פורסם 2010 ביולי 2415 שנים טוב, כמעט בשעות האחרונות שוחרר טריילר לעונה החמישית, שתתחיל בספטמבר: http://www.youtube.com/watch?v=oSBPoCR4pH8 אני למדתי את הלקח שלי מהעונה הקודמת, ואני בהחלט לא הולך לצפות בעונה הזאת לפני שהיא כבר תסתיים (או תהיה לקראת סיום). אני מעדיף לחכות עוד חודשיים-שלושה, ואז לראות את כל הפרקים ברצף (כל פעם לראות 2-3-4 פרקים ברצף), מאשר לחכות שבוע שלם בין פרק לפרק... זה מדכא, זה מעצבן, זה גורם לך לא להיות מחובר לעלילה (הרבה פעמים פשוט שכחתי דברים שקרו לפני 4 פרקים - כי עבר כבר חודש!), וזה פשוט הורס את כל הכיף של צפיה בסדרה כ"סרט ארוך" (כמובן עם הפסקות).
פורסם 2010 ביולי 2415 שנים מחזק. את עונה 4 ראיתי כולה ברצף. פשוט תענוג. (אם כי לא הייתי ממליץ. 12 שעות זה יותר מידי לראות טלביזיה...)
פורסם 2010 ביולי 2415 שנים סוף סוף.. ויש קאסט של שחקנים חדשים לא רע בכלל..זאת אמורה להיות העונה האחרונה? או שאין מידע?
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים מחבר אחרי העונה השלישית, דובר מראש על כך שחתמו עם היוצרים על שתי עונות נוספות, 4+5.כרגע עדיין מוקדם לדבר על העונות הבאות, אתה יודע..זה לא אומר שזאת העונה האחרונה, וגם לא מבטיח שיהיו עונות נוספות.. מין הסתם סביר להניח שהעונה תיגמר באיזשהו טוויסט מותח בשביל לעודד את SHOWTIME לרכוש עונות נוספות.
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים רק העונה הראשונה הייתה מבוססת באופן ישיר על הספר הראשון בסדרה. אחר כך הם רק לקחו רעיונות כלליים, אבל לא עקבו אחרי הספרים
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים הסדרה בנויה כך שהסוף הכי טוב שיכול להיות לה בסוף זה המוות של דקסטר, אני כבר לא יכול לחכות, ואני מתכוון לחכות כל שבוע לפרק, עדיף מאשר להתחיל לראות את הסדרה בדצמבר
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים הסדרה בנויה כך שהסוף הכי טוב שיכול להיות לה בסוף זה המוות של דקסטר, אני כבר לא יכול לחכות, ואני מתכוון לחכות כל שבוע לפרק, עדיף מאשר להתחיל לראות את הסדרה בדצמבר לדקסטר אסור למות. זה בנאלי וצפוי, הם צריכים לסיים באופן אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.