פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים אני לא עומד "בצד" ונותן ביקורת --- ביקשת ביקורת, קיבלתגם אם לא היית מבקש הייתי נותןאני ודאי לא אומר דברים "סתם" כדי להישמע חכם - אלא כי אני מעוניין לומר אותם. מדוע אני מעוניין לומר אותם? משתי סיבות:1. אני - כמו כל אדם אחר על הפלנטה - אוהב להשמיע את דעתי 2. אני חושב שראוי שמי שהביקורת מופנת כלפיו ישמע אותה ויסיק את המסקנות המתבקשות (במידה והוא מסכים עם הביקורת)כמות הזמן שאתה משחק (או שכל אחד אחר משחק) סטארקרפט, כמו גם האהבה למשחק - אינן רלוונטיות כלל לנושא שעליו אנחנו מדבריםמה ש-"מזוייף" זה (מן הסתם) לא האהבה שלך למשחק - ואף אחד לא טען את זה. אף אחד אפילו לא אמר שמשהו "מזוייף". מה שאני אמרתי - אלו שני דברים:1. ההתלהבות, ההערות וכו' - נשמעים הרבה פעמים מאולצים - כמו נועדו לשוות "סגנון" מלאכותי לקריינות. זה פשוט לא נשמע כמו סגנון הדיבור האותנטי שלך. כש-HUSKY צורח STOOOOOOOOOORM אתה באמת רואה שמדובר באדם "לא יציב נפשית" בלשון המעטה, וזה בסדר, כי זה הוא - זה האופי שלו וכך הוא מקריין. ול-PSYSTARCRAFT לדוגמא יש סגנון אחר לגמרי, שקט וסולידי --- עד שהוא מתעצבן ומתחיל לקלל בטירוף.2. ישנם משפטים שם שהועתקו אחד-לאחד -- כמו המשפט של : "אני לא נוהג להחזיר לאחור..." - כן? אתה לא נוהג? מבין מאות השחזורים שעשית - ברובם לא החזרת לאחור - ודווקא פה, בשחזור ה-433 שלך, בחרת לחזור לאחור? לא --- פשוט העתקת את המשפט ש-HUSKY או HD אמרו בזמנו (במילים האלה ממש).בקיצור --- ההשקעה מבורכת, כמו גם המוטיבציה וכו' וכו' --- ההערות היו על אופן הביצוע ולא על ה-"מניעים" או ה-"רקע" שהוביל אותך לקריינות הזואם אתה לא רוצה לקבל את הביקורת הזו -- זכותךאבל לי יש זכות להשמיע אותה
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים +500 חח פשוט גאוני -- רק לא הבנתי דבר אחד - מה זה הפרח / סינר פרחוני הזה שיש לה?
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים הסינר בכללי כדי להראות שהיא זו שעושה את כל העבודה.. והפרחים/לבבות כדי להראות שהיא שמחה/רגועה שהרי היא רק יצאה מה-hatchery והיא עוד לא יודעת מה צפוי לה.
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים איזה עוד קאונטר יש נגד הטנקים של terran כשאני גם terran מעבר ל banshee's ?הם מחסלים thors בקלות וכמובן שגם יחידות קרקע..
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים אם אתה מגיע למצב שאתה ניצב בפני הגנה/התקפה רצינית של טנקים - יש לך כמה אפשרויות מעניינות:1. BANSHEES2. NUKE3. DROP OF MARAUDERS RIGHT NEXT TO THEMהפתרון הראשון והשלישי הם הפשוטים ביותר, אם יש גם הגנה אווירית ליד הטנקים תוכל לרכך אותה קודם עם קצת VIKINGSבמקרה של הפתרון השלישי -- ליפול בדיוק ליד טנקים זה מועיל במיוחד בגלל שהם יפגעו גם בעצמם (במידה והשחקן השני לא שם לב בדיוק באותה שניה מה אתה עושה, או שאין לו מיקרו מספיק טוב)אבל האפשרות השניה היא כמובן המגניבה ביותר -- אם אתה מצליח לבצע אותהובהערת אגב --- אם יש מצבור רציני של טנקים במקום מסויים --- אל תלך "עם הראש בקיר" ותנסה להכנס בהם ישירות -- עדיף לפעמים למצוא נקודת תורפה באחד מהבסיסים או ההרחבות שלו - ולהתקיף אותה במקום...
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים Blizzard: We'd Probably Agree to Do a StarCraft Movie if James Cameron Was Involved
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים זה יכול להיות אדיר!! מעניין מי תשחק את שרה קריגאן ימצאו כבר מישהי העיקר שיהיה סרט..... זו בכלל צריכה להיות טרילוגיה! לפחות!!!
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים נכוןאפילו בלי סרט כל הגזעים והעומק שלהם מושך אותיהגזע הכי מענין לדעתי זה הזרג להתרפא כל הזמן מי היה מסרב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.