פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים כל מי שיש לו HD4870 יכול להיות רגוע 1900x1200 הכל על אולטרה + AAX8 (ניתן לאפשר דרך CCC) עובד חלק ואפילו לא נשמע שהכרטיס מתאמץ (מאוורר לא עולה למהירות גבוהה).לפי Blizzard גם HD3870 יכול להריץ את המשחק חלק על הגדרות גבוהות.לא נתקלתי בבעיית ה- FPS לא מוגבל (לא הייתי מפספס את מאוורר הכרטיס משתולל).
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים המשחק באמת מאמץ מאוד את הכרטיס מסך יותר ממה שהייתי מגדיר כנורמלי למשחק RTS ברגע שאתה במפה ואפילו בסרטון שמשתמש במנוע עצמו הכרטיס משתמש ב 90-100 אחוז כוח עיבוד והטמפרטורה מגיעה אצלי יותר גבוה מכל משחק אחר שמותקן אצלי מגיע ל 74 מעלות אפילו על כרטיס GTX280 שכדרך כלל יגיע ל 68-60 על משחקים כבדים אחרים בחום הזה של הקיץ הפעלתי V SYNC ושמתי על 60 פריימים אז אני שם לב שהוא בערך מצליח להגביל את עצמואבל עדיין הטמפרטורות עולות מעל 70 שהמאורר עובד 100 אחוז תמיד אני שם 100 אחוז במשחקים קיצר לא מנוע הכי חסכוני
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מהמשחק עצמו משמע שהקץ' זה שאולטרה דורש יותר זכרון(ג'יגה). יכול להיות שזה סתם מתוך הנחה שכרטיסי גיגה הם בדכ יותר חזקים גם למרות שזה ממש לא בהכרח. נו שוין.
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים הסרט הכי מגניב במשחק סו פר. שמתם לב לזה שתמיד במשחקים של בליזארד יש רק איזה סרט אחד או שניים שמראים קרב בפועל?(אני מתכוון לסרט סרט,לא במנוע המשחק)
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אני דווקא הכי אהבתי את הסרט שבו אתה בא להציל את וורפילד מהמון זועם של זרג
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים הסרטונים אחד לאחד כמו הסרטונים הישנים מוורקרפט אני יודע שאלו אותם אנשים עשו ואין מה להתלונן כי כל הסרטונים מושלמים אבל קופי אותו הדבר אהאה למשל הסרטון שהדבקת שם שהוא נלחם במערה חשוכה בול היה סרטון אותו דבר בוורקרפט שאיזה כמה אורקים או איך שקוראים לגזע הזה נלחמים בבוס הסופי לפי דעתי מין מפלצת ענקית מכוסה בשריון חזה ענק מישהו זוכר ? שאיזה גרזן נזרק שם או משהו? מצאתיhttp://www.youtube.com/watch?v=Lvl6ntZOxqc
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים GameSpot נתנו למשחק 9.5 http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/index.html?tag=topten%3Ballimg%3B1
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים המשחק בקנטינה נורא מזכיר לי את המשחק: הייתי משחק בו שעות בזמנו. כמו כן רציתי להעיר בקשר למתלהבים עם הכרטיס מסך טריפל עם המהרה וכו' וכו' וכו' ראו את ההבדלים בגרפיקה: http://www.techspot.com/review/305-starcraft2-performance/page3.html מישהו רואה הבדלים?
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים אוווו התחלתי את המשימה עם זרטול שצריך להגן על הבסיס שלהם ולהרוג איזה 1500 זרגים וזה נראה לי קשה למדי.עצות וטיפים למשימה הזאת? (יכול להיות שפספסתי וכתבו ממקודם בצהוב משהו על זה אבל אני לא עוקב אחרי הצהוב מסיבות ברורות..)
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים אני עברתי את המשימה + ההישגים של NORMALלא בניתי שום עובדים נוספיםכל הזמן שידרגתי את היחידות, תשיג את כל השידרוגים מהר. זה חשוב. תשתמש בכרונו בוסט!תמיד חסמתי את הכניסות עם CANNONS. + בניתי למעלה על הגבעה תמיד.על הגבעות הצבתי STALKERS לפחות 7 בכל צד.מעבר לזה בניתי קולוסוס ללא סוף + CARRIES.כל שאר היחידות קיבלתי.בשלב מסוים באמצע יתקפו אותך בתוך הבסיס עם תעלות הניידוס אז תהיה מוכן עם כמה קולוסוס.
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים אני עברתי את המשימה + ההישגים של NORMALלא בניתי שום עובדים נוספיםכל הזמן שידרגתי את היחידות, תשיג את כל השידרוגים מהר. זה חשוב. תשתמש בכרונו בוסט!תמיד חסמתי את הכניסות עם CANNONS. + בניתי למעלה על הגבעה תמיד.על הגבעות הצבתי STALKERS לפחות 7 בכל צד.מעבר לזה בניתי קולוסוס ללא סוף + CARRIES.כל שאר היחידות קיבלתי.בשלב מסוים באמצע יתקפו אותך בתוך הבסיס עם תעלות הניידוס אז תהיה מוכן עם כמה קולוסוס.אני משחק הרבה במשחק ועדיין נשמע לי סינית מה שאתה אומר..איך אתם זוכרים את השמות של היחידות?! אצלי זה מתבסס על "חללית" "רכב מרחף" "רובוט" "רובוט עם כנפיים" וכו'..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.