי שהוינדוס התקלקל או אולי הביוס,אבל בריסטרט הבא הוא עלה כרגיל

ועדיין אותה בעייה קיימת.

פורסם

יש מקשים מובנים בחלק מהמקלדות שעושים את הפעולה של העלאת והורדת ווליום.

נתק תמקלדת ותבדוק אם זה ממשיך לקרות

פורסם
  • מחבר

תודה,זה רעיון מעניין,אני אנסה.הבעיה היא שזה לא קורה כל הזמן.זה קורה כמה שניות ופתאום מפסיק.

צריך לתפוס בדיוק כשזה קורה,ואז לנתק את המקלדת מיד,מה שלא ממש פשוט,כי היא אלחוטית....

כנראה שפשוט אשלוף מהר את הבטריות.

עריכה,בדקתי כרגע את הסוללות של המקלדת,(יש לי בודק סוללות),והם היו כמעט גמורות,מה שמחזק

עוד יותר את הרעיון שלך,למרות שלא ברור לי איך לא היו לי בעיות הקלדה...בכל אופן,החלפתי אותן עכשיו

בחדשות ונראה אם התופעה תחזור.

פורסם

אני לא יודע אם קיים כזה פיצ'ר ב-XP, אבל זה קיים ב-7:

בעקרון יש איזה checkbox איפהשהו בהגדרות קול שאם מפעילים אותו, זה הווליום יורד אוטומטית עם ה-communication device פעיל.

במילים אחרות: נגיד אני במחשב ומישהו 'מתקשר' אליי בסקייפ, או google voice chat, או הVOIP של סטארקפט - הוא מנמיך אוטומטית, ממש כמו שאתה מתאר - אם זה פתוח אתה פשוט רואה את הסליידר גולש למטה. ואז הוא מגביר חזרה כשהשיחה נגמרת.

לי אישית לקח קצת זמן לגלות את זה וזה פשוט שיגע אותי לגמרי!

אחד הדברים המעצבנים שיש בווינדווס 7, בעיקר בגלל שבברירת מחדל זה דלוק.

בקיצור שווה לבדוק, אולי גם ב-XP יש משהו כזה וזה כל הסיפור...

פורסם
  • מחבר

^^

אתה יכול לצלם את ה checkbox הזה ולהעלות לכאן? אחפש אם יש משהו דומה ב XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים