עבור לתוכן

זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC ובנוסף שתפו אותנו מה הציוד הישן ששוכב אצלכם בבית

Featured Replies

פורסם

אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC.

המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב.

מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון.

התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש.

לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט.

אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם.

אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש.

הציוד הזה יכול להיות מנוצל אצל הרבה אנשים.

זה מקובל בתחומי עניין אחרים, למשל במכוניות אספנות שכולם עוזרים לכולם להשיג חלקים בדרך כלל ללא תמורה או בתשלום סימלי.

בסופו של דבר הציוד הזה סתם נשמר ומתבזבז בבית.

מה שדרוש לי כדי לסיים את רשימת החלקים שלי הם זכרונות DDR400(עדיף יותר מהירים מ400) בנפח 1GB.

גוף קירור חזק לסוקט A.

אני מתכנן לבצע OC למעבד הזה שבעבר היה כוכב לא קטן, הלוח גם מעולה למטרה הזאת מה שאין לי זה זכרונות וגוף קירור טוב.

אם למישהו יש בבית חלקים שהוא לא עושה בהם שימוש אשמח לשים את ידי עליהם אפילו בתשלום סימלי.

אני מודע לזה שיש את לוח היד שניה באתר פשוט לדעתי לא הרבה אנשים מסתכלים עליו ויש הרבה ציוד טוב ותקין אצל אנשים שמתבזבז בבית וצובר אבק.

בקשה למנהלים, אולי להוסיף דיון דביק בנושא חלקי מחשב למסירה, או תת פורום, או מדור בלוח היד שניה.

בטוח שיש המון המון ציוד שאפשר לעשות איתו המון דברים מעניינים וסתם לא מנוצל, עם הארגון הראוי הוא ימצא את ידיו לאנשים שצריכים אותו.

פורסם

איני רואה סיבה כרגע לפתוח סטיקי כאשר קיים אתר שמתמחה בנושא החלפת מוצרים ללא תשלום וכנראה שיעשה זאת טוב מאיתנו:

http://www.agora.co.il/

פורסם
  • מחבר

ההבדל שבפורום יש המון אנשים מקצועיים, או עם ציוד יותר מרגיל שלא נעשה בו שום שימוש.

בנוסף העובדה שמדובר בפורום מחשבים- אנשים כאן חיים את התחום וכנראה שיש להם יותר ציוד ללא שימוש מבכול מקום אחר.

בנוסף זה רק יחזק את הקשרים בין האנשים בפורום.

פורסם

סתם עם זה מעניין אותך אני מריץ 720P [לא ניסיתי גבוהה יותר]HD מכוננן חיצוני 2.5 של סייגיט

על מחשב שהוא 2.8P4 D 2GB זכרון ו5700VE 256RAM על אובנטו גרסא חדשה ביותר חלק! ובצורה ממש יפה

פורסם

יש לי איזה לוח עם XP 2500+ וקירור של זלמן שנראה רציני.

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לקחת.

פורסם

אני גם בעד לפתוח מדור כזה זה יהיה יותר יעיל מאגורה.

פורסם

אני מסרתי הרבה דברים באגורה גם רכיבי מחשב ישנים ואני רוצה לומר לכם שזה פשוט סיוט. אנשים משגעים לך את המוח, לא משנה על מה, לא משנה מה תכתוב במודעה או כמה ברור תהיה. הכי מרגיז שאנשים באים לקחת דברים שאין להם מושג מה הם עושים בכלל או שהם מרשים לעצמם להתקשר בכל שעה. דרך אגב, במיוחד בתחום המחשבים האתר שורץ שם בכל מיני סוחרים וטכנאים שלוקחים את הציוד בשביל למכור אותו. אין לי בעיה עם חלק מהדברים, אבל לא בטוח שזאת המטרה. אני מעדיף סיפורים כמו פעם אחת שנתתי מדפסת ישנה למישהו והוא אמר לי שהוא וחבר שלו מפרקים ממדפסות את המנועים ובונים רובוטים. זה יותר שווה ;D

פורסם
  • מחבר

Gimel איפה אתה מתגורר.

אני זקוק רק לקירור, לוח ומעבד יש לי.

DUDEnamE תודה רבה על המידע בהחלט אבדוק את הנושא אחרי שהכול יורכב.

momi2010 בדיוק בגלל הסיבה הזאת צריך לפתוח מדור/סטיקי בפורום.

האנשים כאן יותר רציניים ואפשר להתכתב עם ה"פ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים