עבור לתוכן

Dragon Age קשה מדי?

Featured Replies

פורסם

כנראה שלא, אבל משום מה אני לא מצליח בקרבות שם...

טוב זה קצת מביך... אבל אני משחק על רמת קושי normal, ופשוט לא מצליח לעשות משימות

אני עכשיו במשימה של הטירה ב redcliff, הדמות שלי בדרך כלל עם קשת, ועם אליסטייר sten והכלב, וזה עדיין לא הולך

יש איזה דרך לנצח בקרבות שפיספסתי?

הכנסתי בטקטיקה לכל הדמויות שאם הבריאות מתחת ל 25 שיישתו משהו..

עדיין אחרי קצת זמן כולם מתים לי

זה ממש מתסכל-זה פשוט משחק מעולה ולא בא לי לשחק את כל המשחק על הרמה הקלה

תודה מראש

דרך אגב- למה אין דיןן ראשי?

פורסם

אז קודם כל יש דיון ראשי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415266.0 (לא רשמי אבל דיון...)

דבר שני:

שמתי לב שכשאני משתמש בטקטיקות אני כמעט תמיד נכשלתי בקרבות אז עברתי לשיטה אחרת שהיא פשוט לתת פקודות ידנית לכל שחקן.הייתי מציע לך גם להעיף את הכלב ולהישתמש במוריגן.זה ממש טוב שיש קוסם איתך בקלאן כי בד''כ ההתקפות מרחוק שלהם יכולות להציל גם את השחקנים שלך וגם את עצמם.

שוב, תנסה אתה לשלוט ספציפית בכל אחד מהשחקנים בלי להישתמש בטקטיקות כי זה די קשה (לפחות לי) לבנות טקטיקה מושלמת לקרבות.

דבר נוסף: תדאג שיהיו לך מספיק שיקויים של חיים בד''כ הלוחמים כמו sten מתים ממש מהר כי כל האוייבים הולכים עליהם.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

איך בכלל אפשר לסיים את המשחק הזה בלי healer?

תצרף את וויין לקבוצה ותחסוך לעצמך שיקויים וזמן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

Shadowolf: מי זה וויין ואיפה פוגשים אותו?

פורסם

ויין זו איזה סבתא שפוגשים במגדל של הקוסמים.

היא קוסמת עם התמחות ברפואה.

בגלל שהיא ה-healer היחידי במשחק שאפשר לצרף לקבוצה עדיף לבחור במגדל הקוסמים בתור היעד הראשון בו אתה צריך לבקר.

פורסם

משחק מצויין, אבל ארוך מידי, קשה ולא מתגמל.

פורסם

איך בכלל אפשר לסיים את המשחק הזה בלי healer?

תצרף את וויין לקבוצה ותחסוך לעצמך שיקויים וזמן.

על מה אתה מדבר?

שסיימתי את המשחק בפעם הראשונה(... :smile1:) הרגתי את ויין והצלחתי לסיים את המשחק גם בלי העזרה שלה.וחוץ מזה אפשר לתת גם למוריגן את היכולות האלה או לפחות חלקן.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסה למצוא את הסבתא

אבל חוץ מזה- יש עוד דרכים לא למות בקרב?

עריכה: בקיצור התחלתי לעבור על הדיון הראשי

מסתבר שאני לא היחידי שהמשחק קשה לו

פורסם

משחק מצויין, אבל ארוך מידי, קשה ולא מתגמל.

זה לא הרעיון של RPG? שיהיו ארוכים?

לא מתגמל? איזה תגמול אתה מצפה לקבל ממשחק מחשב?

פורסם

אבל חוץ מזה- יש עוד דרכים לא למות בקרב?

חבורה בלי קוסם זה פשוט התאבדות.

לקרבות קשים במיוחד אני אפילו מביא שניים (כלומר עוד אחד, כי הדמות הראשית שלי היא כזו)

בכל מקרה, זרוק את הטקטיקה האוטומטית לפח, עצור כל כמה שניות וחלק פקודות (קוסמים אני עוצר אחרי כל קסם ונותן חדש...)

הקוסמים הם המפתח להצלחה, הם גם עושים הכי הרבה נזק (כי הם פוגעים בכמה ביחד) וגם משנים קרבות לגמרי בזכות ה- crowed control (paralyze, earthquake, cone of cold, etc(

אם אתה לא משחק קוסם אז או מוריגן או ווין הן חובה. אתה לא צריך להביא את הסבתא (למרות שהגמד חם לה על התחת) כי מוריגן יכולה לרפא גם.

משחק אדיר! אל תתיאש...

פורסם

זה לא הרעיון של RPG? שיהיו ארוכים?

לא מתגמל? איזה תגמול אתה מצפה לקבל ממשחק מחשב?

כאשר אני מסיים קווסט ארוך אני מצפה לפרס. מתי שאני קורע את התחת במלחמה בבוס כלשהו אני מצפה לקבל חרב קסומה או טבעת או שיריון או משהו. במקום אני מקבל שיקוי בשקל תשעים. זוכר את הקטע מתי שמוריגן גילתה את סוד החיים הארוכים של אמא שלה? יש לך אפשרות להרוג את האמא או להגיע איתה להסדר. להגיע להסדר זה שתי שניות, לוחצים ידיים ומקבלים את הפרס. כדי להרוג אותה אני צריך להילחם בדרקון שקורע לי את הצורה. הפרס אותו פרס אז למה להתאמץ? Baldur's Gate האגדי היה קשה, אבל המשחק ידע לתגמל את השחקן על המאמץ. וארוך זה טוב, אבל עד גבול מסויים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הנה טקטיקה יחסית עזרה לי לעבור את המשחק בשלום.

קודם כל , שני קוסמים לחבורה, מוריגן וויין.

להעלות אצל מוריגן את האופציה לרפא גם כן, וככה הסיכוי שרוב החבורה תשרוד הוא מאוד גבוה.

לוחם אחד חזק, לטעמי רצוי עם כלי נשק דו ידניים בשביל הנזק העצום (שוב סומך על הקוסמים שיעשו את עבודת הריפוי בזמן)

והכי חשוב... השחקן הראשי... גנב... (רצוי BARD - עם ההתמחות הזו שמעלה את הסטמינה בזמן קרב) עם חרב בכל יד.

חרב בכל יד ברור למה, ההתמחויות שלו והמהירות שהוא מחסל אוייבים, ניפלא... אבל למה גנב ?

פשוט, מלבד קרבות מתוסרטים מראש, אתה תמיד יכול להעלם (להשאיר את החבורה מאחורה) ללכת קצת קדימה, לראות בדיוק איזה אוייבים יש, לבחור מיקום מסויים להתגלות כדי לא למשוך את כולם יחד אם אתה לא רוצה - לפעמים חץ או שניים מקשת עם טווח ארוך מאוד יכולים לעזור - ולמשוך אותך אחד אחד לכיוון החבורה..

בכל אופן, הנה עוד טיפ. בטקטיקות נסה לשים שכולם יתרכזו על האוייב שאתה מתקיף, ככה מפילים כל אוייב בכמה שניות ועוברים הלאה, או לחילופין שהקבוצה תתקוף את האוייב שהלוחם בחר בזמן שאתה בוחר מטרה אחרת או מגיע מאחורה כדי לעזור ללוחם (שוב גנב עושה הרבה נזק מאחורה). כשכל אחד בחבורה נלחם באוייב אחר , לוקח המון זמן להרוג אוייבים שלא נדבר על הקוסמים שפגיעים ועל העובדה שיש יותר אוייבים מאשר חברים בקבוצה.

אה... להעלות כמה שיותר גבוה את אפשרות פריצת המנעולים, רוב החפצים הבאמת טובים נעולים חזק חזק :) - שוב... גנב...

בהצלחה - משחק כייפי.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה על העצות המועילות

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי לשחק במשחק גם.

יש אפשרות לתת לקוסמים פקודה שהם ירפו אוטומטית?

פורסם

בתפריט tactics של הקוסם, תוסיף טקטיקה ally:health < 25% -> use skill: heal

זה מה שאני משתמש בו (כמובן אפשר להגדיר כל אחוז חיים אחר, אבל אני שמתי ל25 אחוז ומטה), אבל למרות זאת, אני מעדיף לעצור כל כמה זמן את המשחק ולרפא ידנית כי המחשב לפעמים "שוכח" לרפא...

ואל תשכח שאתה יכול להגדיר לכל שחקן שאם החיים שלו יורדים מאחוז מסויים שישתה שיקוי (או עוד דבר חשוב - לקוסם ברגע שהMANA יורדת מתחת לאחוז מסויים לשתות שיקוי שמעלה אותה חזרה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים