עבור לתוכן

Starcraft 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הרגע קודמתי לליגת Platinum ב-1v1 :);):D ;D :o 8) :-* :lol::cool2::smile1::xyxthumbs::yelclap::hi::hat::silly::jump:

כל הכבוד אלון :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תמיד ידעתי שאתה כשרון ב SC

• תגובות 1.4k
  • צפיות 221.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו עוד חווה כרגע בעיות התחברות ואיטיות?

לוקח לי כמה דקות להתחבר והניקוד באצ'יוומנטס הוא 0...

השם שלי במשחק הוא Manticore, תוסיפו

פורסם

יש בעיה עם שרתי Battle.net כבר כשעתיים (שרתי אירופה), לא ידוע מה ההשלכות (לחלק נמחקו הדמויות וההישגים, ולא ידוע אם זה יסתדר, אין כל תגובה מ- Blizzard).

איזה אבסורד, המשחק הכי יקר בשוק, ואפילו לא ניתן לשחק ב- SP ללא התחברות לשרתי Battle.net.

אם הייתי יודע ש- Blizzard הפכה להיות "אפל של המשחקים", הייתי חושב פעמיים אם לקנות את המשחק הזה >:(

פורסם

פאדיחות!

פורסם

איזה אבסורד, המשחק הכי יקר בשוק, ואפילו לא ניתן לשחק ב- SP ללא התחברות לשרתי Battle.net.

אתה יכול להתחבר בתור Guest ולשחק ב SP, רק תשכח מה Achievements.

פורסם

כן, אני יודע, אבל צריך להתחיל הכל מהתחלה...

עכשיו נמחקה לי גם הדמות...

פורסם

נכנס לי עכשיו

פורסם

אשמח לקבל הזמנה לגסט פס עם סידיקי טעימה ל 7 שעות

תודה לנשמות הטהורות !

פורסם

נכנס לי עכשיו

כן, הכל חזר לכפי שהיה, אבל אין כל תגובה מ- Blizzard על ה- 4 שעות שלא ניתן היה לשחק...

פורסם

עד כדי כך...הרי פעם אמרו שבלי CD KEY אמיתי אי אפשר להכנס לB.NET אז עכשיו הם מנסים ליישם את לSP...חותם לכם שלא יעבוד להם, או שיפרצו את צ'יק צ'ק או שהמעריצים יתעצבנו.

פורסם

הכינוי שלי blackz...

תוסיפו :)

פורסם

לכל אלו שמבקשים שאוסיף אותם, אני אוסיף בכיף אבל צריך גם את מס' הדמות שלכם.

ניתן לדעת את המס' ע"י לחיצה על הוסף חברים.

או שתרשמו הודעה פרטית ל - REZA שיוסיף את שמכם לרשימה הקיימת בעמוד הראשון :)

ותוסיפו אותי גם

פורסם

AlphaCygni

133

פורסם

שיחקתי עכשיו עם חבר בערך 15 משחקי 2 על 2. היה ממש נחמד, המשחקים שלא נגמרים בגלל rush הופכים למאוד מעניינים בדרך כלל. ותמיד כיף שיש את מי להאשים ^^

בכל אופן היו קצת בעיות איטיות בשרתים ואז פתאום לא הצלחתי לשחק, אבל יצאתי מהמשחק, נכנסתי שוב והוא הוריד פאצ' והכל הסתדר.

פורסם

עד כדי כך...הרי פעם אמרו שבלי CD KEY אמיתי אי אפשר להכנס לB.NET אז עכשיו הם מנסים ליישם את לSP...חותם לכם שלא יעבוד להם, או שיפרצו את צ'יק צ'ק או שהמעריצים יתעצבנו.

יש כבר גרסא פרוצה למשחק הזה

אף אחד עוד לא הצליח להוציא משחק חסין פיראטיות וגם לא יהיה נראה לי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים