עבור לתוכן

בזק&HOT מאלצים לרכוש ראוטר חדש מבין 3 הראוטרים שהם ממליצים "למתחברים ל NGN\UFI"

Featured Replies

פורסם

אחד מהם שהם המליצו לי לבחור EDIMAX BR-6424 N

התחברתי לפני כשבוע ל 12 מגה בעצם מה שהיה צריך להיות כבר לפני חודשיים פשוט לא הייתה תשתית באזור.

הגלישה הייתה נחמדה מאוד בשבוע האחרון עם 1.5 מגה לשניה בהורדה ו כמעט 100 ק בהלאה.

רק שאתמול כל זה הסתיים לו בפתאומיות גמורה כאשר הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לקבל אינטרנט .

היום בבוקר הסבירו לי שבזק קנו שרתים חדשים שמאפשרים גישה פרטית יותר בלי עומסים ועל כן צריך את השיטה החדשה \ישנה עם החייגן הפנימי שרק 3 מודמים יודעים להסתדר אתו טוב וכאמור ה LINKSYS WRT 150 N שלי לא מספיק טוב עבורם כי הוא עושה הרבה ניתוקים ולא יודע להסתדר עם חייגן .

בסופו של דבר הסכמתי , בזק בינלאומי מספקים את הראוטר EDIMAX במחיר מוזל של 120 ש"ח עם אפשרות פריסה חודשים לכל ההתחייבות כאשר בסופו של דבר אתה הבעלים של הראוטר.

השאלה האם אני עושה את הדבר הנכון ואכן אי אפשר להסתדר עם הראוטר הקיים שלי , האם משהו נתקל ועומד באותה הסיטואציה ?

כמו כן יש לנו כיום בעיתיות לקבל אינטרנט בקומה הראשונה ביחידת דיור האם יש אפשרות לשדרג מעכשיו באמצעות 2 הראוטרים את טווח הקליטה?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

בזק בינלאומי? למה הם מספקים את הראוטר? הרי זה תפקיד של בזק\הוט ולא של ספקיות(אלא אם כן שינו את הפרוצדורה)

פורסם
  • מחבר

כאמור כרגע בזק בינלאומי מטפלים בנושא הזה אולי בעזרת HOT אולי בתיאום מולם אבל זה לא כל כך ה ISSUE

פורסם
  • מחבר

האם ישנה אפשרות להגביר את אות השידור של הראוטר האלחוטי באמצעות שילוב שלה ADIMAX החדש עם הראוטר LINKSYS הישן שלי?

פורסם

בעקרון זה אפשרי, אבל דורש טעינת קוחשה צד שלישי (כמו DD_WRT) ל-LINKSYS. מכיוון שה-EDIMAX הוא בתקן N וה-LINKSYS בתקן G החיבור הזה גם ינחית את יכולת הרשת האלחוטית שלך. אם אתה ממש מעוניין בכך, תיעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

אבל חבר מדובר ב LINKSYS תקן N WR150 האם עדיין תהיה בעיה ?

הסתכלתי ברפרוף על המדריך ואני מבין שצריך לחבר את הראוטר השני בכבל לראוטר הראשון ??

כי זה נורא יגביל את כל התהליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים