עבור לתוכן

המלצה לזכרונות עבור core i5 750

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לזיכרונות טובים לא למטרת OC (או OC קטן מאוד) עד 700 שקל בערך, 4 gb

המעבד שאני קונה הוא core i5 750 וככל הנראה לוקח של gigabyte עם P55 chipset

אשמח לקבל המלצות לזכרונות טובים, ספציפית ב-ksp זה יהיה טוב.

האם אני צריך זיכרונות מעל 1600mhz או שמספיק אפילו פחות ?

תודה !

פורסם

פה ימליצו לך על 1333.

אני אישית קניתי לפני שבועיים לוח אם: gigabyte p55a ud3

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=82

(שוב ימליצו לך פה על פחות - הלכתי על זה בגלל USB3 וSATA3 - אני לא מתכוון לשדרג כל שנתיים).

כמו כן קניתי core i5 750

וזוג זכרונות ‏DDR III 1600Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=82

אהבתי שיש אופציה של OC דרך תוכנה המסופקת עם הלוח (איני מבין בזה דבר - פשוט לוחצים על כפתור עושים ריסטרט וזהו) כרגע אני על OC של 3 גי'גה.

ובעזרת קירור מוגן 2 שהמליצו לי פה החום אינו עולה על 40 ב IDLE (ואצלי נורא חם בדירה - המארז הוא של CM STORM SNIPER)

פורסם

זיכרונות 1333/1600Mhz הכי זולים שתמצא יעשו את העבודה, במתח שלא עולה על 1.65V.

לגבי לוח- זה תלוי בדרישות שלך מהלוח. ערכת השבבים לא חייבת להיות P55, ישנן ערכות שבבים אחרות שגם בעלות תושבת LGA1156 כמו H55 ו-H57. ה-H55 בד"כ זולים יותר ועדיפים למשתמשים שאין להם הרבה דרישות מהלוח.

xTAzron

טמפרטורה במנוחה של חיישני DTS כלל אינה אמינה ולא מהווה שום פקטור - חוץ מזה שאין שום קשר לדיון.

ולגבי ה"כאן ימליצו לך..."- אני מציע שתירגע.

פורסם

זכרונות של 1333 הם מה שנחוץ כדי לא לעשות בעיות עם TURBO BOOST ושיהיה פועל דיפולטיבית.

אם הOC יבוצע ידנית - אפשר לקנות זכרונות מהירים יותר.

ליביו

פורסם

גם באוברקלוק גבוה מאוד למעבד הI5 750 זכרונות 1333MHZ לא ממש יגבילו. ב4.22GHZ אצלי יש אחלה סידור אפילו ל1200MHZ כך שהידקתי תזמונים

פורסם
  • מחבר

זכרונות של 1333 הם מה שנחוץ כדי לא לעשות בעיות עם TURBO BOOST ושיהיה פועל דיפולטיבית.

אם הOC יבוצע ידנית - אפשר לקנות זכרונות מהירים יותר.

ליביו

מה פירוש לא לעשות בעיות ?

איזה בעיות אני אמור לצפות מזיכרונות של 1600 ?

פשוט ראיתי שההפרש מחירים בין 1333 ל-1600 הוא לא גדול, למשל ראיתי:

2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ב-639 ש"ח שהם 1600

מול

‏2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel ב-625 ש"ח שהם 1333

אגב, mushkin ו- GSKill הם חברות מומלצות ?

ומה לגבי Patriot ?

תודה !

פורסם

יש קשר בין תדר המעבד ותדר הזיכרונות -- זה בעיקר תקף כשאתה מבצע OC.

זכרונות בתדר 1600Mhz לא יעשו לך שום בעיות, אך אין בהם צורך. אל תטעה לחשוב שתדר גבוה יותר משמעותו היא "מהירות" גבוהה יותר או שיפור בביצועי המערכת.

להפרש התדר אין שום השפעה על הביצועים בפועל וגם זיכרון בתדר 1333Mhz, שהוא זול יותר, יהיה מספיק ומצוין, לא יגביל את פונקצית ה-Turbo Boost של המעבד שלך ולא יגביל אותך ב-OC, גם אם תרצה OC גדול יותר מזה שאתה מתכנן עכשיו.

זה הכל.

כל היצרניות שציינת הן בסדר גמור.

עוד נקודה למחשבה, סדרת ה-Ripjaws מגיעה עם גוף קירור משונן שהנו גבוה יותר מגובה מודול זיכרון שגרתי. הפרש הגבהים עלול לגרום התנגשות עם מאוורר גוף הקירור (כתלות בגוף הקירור, אם אתה משתמש בקירור סטוק אז לא תהיה לך בעיה). אני באופן אישי חושב שעדיף לקנות זיכרון עם גוף קירור שאינו בולט לגובה ואחר כך עלול להוות בעיה בתצורות מסוימות.

פורסם

סליחה שאני נכנס פה

רציתי לשאול יש לי גם מעבד I5 750 וזכרונות של SILICON POWER 1333MHZ זכרונות רגילים איך אני יכול לדעת הם יהיו טובים לOC או לא

איזה נתונים צריך לבדוק?

פורסם

לא ראיתי הרבה גופי קירור שפוגעים פיזית בזיכרון, יש לי Mugen II עם Ripjaws וההגבל היחידי שיש לי הוא שאני חייב להתקין את הזיכרון על הלוח אם לפני שאני מתקין את גוף הקירור.

פורסם

מה פירוש לא לעשות בעיות ? איזה בעיות אני אמור לצפות מזיכרונות של 1600 ?

פשוט ראיתי שההפרש מחירים בין 1333 ל-1600 הוא לא גדול, למשל ראיתי:

2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ב-639 ש"ח שהם 1600

מול

‏2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel ב-625 ש"ח שהם 1333

אגב, mushkin ו- GSKill הם חברות מומלצות ? ומה לגבי Patriot ?

1. לא יהיו שום בעיות, התדר האופטימלי הוא 1333Mhz ומעל לזה לא תרוויח יותר מידי (בעצם כמעט וכלום).

2. כל היצרנים שציינת טובים, אם תבדוק ב-FAQ יש רשימת יצרנים ידועים.

3. בבקשה, חסכתי לך 100 שקלים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5754

DAVIDKI19

כשאומרים "זיכרון לאוברקלוק" מתכוונים שמבצעים אוברקלוק למעבד ושהזיכרון לא יגביל אותו, לפחות בדיון זה. אם אתה יודע לאיזה תדר מעבד אתה מצפה להגיע אז בקלות בודקים תדר בסיס ומכפלות אפשריות בלוח וכך יודעים באילו תדרי זיכרון אפשר לעבוד. עם זיכרון איטי מידי יתכן שתדר המעבד המקסימלי באוברקלוק יהיה נמוך יותר, לכן יש לדעת באיזה אוברקלוק מדובר כשקונים "זיכרון לאוברקלוק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים