עבור לתוכן

המלצה|דיסק חיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות דיסק חיצוני החל מ 500GB.

יש לי בבית חיצוני 500GB 3.5" של LACIE ואני מאוד מרוצה ממנו.

השימוש שיהיה לדיסק השני הוא חשוב מאוד שזה אחסון של הקלטות וידאו שהעברתי מקלטות וידאו למחשב.

אני די מעדיף לקנות 2.5" ככה שיהיה קטן ולא מסורבל.

השאלה היא אם יש איזה חסרון משמעותי שיש ל 2.5" שבגללו כדאי לי לקנות 3.5 ולא "להסתכן" בשימוש בו לאחסון מידע חשוב מאוד.

בעיקרון אני הייתי מעדיף לקנות את ה LACIE בגלל הניסיון הטוב שיש לי איתו אבל אולי ה WD או חברה אחרת עדיפה עליו?

התקציב שלי הוא 400 ש"ח שזה בעצם המחיר של הכוננים עד 500GB.

אפשר להתגמש אולי באיזה 50 ש"ח או משהו אם יש ממש הצדקה לכך.

תודה!

פורסם

השאלה מה אתה רוצה מהכונן.

ב-400 שקל אתה קונה כונן חיצוני 1tb בגודל של 3.5 אינצ', ולעומת זאת כונן 2.5 אינצ' בסכום הזה יהיה בנפח של 500gb.

אם חשוב לך נפח - תוותר על הגודל

אם חשוב לך גודל - תוותר על נפח

מה חשוב לך יותר?

נ.ב.

ב-450 שקל היום אפשר לקנות כונן חיצוני 1.5tb שהוא 3.5 אינצ'

פורסם
  • מחבר

בעקרון מספיק לי 500GB וברור שעדיף לי 500GB ושיהיה 2.5". השאלה היא אם ל 2.5" יש חסרון טכני מול ה 3.5"?

ואיזה חברה מומלצת של 2.5" (יש בכלל הבדל בין החברות?)? יש ל 2.5" של LACIE חסרון מול האחרות?

פורסם

אם ככה שווה לך אולי לקחת משהו כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863

המחיר שם הוא 300 שח לדיסק של 500gb ויש לו אפשרות חיבור לחיבור usb רגיל ובנוסף חיבור eSata מהיר יותר.

לרוב הכוננים בארץ אין חיבור eSata וזה משהו נחמד שלי אישית עוזר

חסרונות של ה-2.5" מול ה-3.5 הם בד"כ רק מחיר גבוה יותר.

אבל לעומת זאת הם לא דורשים חיבור חשמל עצמאי

פורסם
  • מחבר

הייתי מעדיף לקחת כונן של חברה יותר גדולה... האמת שאני אישית רוצה LACIE בשל הניסיון שלי איתם.

אז אתה אומר שכל החברות הן אותו דבר וה 2.5" הוא רק יקר יותר וזהו אין לו חסרונות? הוא לא איטי יותר או משהו כזה?

פורסם

הוא לא יותר איטי. וגם ככה ממשק ה-USB לא מנצל אפילו רבע מהיכולת של הכונן

לדעתי אתה עושה טעות. הפוג'יקום כונן טוב ויש לו יתרון גדול מאוד בממשק החיבור המהיר ובנוסף במחיר הנמוך

lacie היא לא חברה שמייצרת דיסקים קשיחים ככה שכל ההבדל בסוף הוא ה-housing של הדיסק

לשלם על זה 100 שקל יותר, על מוצר שיש לו אחריות לשנתיים (בשני זה 3 שנים) וגם חיבור איטי - לא חכם

פורסם

מה שהוא אמר ^

כפי שנאמר Lacie לא מייצרים דיסקים קשיחים (אולי גם לא את המארז עצמו)- זה רק מותג שלהם.

ולגבי ההבדלים שבין התקנים 2.5/3.5- זה רשום בסטיקי כוננים קשיחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים