פורסם 2010 ביולי 2715 שנים אה ראיתי עכשיו תסרט של וינט חמוד אבל זהיתי שם רק את דן(NUCLEO) דימה תאשר אותי בפייסבוק כבר!איזה פייסבוק? אין לי שום הזמנה בכלל לול. אתה בטוח שהזמנת אותי בפייסבוק? או שאני מתבלבל ואתה לא מתכוון אליי? >:ולשאלה של אלפא, המשחק לא קרס לי כשיצאתי לדסקטופ. D=
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים איזה פייסבוק? אין לי שום הזמנה בכלל לול. אתה בטוח שהזמנת אותי בפייסבוק? או שאני מתבלבל ואתה לא מתכוון אליי? >:ולשאלה של אלפא, המשחק לא קרס לי כשיצאתי לדסקטופ. D=הוא דיבר אלייבאסה, האינטרנט שלי בבית חולה אז ..... אין פייסבוק ואין באטל.נט.....למעשה אולי רק סינגל פלייר :-\ :'(
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים אה ראיתי עכשיו תסרט של וינט חמוד אבל זהיתי שם רק את דן(NUCLEO) דימה תאשר אותי בפייסבוק כבר!נראה כי כבר בארקדיה היו יותר, או שאני טועה (אני לא הייתי) ?
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מה עם קצת רשמים מהמשחק ? האם הוא שווה את כל ההייפ ? ;Dשיחקתי רק ב-SP. מצוין לדעתי.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים single player זה 0.2% מהכיף שבמשחק הזה.אגב, קצת מבעס: חזרתי מהעבודה ומצאתי פתק של דואר שליחים על דלת הבית שלי...הייתי צריך לבקש שיביאו לי את זה לעבודה במקום לבית.(מחר כבר יביאו לי לעבודה)
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים נראה מדהים רץ לי חלק על 1920*1200 כשהכול על ULTRA שיחקתי קצת בSP כדי להתרגל חזרה לפני שאני יוצא למלחמת עולם בMP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.