עבור לתוכן

מתלבט מה עדיף לי (אם בכלל)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש באפשרותי לקנות את אחד משני המעבדים שבכותרת בפחות או יותר אותו המחיר (הסלרון קצת יותר זול, לא משהו מאד משמעותי).

האם הסלרון שווה את ההפרש של ג'יגה שלם במהירות (וזה עוד לפני OC) על חשבון הרבה פחות זיכרון CACHE ?

אני חייב לציין שאני שואף ל-OC לפחות עד 133Mhz FSB עם המעבד (יש לי כרגע מחשב אחד עם סלרון 2Ghz והוא עובד יפה מאד ב-FSB של 145Mhz ואפשר גם יותר בתנאים מסוימים אבל זה כבר לפורום אחר)

אשמח לשמוע את דעתכם

בתודה מראש

GURI

פורסם

יצא בכלל סלרון 2800?

לא משנה......

לפי דעתי בתקציב הזה עדיף את הAMD 2500+ BARTON שעוקף את שניהם בביצועים בהרבה...

פורסם
  • מחבר

יצא בכלל סלרון 2800?

לא משנה......

לפי דעתי בתקציב הזה עדיף את הAMD 2500+ BARTON שעוקף את שניהם בביצועים בהרבה...

א. יצא וגם זמין בארץ

ב. תשובה ממש לא לעניין

עריכה : AMD זה לא אופציה במקרה הזה כי המעבד מיועד למחשב BAREBONE ויש רק שני דגמים של SHUTTLE בארץ ששווים משהו ואני לא רוצה אותם (היה לי כבר אחד מהם והרעש שלו היה בלתי נסבל והמעבד מאד התחמם בתוכו), לכן אני רוצה מעבד אינטל, ואז המבחר של ה BAREBONES מאד גדול (יש של SHUTTLE, ASUS ואפשר גם להשיג את המחשב המעניין של MSI שנראה כמו מערכת סטריאו קטנה).

פורסם

מספר נקודות:

-ההפרש בין P4 1.8 ל 2.4 הוא משהו כמו 100 שקל אז בכלל לא הייתי שוקל את ה 1.8

-יש לפעמים מקומות שמוכרים עדיין ויליאמט 1.8 במחיר די זול, אבל לא לחשוב על זה אפילו ובמיוחד כשאתה מחפש אוברקלוק.

-סלרון 2.0 עם אוברקלוק ל 3.0 עדיין מתקשה מול P4 2.0A. אם זה 1.8A הוא אמור בלי יותר מדי קושי להגיע ל 2.4 והסיכויי להביא את הסלרון לתדר שיוכל להתחרות בו לא גבוה.

-"תשובה ממש לא לעניין "

א.למה לא ? ב.הוא צודק ג."אם בכלל" אומר שאתה מחפש תגובות.

פורסם
  • מחבר

מספר נקודות:

-ההפרש בין P4 1.8 ל 2.4 הוא משהו כמו 100 שקל אז בכלל לא הייתי שוקל את ה 1.8

-יש לפעמים מקומות שמוכרים עדיין ויליאמט 1.8 במחיר די זול, אבל לא לחשוב על זה אפילו ובמיוחד כשאתה מחפש אוברקלוק.

-סלרון 2.0 עם אוברקלוק ל 3.0 עדיין מתקשה מול P4 2.0A. אם זה 1.8A הוא אמור בלי יותר מדי קושי להגיע ל 2.4 והסיכויי להביא את הסלרון לתדר שיוכל להתחרות בו לא גבוה.

-"תשובה ממש לא לעניין "

א.למה לא ? ב.הוא צודק ג."אם בכלל" אומר שאתה מחפש תגובות.

צודק אבל אם שאלתי על אינטל כנראה שיש סיבה.. אני מכיר מצוין את AMD ויודע שה AXP , במיוחד מאז שיצא הבארטון הוא מעבד מצוין במחיר מגוכח...

ועדיין כשיש אילוצים אז מתפשרים על אינטל ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים