פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים כן. יואל תודה על התשובה הממצא והמינליסטית הטובה ביותר שראיתי : אולי אתה רוצא להרחיב, לא חייב אבל זה היה נחמד. תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מזה שאלת הקיטבאג הזאת בכל מקרה איפה אפשר לצפות בשידורים של המשחקעדיפות לשחקנים מקצועים שנלמד קצת
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים koko אני רוצה משהו מקצועי כמו מה שנייק הביא epic game!! TT1 v MasterAsia Part 1 Part 2 Part 3 Part 4
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מזה שאלת הקיטבאג הזאת בכל מקרה איפה אפשר לצפות בשידורים של המשחקעדיפות לשחקנים מקצועים שנלמד קצתתחפש בגוגל HD STARCRAFTHUSKY STARCRAFTאישית, אני ממש אוהב את הקרינות של האסקי, הוא קורע אותי מצחוק ומקריין משחקים ממש טובים.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים חחחח כן husky באמת מביא משפטים מצחיקים כאלה ותמיד נחמד לראות משחק שהוא מעביר אבל בכל מקרה אני ממש אוהב לצפות בסרטים שliquidTLO משחק שחקן טוב וגם עושה הרבה דברים מצחיקים לניובים
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים חחחח כן husky באמת מביא משפטים מצחיקים כאלה ותמיד נחמד לראות משחק שהוא מעביר אבל בכל מקרה אני ממש אוהב לצפות בסרטים שliquidTLO משחק שחקן טוב וגם עושה הרבה דברים מצחיקים לניובים הוא גם משתמש בניוקים בצורה מושלמת!
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מה הקאונטר הכי טוב ל "RUSH MM" כאשר גם אני בטראן !? Siege Tanks ו- Marines
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים נשמח לשמוע דעות וביקורות תרגישו חופשי לקטול זוועה לשמוע סיקור בעברית \= יש הרבה "אאה"ים עדיף לנסות למנוע. חוץ מזה סבבה
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים הוא גם משתמש בניוקים בצורה מושלמת! חחח כן אם אני לא טועה יש פה משחק שהוא מחסל את היריב עם ניוקים: אני אהבתי את הסרטון הזה.
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים נשמח לשמוע דעות וביקורות תרגישו חופשי לקטול נחמד מאוד, בייחוד שזו רק ההתחלה. הקריינות הכי אהובה עלי היא של Husky הוא מקריין "בקלילות" ויש לו הרבה יציאות משעשעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.