פורסם 2002 במרץ 423 שנים במוספים הכלכליים של העיתונים בסוף השבוע היה כתוב שיש להם בעיה זמנית לשלם משכורות לעובדים אבל לא נרמז שם על קריסה וחיסול של החברה.. אבל הכל יכול להיות אז נחכה בסבלנות.. דרך אגב YES מבאסים לאללה, אין להם STAR WORLD ו-AXN !אבל אבל.....לאאא!!! סטאר וערוץ 10 הם המקורות היחידים שלי לזינה! מאיפה אני אקליט בלי תרגום קלוקל?! אין סיכוי שמת"ב או ערוצי זהב יחליפו אותם?
פורסם 2002 במרץ 423 שנים במוספים הכלכליים של העיתונים בסוף השבוע היה כתוב שיש להם בעיה זמנית לשלם משכורות לעובדים אבל לא נרמז שם על קריסה וחיסול של החברה.. אבל הכל יכול להיות אז נחכה בסבלנות.. דרך אגב YES מבאסים לאללה, אין להם STAR WORLD ו-AXN !אבל אבל.....לאאא!!! סטאר וערוץ 10 הם המקורות היחידים שלי לזינה! מאיפה אני אקליט בלי תרגום קלוקל?! אין סיכוי שמת"ב או ערוצי זהב יחליפו אותם?AXN זה המקור היחיד שלי לניקיטה ושמיים שחורים מאיפה אני אראה אותם??? :'(
פורסם 2002 במרץ 423 שנים טל תמהרו להספיד אותםהם אומנם חייבים כמה מילונים טובים לבנקים אבל הם לא קרובים לפשיטת רגלהייית כתבה די גדולה על זה ב"הארץ"וגם אם הם יפשטו את הרגל זה יהיה עוד הרבה זמן
פורסם 2002 במרץ 423 שנים במוספים הכלכליים של העיתונים בסוף השבוע היה כתוב שיש להם בעיה זמנית לשלם משכורות לעובדים אבל לא נרמז שם על קריסה וחיסול של החברה.. אבל הכל יכול להיות אז נחכה בסבלנות.. דרך אגב YES מבאסים לאללה, אין להם STAR WORLD ו-AXN !אבל אבל.....לאאא!!! סטאר וערוץ 10 הם המקורות היחידים שלי לזינה! מאיפה אני אקליט בלי תרגום קלוקל?! אין סיכוי שמת"ב או ערוצי זהב יחליפו אותם?AXN זה המקור היחיד שלי לניקיטה ושמיים שחורים מאיפה אני אראה אותם??? :'(אבל ניקיטה כבר נגמרה :'(הם סתם ממחזרים פרקים ישנים, הפרק האחרון (בהחלט) היה אדיר :-X
פורסם 2002 במרץ 423 שנים בלי צ'אק נוריס??????אחת התוכניות המפגרות ביותר שקיימות.ווקר הוא מין אלוהים כל יכול. הוא אפילו מגלה איפה נמצאים הקרימינלים לפי תחושות בטן!זה כל כך דפוק הסדרה הזאת.אני מכיר כמה אנשים שיתאבדו בלי VIVA...אני כ"כ אתגעגע למרדוק מA TEAM חבל, בדיוק כשהם שידרו את זה במקום ערוץ 1...נראה לי שבYES יש גם ויוה. כאילו שאכפת לי.וכל אלה שפוחדים לעבור לYES, זה לא כ"כ נורא, אני אתם מההתחלה, אחרי הכל כולם אותו דבר ;D .
פורסם 2002 במרץ 423 שנים בלי צ'אק נוריס??????אחת התוכניות המפגרות ביותר שקיימות.ווקר הוא מין אלוהים כל יכול. הוא אפילו מגלה איפה נמצאים הקרימינלים לפי תחושות בטן!זה כל כך דפוק הסדרה הזאת.אני מכיר כמה אנשים שיתאבדו בלי VIVA...אני כ"כ אתגעגע למרדוק מA TEAM חבל, בדיוק כשהם שידרו את זה במקום ערוץ 1...נראה לי שבYES יש גם ויוה. כאילו שאכפת לי.וכל אלה שפוחדים לעבור לYES, זה לא כ"כ נורא, אני אתם מההתחלה, אחרי הכל כולם אותו דבר ;D .אז מה........ אני אוהב לראות אותו מרביץ לאנשים!
פורסם 2002 במרץ 423 שנים בלי צ'אק נוריס??????אחת התוכניות המפגרות ביותר שקיימות.ווקר הוא מין אלוהים כל יכול. הוא אפילו מגלה איפה נמצאים הקרימינלים לפי תחושות בטן!זה כל כך דפוק הסדרה הזאת.אני מכיר כמה אנשים שיתאבדו בלי VIVA...אני כ"כ אתגעגע למרדוק מA TEAM חבל, בדיוק כשהם שידרו את זה במקום ערוץ 1...נראה לי שבYES יש גם ויוה. כאילו שאכפת לי.וכל אלה שפוחדים לעבור לYES, זה לא כ"כ נורא, אני אתם מההתחלה, אחרי הכל כולם אותו דבר ;D .אז מה........ אני אוהב לראות אותו מרביץ לאנשים!כן, האליליות שלו הגיע גם לפה... הוא הלך מכות עם איזה 1000 אנשים כבר, ותראה אותו ;D
פורסם 2002 במרץ 423 שנים בלי צ'אק נוריס??????אחת התוכניות המפגרות ביותר שקיימות.ווקר הוא מין אלוהים כל יכול. הוא אפילו מגלה איפה נמצאים הקרימינלים לפי תחושות בטן!זה כל כך דפוק הסדרה הזאת.אני מכיר כמה אנשים שיתאבדו בלי VIVA...אני כ"כ אתגעגע למרדוק מA TEAM חבל, בדיוק כשהם שידרו את זה במקום ערוץ 1...נראה לי שבYES יש גם ויוה. כאילו שאכפת לי.וכל אלה שפוחדים לעבור לYES, זה לא כ"כ נורא, אני אתם מההתחלה, אחרי הכל כולם אותו דבר ;D .אז מה........ אני אוהב לראות אותו מרביץ לאנשים!כן, האליליות שלו הגיע גם לפה... הוא הלך מכות עם איזה 1000 אנשים כבר, ותראה אותו ;Dאלוף העולם בקראטה 5 פעמים רצוף! ואחד המדריכים הכי טובים לקראטה בעולם! אבל עדיין המדריך שלי שובר לו את הראש.......
פורסם 2002 במרץ 423 שנים אולי במקום הודעות פאניקה כאלה עדיף שכל מי שמשתתף פה בפורומים ומחובר לתבל יכתוב אם הוא נתקל בבעיות ותקלות מאז שאתלון פרסם את ההודעה. בינתיים אני עוקב אחרי המדורים הכלכליים בעיתון ובאתרי החדשות ולא כתוב כלום על תבל.
פורסם 2002 במרץ 423 שנים אני יודע שלי היום היו בעיות לקלוט את AXN כל היום, הערוץ פשוט מת ויש שלג במקום הערוץ, אבל זה רק הערוץ הזה כך שיכול להיות שזו רק תקלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.