עבור לתוכן

בעיה מוזרה מאוד בגרפיקה בסימולטורים :(

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכולם !!

יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה.

במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!?

ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם

הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+

כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT

זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2

והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה

אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר :( האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?!

והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוספות לעננים שיראו הרבה יותר טוב ותוספות לגרפיקה בכללי בסימולטורים ואני מקבל לפעמים 40 פרייימים ושיש תקופה של עננות גבוהה יש 1 5 10 משהו כזה ואין לי מושג למה לבן דוד שלי יש מחשב עם QX9770 וכרטיס מסך HD4850 והוא טס על טלוויזיה FHD של 37' והוא מקבל פריימים גבוהים ואני טס על רזולוציה של 1280X1024 ואני מקבל פריימים גרועים מה עושים ותודה לעוזרים ובעיקר תביאו פתרונות ועם כדי להביא את המחשב לחנות?

נ.ב:המחשב הזה ממש טוב ואני לא מבין מה הבעיה ובמשחקים אחרים שהם לא סימולטור אני מקבל גרפיקה מעולה עם פרייימים מעולים וזה מה שמוזר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

:( אני מבקש ממכם לעזור לי תודה רבה לעוזרים ! ): >:(:kopfpatsch: :s05: :screwy: :-\ ;D :(

פורסם

אני לא ממש מבין איך אתה משווה מעבד 3800+ למעבד QX9770 שחזק בערך 4 מונים ממנו או 8500GT לHD4850 שחזק ממנו בערך 5-6 מונים.

מדובר במאות אחוזים של חומרה חזקה יותר

הסימולטורים על מודים של גרפיקה מתקדמת טוחנים משאבים בכמות לא קטנה

פורסם
  • מחבר

ה3800+ הוא במחשב הישן שלי. עכשיו יש לי מעבד CORE I5 750 וכרטיס מסך HD5770 עם 4GB זיכרון וWIN 7 64 BIT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים