פורסם 2010 ביולי 2815 שנים אהה איזה יופי הגיע השעה 01:30 ו014 שיחררו לי את היוטורנט למצב ירוק (מצורפת תמונה) אבל עדיין לא נותנים להוריד קיבצי טורנט.... [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים ראול עכשיו 3 בלילה... אלה חסימות נקודתיות בשעות עומס.. או לפחות זה מה שנראה לי לאור העובדה שרוב הזמן אין לי בעיה, אבל לפעמים בשעות מסויימות פתאום קובץ x.torrent פשוט לא יורד, גם כשהעלאתי אותו לצורך בדיקה לשרת פרטי וניסיתי להוריד אותו ממנו.
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים אני לא משתמש בטורנטים כלל, אבל אני אבדוק מחר בשעות הערב כדי לראות מה קורה.
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים אני ב014 ולא קרה לי אף פעם את זהולמה זה אמור לעניין מישהו?אלוהים ישמור, מה אנשים מצפים לקבל בתגובה לאמרות כאלה?כל הכבוד - אתה כנראה מיוחד. 014 לא חוסמים לך תעבורה. אפשר לגעת בך?
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים כנראה שמרבית המשתמשים נמצאים אצל הספק בעדיפות ז'אם יש מספיק רוחב פס הכל בסדר אבל אם חסר הם הראשונים להדפק.לדעתי לא כדאי להתחייב לחבילות דאבל או טריפל או משהו שתלוי במשהועדיף לשלם קצת יותר אבל להיות גמישים במעבר מספק לספקאם מתחילים להחסם צריך לדבר עם שרות הלקוחות, לא עוזר, להתעופף לספק אחר.מנסיון, תמיד ספק אחר יתן יותר ללקוח חדש. את הוותיקים והשבויים דופקים, הם כבר רגילים.
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים כנראה שמרבית המשתמשים נמצאים אצל הספק בעדיפות ז'אם יש מספיק רוחב פס הכל בסדר אבל אם חסר הם הראשונים להדפק.יש פה סתירה קונצפטואלית קטנה...
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים לחסום קבציtorrent זה פשוט מפגר כי אתה לא חייב להתחיל את הtorrent מתי שאתה מוריד אותו ובכלל זה יכול להביא לאנשים עצבים. יותר הגיוני להגביל תעבורה של torrent למינימום בשעות העומס כי יש אנשים שגם מנסים להשתמש באפליקציות real time בזמן הזה והtorrents האילו יכולים לעבוד בלילה על מקסימום כשאין הרבה עומס. המשתמשים הרגילים לא מבינים מספיק על רשתות כדי להיות נחמדים בשעות העומס. עדיף שהספקית תגביל אותם אבל היה נחמד אם הם היו נותנים לנו רמז לתיעדוף שהם עושים בכל רגע.יש לי חבילת גיימר מאז שהיא קיימת אבל זה לא בשביל הורדות זה רק בשביל משחקים (פינג אופטימטלי לחוף המערבי ליתר דיוק) . אם הם ימשיכו לדחוף זללני רוחב פס לחבילת גיימר זה יכול לפגוע לי בפינג. עדיין בגיימר יש גם traffic shaping אבל אני עדיין לא סגור על איך זה עובד בדיוק וזה גם משתנה כל הזמן. אנשים צריכים להרגע עם "אני צריך שהtorrent ירד על מקסימום" כי זה לרוב בלתי אפשרי. תפעילו אותו ולמחרת רוב הסיכויים שהוא יסתיים אלא אם כן אתם מורידים תכני 1080p . עדיין על כל 1 מגה ב8 שעות מורידים 3.6 גיגה ויש עוד דברים לעשות חוץ מלישון.
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים מחבר אני משתמש באתר פרטי ככה שאי אפשר לעקוף את זה עם אתרים אחרים.. ניסיתי לשנות את הסיומת זה מוריד לי קובץ של 1KB לא שמיש בשעות הבוקר הכל יורד בשניה .. צריך לתכנן מה להוריד ולחכות לשעות סבירות
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים אני משתמש באתר פרטי ככה שאי אפשר לעקוף את זה עם אתרים אחרים.. ניסיתי לשנות את הסיומת זה מוריד לי קובץ של 1KB לא שמיש בשעות הבוקר הכל יורד בשניה .. צריך לתכנן מה להוריד ולחכות לשעות סבירות בדיוק מה שאני עושה בנתיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.