עבור לתוכן

Starcraft 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סיימתי את המשחק על HARD. המשחק קל מאוד (יחסית למה שציפיתי מHARD) עד ל2 הדקות האחרונות. לקח לי 4 שעות לעבור אותן (כולל

להתחיל את השלב כולו בטקטיקה אחרת לגמרי). אגב, אין שום אפשרות להפעיל SKILL של יחידות מרובות ביחד? (כלומר אם אני מסמן 10 גוסטים

שכולם יעשו SNIPE ביחד ולא אחד אחד). אגב לי רשום שסיימתי 26/26 משימות, יש אפשרות ליותר?

• תגובות 1.4k
  • צפיות 221.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק שלושת האופציות האחרות במשימות בהן אתה בוחר מבין 2 אפשרויות.

פורסם

אגב, קצת התאכזבתי מכך שכל המשימות חוץ משתיים היו בסגנון RUSH (כזה או אחר). אחד הדברים הכי מהנים בTERRAN הוא לבנות צבא

מסודר ואיתו לנהל קרב התקדמות.

פורסם
  • מחבר

אתמול שיחקתי לראשונה כ- PROTOSS ב- 2VS2 ואני חייב להגיד שהם הגזע המושלם אם משתמשים בטקטיקה של לבנות צבא גדול ולמחוק במכה אחת את היריב.

היחידות המוטסות שלהם פשוט משהו לא נורמאלי...והשיפורים להגנות של היחידות שלהם פשוט משדרג את כל נושא העמידות שלהם.

נראה לי שמצאתי גזע FAVORITE :cool2:

פורסם

הפרוטוס הם הכי אימתנים, בנתיים כל פספוס קורע לי את הצורה עם RUSH מעצבן, שונא את המירוץ אחרי השעון הזה.

לפחות שמו את המחסומים האלה במפות שזה מאט את ה RUSH קצת.

פורסם

המחסומים האלה זה רק למפות מתחילים. כמעט אף אחד לא משחק בהם. אלא אם אתה מתכוון ב-50 משחקים הראשונים ששם יש מפות מיוחדות ומהירות איטית יותר.

פורסם

לא יודע מה מתחיל בזה , אז ההוא בונה צבא פי שתיים יותר מהר ממך ומנצח זה לא משנה לאיזה רמה.

מי שבונה מהר יותר בהתחלה בד"כ מנצח-זה רק שאתם באותה מהירות מתחילים להיכנס לטקטיקות ודברים מעניינים, אחרת זה סתם ביעוס.

פורסם

כשאני אומר מתחילים אני אומר שיש 3 מפות שהן למתחילים ויש להם מחסומים מיוחדים שבמפות הרגילות אין.

פורסם

כן, אפשר לזהות אותן בקלות כי בשם המפה מופיעה המילה 'novice' :xyxthumbs:

פורסם

נו כן, כתוב לי עכשיו 49 נשאר לי אחרי שהיה כתוב 50 קודם.

מזמברים אותי, אין משהו מתחת למתחילים כנראה.

פורסם

^מה יכול להיות מתחת למתחילים?

קראתי תספר? אני חוסך לדיסק?

פורסם

תגידו איך אני יכול להצטרף למשחקים בתור צופה?

זה אפשרי רק privet match או שאני יכול להצטרף גם למשחקים ב practice matches שאחד החברים שלי ברשימה משחק בהם?

פורסם

נו כן, כתוב לי עכשיו 49 נשאר לי אחרי שהיה כתוב 50 קודם.

מזמברים אותי, אין משהו מתחת למתחילים כנראה.

אם מזמברים אותך כאן, אז אולי תנסה תחילה את ה- Challenges ב- SP.

פורסם

אני החיד שעדיין משחק בקמפיין?אני בשלב 20 וזה כבר ממש מתחיל להיות מתסכל ודי חוזר על עצמו,ממש "מרחו" את הקמפיין אם אתם שואלים אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים