פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים גאוני!!!!!!! המהלך האחרון של אסיה מאסטר היה כל כך יפה!!!! מדהים!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים האם יש שיפורים נוספים ל- Battlecruiser מעבר ל-armory ? אם כן מה ואיפה ?הטקטיקה שלי היאא להוציא כמה שיותר מהר חלליות כאלה ולהתקיף את האויב.
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים בfusion core יש לך את השיפור שנותן את "תותח הימוטו" ואת השיפור שמעלה את האנרגי ההתחלתית של "ספינת הקרב" ב25בכל מקרה שים לב שאומנם הן חזקות מאוד אבל עושים להן קאונטר טוב זה יכול להפיל אותך כי הן מאוד יקרותבכל מקרה לדעתי עדיף לך לחשוב בהתחלה על טקטיקה להתחלה, את הטקטיקות של המשך המשחק אתה מפתח בהתאם למה שקורה עם היריב שלך(הרי יש די הרבה זמן עד שאתה מצליח להוציא באטל קרוזירס)
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים האמת שאני מוציא אותם די מהר.. בינתיים זה מצליח לי..אם עושים לי RUSH או לחבר הקבוצה אז זה טיפה בעייתי.. צריך לראות איך להסתדר עם זה..
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים אם אתה חייב את הBC האלהאתה קודם צריך להוציא קצת מרינס ומורדרס בשביל הגנה התחלתיתושתגיעה לשלב בו אתה יכול להוציא BC שלח התקפה עם היחידות הגנה האלה ואל תפחד להפסיד אותם כי אתה צריך מקום בשביל להוציא את הBCs
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים למי שנמאס ממאס מרינס ככה עוצרים את זה ;Dhttp://www.mediafire.com/?j0c2w6qtwox6bdy
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים היי חבר'ה! כמו שאתם יודעים אין צ'אט בסטרקרפט 2, אבל אל דאגה! פתחנו ערוץ IRC חדש בשרת irc.quakenet.org הערוץ נקרא #sc2.il למי שלא יודע ניתן להוריד MIRC מהאתר http://www.mirc.com לגמרי בחינם! כל מה שנשאר לעשות זה להתחבר לקווייקנט ואז type /join #sc2.il מחכים לכם שם!!!
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים פתחנו ערוץ IRC חדש בשרת irc.quakenet.orgהערוץ נקרא #sc2.ilמה רע בפתיחת חדר בסקייפ??? למה לחזור לתקופת MIRC?אני בעד לפתוח חדר ב SKYPE.יתרה על כך, שאני אחזור הביתה (עבודה) אני אעשה את זה.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אם אתה חייב את הBC האלהאתה קודם צריך להוציא קצת מרינס ומורדרס בשביל הגנה התחלתיתושתגיעה לשלב בו אתה יכול להוציא BC שלח התקפה עם היחידות הגנה האלה ואל תפחד להפסיד אותם כי אתה צריך מקום בשביל להוציא את הBCsאני מוציא בערך 7-8 marines ..
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מה רע בפתיחת חדר בסקייפ??? למה לחזור לתקופת MIRC? אני בעד לפתוח חדר ב SKYPE. יתרה על כך, שאני אחזור הבית (עבודה) אני אעשה את זה. אני חושב שכשמדובר בצ'אט שמשרת את כל השחקנים הישראליים בסטארקרפט 2, ולא שלושה-ארבעה, אני חושב שהיתרון הוא של צ'אט בכתב עריכה: מעבר לכך, MIRC ידועה בתור תוכנה קלילה ביותר שניתן להשאיר פתוחה והיא אינה פוגעת בביצועים של המחשב בזמן המשחק, ועל כן משמשת את הרוב המכריע של קהילות הגיימינג מסביב לעולם. אי אפשר להגיד את אותם דברים על סקייפ.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים "למה לחזור לתקופת"... מה זה משנה - אפשר לחשוב בכמה "התקדמה" טכנולוגיית הצ'אט מאז MIRC ---מה הבעיה בזה, זה נוח וטוב, ואפשר לשים שם גם לינקים או מידע בצורה נוחה אם רוצים שכל בן אדם שיכנס מייד יראה
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים epic game!! TT1 v MasterAsia Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 ;D אחד המטורפייםםם חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.