עבור לתוכן

יצירת/שחזור התקנה מתוכנה שכבר מותקנת

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר!

עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה

אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה

בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה

אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

פורסם

אני לא מכיר כזה דבר, ליצור התקנה זה ממש לא כמו להסיר תוכנה...מה שתיארת לא נקרא ליצור התקנה אלא פשוט להעתיק את הקבצים

(בשביל זה לא צריך תוכנה).

שאתה מסיר תוכנה מערכת ההפעלה פשוט נפטרת מכל המידע-קבצים והמפחות רישום שקשורות אליה...

מה גם שיש קבצים שנוצרים בהתקנה ראשונית "ריקים" ומתמלאים עם הזמן ואין שום תוכנה בעולם שתוכל ליצור לך אותם ריקים מאפס שוב...

תאורתית אפשר להעביר תוכנה ממחשב אחד למחשב/ים אחרים בהנחה שאתה יודע איפה כל מפתחות הרישום שלה ואיפה כל שאר הקבצים נמצאים(כולל DLLים בתקיות SYSTEM למינהם וכו') וזה משהו שאומנם לא ניסית אבל אני משער שאפשרי...כמובן שהמערכות הפעלה יהיו צריכות להיות זהות .

בכל אופן זה לא משהו שהייתי מנסה,מהסיבה הפשוטה שזה פשוט הזוי ,יקח הרבה זמן ליישם ולא בהכרח שיעבוד בפועל .

אני משער שאתה סקפטי אבל אולי תאמר מה שם התוכנה...נוכל לעזור יותר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות

השם של התוכנה הוא B.U.D.S זו תוכננה לטיפול מכונאי של טרקטורונים

nafroman, קיימות תוכנות שמייצרות התקנה מתוכנות מותקנות אבל אלו שמצאתי הן לא מאתרות את כל הקבצים והREG

האם יש איזה LOG בWINDOWS של כל התוכנות המותקנות במחשב איפה נמצא כל מרכיב שלהם?

פורסם

לאסוף את הקבצים לתוך קובץ EXE כזה או אחר עדיין לא נקרא ליצר התקנה.. זה כולה כיווץ

בדיוק כמו שציינת התוכנות לא אוספות את כל המפתחות ברגסטר'י . לא אין קובץ LOG שמכיל את המידע הרצוי לגבי כללל התוכנות.

כל תוכנה יוצרת לעצמה לוג כזה או אחר של ההתקנה לא כולן בפורמט קריא לבן אדם ,ככה שגם אם יש לתוכנה שלך כזה לוג לא בטוח שהוא יעזור לך.

פורסם

האפשרות הכי הגיונית זאת תוכנה כמו Deep freeze

להתקין, להסיר תטרקטור שלך, לסרוק שינויים במערכת, להעלות מחדש תמחשב ולסרוק עוד פעם.

יש תוכנות שעושות תוכנות ניידות שמבצעות את הסריקה הזאת

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על התגובות

KOKO0, אבל אם אני מסיר אותה אין לי אפשרות להתקין שוב

האם יש אפשרות לשחזר את התוכנה דרך הDEEP FREEZE?

פורסם

דיפ פריז מחזיר את המחשב למצב שהוא היה כשהתוכנה [דיפפריז] התחילה לעבוד בכל הדלקה של המחשב

ככה תוכל לעשות ניסויים לראות מה השתנה במחשב [לעשות אחורה קדימה אחורה קדימה]

זה בהנחה שתוכנת ההסרה תהיה מושלמת ושזה יעבוד אותו דבר גם במערכות אחרות.

בשביל שלא תצטרך לבדוק כל שינוי קטן בעצמך המלצתי על תוכנות שעושות סריקה לשינויים במחשב, אני מכיר כאלה רק בקטגוריית תוכנות שעושות תוכנות אחרות ניידות. [יכול להיות שיש גם בסוג של אנטיוירוסים בצורת סאנדבוקס]

בהצלחה!

[ותבדוק לפני שאתה מסיר את התוכנה שדיפ פריז באמת עובדת!][br]פורסם בתאריך: 27.07.2010 בשעה 20:16:18

דיפ פריז מחזיר את המחשב למצב שהוא היה כשהתוכנה [דיפפריז] התחילה לעבוד בכל הדלקה של המחשב

ככה תוכל לעשות ניסויים לראות מה השתנה במחשב [לעשות אחורה קדימה אחורה קדימה]

זה בהנחה שתוכנת ההסרה תהיה מושלמת ושזה יעבוד אותו דבר גם במערכות אחרות.

בשביל שלא תצטרך לבדוק כל שינוי קטן בעצמך המלצתי על תוכנות שעושות סריקה לשינויים במחשב, אני מכיר כאלה רק בקטגוריית תוכנות שעושות תוכנות אחרות ניידות. [יכול להיות שיש גם בסוג של אנטיוירוסים בצורת סאנדבוקס]

בהצלחה!

[ותבדוק לפני שאתה מסיר את התוכנה שדיפ פריז באמת עובדת!]

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה לתוכנה לסריקה?

פורסם

אתה מצליח לראות תהודעה הקודמת שלי? אני לא יודע איפה הבאג, אבל אני לא מצליח :kopfpatsch:

ThinAPP אבל אני לא יודע אם היא תעבוד ברוורס...

[הוספתי תהודעה הקודמת שלי כקובץ טקסט אם עוד אנשים לא יכולים לקרוא אותה...]

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים