פורסם 2010 ביולי 2615 שנים שלום רב,אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP.יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות.בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה.יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות.תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים אין אופציה לעריכת וידאו עם פרמייר על מחשב נייד ניתן לצפות בסרטניתן להכניס פקודות עריכה לקליפים קצרים של 5 - דקותלא ניתן לבצע רנדרינג על סרט באורך מלא
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים כפי שכבר נכתב לך ע"י קודמי, אין אפשרות לעריכה אמיתית בתוכנות אדובי שהזכרת, מהסיבה הטכנית הפשוטה שחומרה רצינית לרנדרינג למשל, מחייבת דיסק קשיח איכותי (בד"כ יותר מאחד, במערך רייד), שעקב דרישות המזעור בניידים - לא ניתן למתקן בנייד. כנ"ל לגבי כרטיס גרפי, מעבד ולוח אם. העבודה הנדרשת מחומרת מחשב שמיועד לעבודה גרפיקית, יוצרת דרישות לפיזור פליטת חום ואוורור/קרור מעולה - שאין באף נייד.יש ניידים שדי מתקרבים לדרישות שלך אבל בעלות לפחות כפולה, אם לא למעלה מזה.ראיתי פתרונות יצירתיים בתחום הזה, של אנשים שיש להם מחשב נייח מאוד קטן ויפהפה, שמאפשר להם ניוד (ללא המסך כנראה) מסוים ומאידך מכיל את כל האיכויות הנדרשות ממחשבים לאנשים יוצרים. לא פתרון לכל אחד, אבל אולי רעיון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.