עבור לתוכן

דקסטר - עונה 5 - הנה זה מתחיל....

Featured Replies

פורסם

טוב, כמעט :)

בשעות האחרונות שוחרר טריילר לעונה החמישית, שתתחיל בספטמבר:

http://www.youtube.com/watch?v=oSBPoCR4pH8

אני למדתי את הלקח שלי מהעונה הקודמת, ואני בהחלט לא הולך לצפות בעונה הזאת לפני שהיא כבר תסתיים (או תהיה לקראת סיום).

אני מעדיף לחכות עוד חודשיים-שלושה, ואז לראות את כל הפרקים ברצף (כל פעם לראות 2-3-4 פרקים ברצף), מאשר לחכות שבוע שלם בין פרק לפרק... זה מדכא, זה מעצבן, זה גורם לך לא להיות מחובר לעלילה (הרבה פעמים פשוט שכחתי דברים שקרו לפני 4 פרקים - כי עבר כבר חודש!), וזה פשוט הורס את כל הכיף של צפיה בסדרה כ"סרט ארוך" (כמובן עם הפסקות).

• תגובות 58
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומג אומג אומג!!!! :P :P

וכן המתח בין שבוע לשבוע הורג

פורסם

מחזק. את עונה 4 ראיתי כולה ברצף. פשוט תענוג. (אם כי לא הייתי ממליץ. 12 שעות זה יותר מידי לראות טלביזיה...)

פורסם

סוף סוף.. ויש קאסט של שחקנים חדשים לא רע בכלל..

זאת אמורה להיות העונה האחרונה? או שאין מידע?

פורסם
  • מחבר

אחרי העונה השלישית, דובר מראש על כך שחתמו עם היוצרים על שתי עונות נוספות, 4+5.

כרגע עדיין מוקדם לדבר על העונות הבאות, אתה יודע..

זה לא אומר שזאת העונה האחרונה, וגם לא מבטיח שיהיו עונות נוספות.. מין הסתם סביר להניח שהעונה תיגמר באיזשהו טוויסט מותח בשביל לעודד את SHOWTIME לרכוש עונות נוספות.

פורסם

אני פשוט יודע שהסדרה מבוססת על ספרים, ותהיתי אם הולכים להיגמר להם הספרים ;)

פורסם

רק העונה הראשונה הייתה מבוססת באופן ישיר על הספר הראשון בסדרה. אחר כך הם רק לקחו רעיונות כלליים, אבל לא עקבו אחרי הספרים

פורסם

טוב לדעת, תודה :xyxthumbs:

פורסם

אוף באמת חשבתי שזה כבר מתחיל :smile1::nixweiss:

פורסם

עד שעונה חמש יצאה כבר שכחתי את כל עונה 4 חוץ מהסוף...

פורסם

הסדרה בנויה כך שהסוף הכי טוב שיכול להיות לה בסוף זה המוות של דקסטר, אני כבר לא יכול לחכות, ואני מתכוון לחכות כל שבוע לפרק, עדיף מאשר להתחיל לראות את הסדרה בדצמבר -_-

פורסם

ואוו, זה נראה כל כך טוב..

מחכה בטירוף!! :xyxthumbs:

פורסם

זה ניראה יותר טוב ;)

פורסם

:P

הסדרה בנויה כך שהסוף הכי טוב שיכול להיות לה בסוף זה המוות של דקסטר, אני כבר לא יכול לחכות, ואני מתכוון לחכות כל שבוע לפרק, עדיף מאשר להתחיל לראות את הסדרה בדצמבר -_-

לדקסטר אסור למות.

זה בנאלי וצפוי, הם צריכים לסיים באופן אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים