פורסם 2002 במרץ 623 שנים האמת שאני בכלל לא מבין מה הבעיה שבעידן מודרני שכל אחד מחובר לאינטרנט ויש יותר מחנות מחשבים ONLINE אחת , מה הבעיה לעבור בין החנויות ולרשום על דף את החלקים שנראים מעניינים ועומדים בתקציב ואז לקנות לפי זה ? למה הדעה שלי לגבי איזה מחשב "טוב יותר" היא יותר נכונה מהדעה של מישהו אחר ?? זה לא בעיה......אבל יש אנשים שלא מבינים ולצערי גם יש לי חברים כאלה ואני עוזר להם ורק שתדע יש אולי 3 אנשים בשיכבה שלי שיודעים מה זה amdבכל מקרה המטרה של הפורום זה לקדם את השוק בארץ ובשביל לעשות את זה צרך סבלנות ורצון טובוגיל לא כל בן אדם יכול לבחור חלקים ככה כי לא כל בן אדם יודע מה טוב ומה לא ובסוף יקברו אותו עם ניורוןאז להשתדל להיות סבלני ורגוע כמו שאתה בדר"כ
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אז תפתחו פורום בקשר לקניה, כל הזמן אומרים את זה אבל לא עושים כלום, WOW אצלי אני היחיד שיודע מה זה AMD ATi ועוד כל מיני מושגים וחברות.... אבל זה לא ממש משנה. ובאמת אין הצדקה שהם ידעו מה זה AMD כי הם לא עושים פירסום בארץ ולא כל הילדים מתענינים במחשבים.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אז תפתחו פורום בקשר לקניה, כל הזמן אומרים את זה אבל לא עושים כלום, WOW אצלי אני היחיד שיודע מה זה AMD ATi ועוד כל מיני מושגים וחברות.... אבל זה לא ממש משנה. ובאמת אין הצדקה שהם ידעו מה זה AMD כי הם לא עושים פירסום בארץ ולא כל הילדים מתענינים במחשבים.אצלי יש ילדים שגם מתעניינם ולא יודעים..............
פורסם 2002 במרץ 623 שנים הסיבה שהוא שונא את החנות היא סיבה מאוד תינוקית ולכן הוא לא מדבר עליה כלל בפורום כי זה יישמע %%$@...תינוקית אחותך.חכה שמישהו ינצל אותך, ואז עוד יתבע אותך וידרוש 300 אלף שקל כ"פשרה".. נראה אם תסכים לפרסם אותו בחינם באתר שלך.בקשר למפרט, הוא תמיד יכול להחזיר את ההודעה ואני בטוח שאם תבקש יפה הוא יחזיר (כולל עריכה קטנה שהוא יעשה להודעה ;D).אני דווקא לא יכול.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים חכה שמישהו ינצל אותך, ואז עוד יתבע אותך וידרוש 300 אלף שקל כ"פשרה".. נראה אם תסכים לפרסם אותו בחינם באתר שלך.אתה יודע, זאת הפעם הראשונה שאתה אומר לנו את זה.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים חכה שמישהו ינצל אותך, ואז עוד יתבע אותך וידרוש 300 אלף שקל כ"פשרה".. נראה אם תסכים לפרסם אותו בחינם באתר שלך.אתה יודע, זאת הפעם הראשונה שאתה אומר לנו את זה.ממש לא.מעטים לא מכירים את ה"טריק" שמנהלי האתר/חנות עשו...
פורסם 2002 במרץ 623 שנים האמת שאני בכלל לא מבין מה הבעיה שבעידן מודרני שכל אחד מחובר לאינטרנט ויש יותר מחנות מחשבים ONLINE אחת , מה הבעיה לעבור בין החנויות ולרשום על דף את החלקים שנראים מעניינים ועומדים בתקציב ואז לקנות לפי זה ? למה הדעה שלי לגבי איזה מחשב "טוב יותר" היא יותר נכונה מהדעה של מישהו אחר ?? זה לא בעיה...... אבל יש אנשים שלא מבינים ולצערי גם יש לי חברים כאלה ואני עוזר להם ורק שתדע יש אולי 3 אנשים בשיכבה שלי שיודעים מה זה amd בכל מקרה המטרה של הפורום זה לקדם את השוק בארץ ובשביל לעשות את זה צרך סבלנות ורצון טוב וגיל לא כל בן אדם יכול לבחור חלקים ככה כי לא כל בן אדם יודע מה טוב ומה לא ובסוף יקברו אותו עם ניורון אז להשתדל להיות סבלני ורגוע כמו שאתה בדר"כ תודה על המחמאה אני סבלני ורגוע גם עכשיו. בגלל זה אני לא נותן כאן שום המלצה על מפרט, אני לא חושב שההמלצה שלי תהיה הכי טובה שאפשר להשיג עבור התקציב שיש למליאן הזה
פורסם 2002 במרץ 723 שנים מחבר אוקיייייילא הייתי בבית שבוע והגעתי וראיתי מה כתבתם פה, צודקים במאה אחוז!אני איתכם... טעיתי....דווקא כן הרכבתי מפרט, פשוט הייתי חייב לעוף וקיוותי שתוכלו לעזור לי פה..טעיתי שלא פירסמתי פה את המפרט שאני הרכבתי....אני אפרסם עכשיו את המפרט.....אם זה יעזור...אם מישהו נפגע או נעלב ממה שאמרתי אני מצטער!!מקווה שתבינו.תודה מראש!-------------------------------------------------------------------------------------------לוח אםGA-8IRXP Gigabyte 6PCI 3DDR - CמעבדP4-2200-13-478 Intel Pentium 4 2.2 GhצורבPX-4012TA Plextor 40X12X40 CD-RWDVDDVD 116-12 Pioneer 16X40 DVD/CDמארזFS-710-B_V430W Enermax File Server ATXכרטיס מסךHercules 3D Prophet All-in-Wonder 8500DVדיסק קשיחMaxtor 60GB 7200זכרוןTranscend 512 mb pc333 DDRכרטיס קולCreative AudigyLive 5.1 רמקוליםTSS1W Yamha True 5.1 SurroundמודםML56P Elsa 56.6 k modem PCIמקלדתLogitech wireless keyboardעכברLogitech optical wheel mouseכונן דיסקטים1.44מסךEX950F CTX 19' 0.20/0.25 כרטיס רשת10/100מערכת הפעלהMicrosoft windows XP Home edition Hebrew+Microsoft windows 98 SE - HebrewתוספותDISKonKEYDisk on key 128 Mb
פורסם 2002 במרץ 823 שנים אוקיייייילא הייתי בבית שבוע והגעתי וראיתי מה כתבתם פה, צודקים במאה אחוז!אני איתכם... טעיתי....דווקא כן הרכבתי מפרט, פשוט הייתי חייב לעוף וקיוותי שתוכלו לעזור לי פה..טעיתי שלא פירסמתי פה את המפרט שאני הרכבתי....אני אפרסם עכשיו את המפרט.....אם זה יעזור...אם מישהו נפגע או נעלב ממה שאמרתי אני מצטער!!מקווה שתבינו.תודה מראש!-------------------------------------------------------------------------------------------לוח אם GA-8IRXP Gigabyte 6PCI 3DDR - Cמעבד P4-2200-13-478 Intel Pentium 4 2.2 Ghצורב PX-4012TA Plextor 40X12X40 CD-RWDVD DVD 116-12 Pioneer 16X40 DVD/CDמארז FS-710-B_V430W Enermax File Server ATXכרטיס מסך Hercules 3D Prophet All-in-Wonder 8500DVדיסק קשיח Maxtor 60GB 7200זכרון Transcend 512 mb pc333 DDRכרטיס קול Creative AudigyLive 5.1 רמקולים TSS1W Yamha True 5.1 Surroundמודם ML56P Elsa 56.6 k modem PCIמקלדת Logitech wireless keyboardעכבר Logitech optical wheel mouseכונן דיסקטים 1.44מסך EX950F CTX 19' 0.20/0.25 כרטיס רשת 10/100מערכת הפעלה Microsoft windows XP Home edition Hebrew+Microsoft windows 98 SE - Hebrew תוספות DISKonKEY Disk on key 128 Mbאני מבין שכסף לא חסר לך, ואתה סתם בחרת כל דבר יקר אפשרי שאפשר לקנות, ותקן אותי אם אני טועה.עם זה שאתה הולך על מערכת מבוססת פנטיום 4 אין לי בעיה. אם זה מה שאתה רוצה, ואצלך כסף לא משחק תפקיד, כך שאפשר לקנות משהו שלא נותן הרבה תמורה לכסף העיקר שיש לו תג מחיר גבוה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.