עבור לתוכן

רוצה לפרמט כונן אחד רק

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם אחד הכוננים אצלי שאני לא יכול למחוק בו כמה תקיות כי "אין לי הרשאה" בתכלס פשוט הן נוצרו במחשב שלי אבל פירמטתי את הכונן השני מאז ועכשיו כביכול אין למשתמש שלי הרשאות על התיקיות האלה הצלחתי להוציא מהן את כל מה שרציתי הבעיה זה שאני לא יכול למחוק את התיקיות עצמן ויש אחת שאפילו מקריסה את המחשב כל פעם שמנסים למחוק אותה אז חשבתי אולי כדאי לי לפרמט את הכונן הזה גם ככה אין עליו כבר כלום שימושי חוץ מכמה תיקיות שאני לא יודע מה התפקיד שלהם ובגלל זה אני בא להתייעץ אז ככה:

יש תיקייה בשם IDE שבתוכה יש תיקיהCommon7 ובפנים יש עוד תיקיה בשם IDE ושם יש קבצים של ויז'ואל סטודיו משום מה...(שמתי בתמונה עם חצים תיאור של כל הקבצים)

יש עוד תיקיה עם שם מוזר לגמרי f0cf9d9d29faacdc23 שבפנים יש שתי תיקיות(כמו בתמונה) ובכל תיקיה יש קבצים משלה שאין לי מושג מה תפקידם...

ומכאן נובעות שתי שאלות:

1. מה זה כל הקבצים האלה ולמה הם שם?

2. אם אני אפרמט את הכונן יש סיכוי שהתיקיות האלה ישפיעו על משהו?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2010 בשעה 00:14:56

מצאתי עוד כמה דברים בגוגל שלא מצאתי לפני זה ומסתבר שאלה קבצים זמניים של עדכונים שלא נמחקו מסיבה כלשהי אחרי ההתקנה של העידכון בכל מקרה פירמטתי את הכונן הזה והמחשב עובד יופי עשיתי הפעלה מחדש לוודא שהוא עולה יפה בלי הקבצים האלה והכל עובד בונבון אז זה בסדר והכונן המציק הזה עכשיו ריק ונוח לעבודה:)

[attachment deleted by admin]

פורסם

רק שתדע פעם הבאה- אתה לא חייב לפרמט כונן בשביל למחוק קובץ שאין לך הרשאה.

יש תוכנות שמבטלות את הגבלות ההרשאה והמאפשרות לך למחוק מה שתרצה.

http://download.cnet.com/Unlocker/3000-2248_4-10493998.html

פורסם
  • מחבר

האמת שאת האנלוקרים אני מכיר אבל השיקול העיקרי שלי היה תיקיה שלא רצתה להמחק בשום דרך לא הקפיצה שום הודעה פשוט הייתה מקריסה את המחשב אפילו לא דרך מצב בטוח עם קומנד בלבד היא פשוט לא הייתה נמחקת... גם נורטון וגם נוד32 לא מצאו בה כלום אבל עדיין חשדתי בה אז הלכתי על בטוח והעפתי אותה סופית... אבל תודה על ההמלצה בכל זאת יכול להיות שמישהו אחר יקרא וזה יעזור לו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים