עבור לתוכן

תוקף מועד לקיחת המענק מעודפת...?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני משוחרר כבר שנה ו 7 חודשים, כבר האמת שאני עובד שנה וסיימתי את הימים למענק המועדפת.

רציתי לדעת עד מתי אני יכול לקחת את המענק? חלק אמרו לי שנתיים, חלק אמרו לי 5 ( הכוונה היא ללכת לביטוח לאומי ולהגיש את הטפסים כדי לקבל את המענק).

תודה רבה :)

פורסם

תוצאה ראשונה בגוגל עבור "ביטוח לאומי עבודה מועדפת":

http://www.btl.gov.il/benefits/demobilized_soldier/Pages/default.aspx

מועד הגשת התביעה

תביעה למענק ניתן להגיש לאחר שסיימת לעבוד בעבודה הנדרשת, 6 חודשי עבודה מלאים לפחות, ולא יאוחר מתום 12 חודשים מיום סיום 6 חודשי העבודה.

אם תגיש את התביעה לאחר תום המועד הקבוע, אתה עלול לאבד את זכאותך לתשלום המענק.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש ומשום מה לא קיבלתי תוצאה דומה, גם בשבוז לא מצאתי תשובה מלאה, בכל מקרה תודה על התשובה וזה אומר שאני צריך להזדרז

פורסם

בילבלתם 3 דברים

מענק שחרור קיבלת במשכורת האחרונה שלך

מענק מועדפת אתה מקבל לאחר עבודה במשך 6 חודשים בעבודה מועדפת

פיקדון שחרור אתה יכול לדרוש בכל זמן עבור לימודים\חתונה\פתיחת עסק עצמאי או לקבל לחשבון הבנק בטווח של בן 5 ל7 שנים מהשחרור

פורסם

אתה יכול להשלים עבודה מועדפת עד שנתיים מהשחרור.

כאשר את תקופת העבודה עלייך להשלים בתוך שנה ז"א שמתחילת העבודה עד להשלמת 150 ימי העבודה הדרושים כדי לקבל את המענק מביטוח לאומי אסורה לעבור יותר משנה.

פורסם

18 חודשים מסיום העבודה המעודפת.

פורסם
  • מחבר

זהו אני דיברתי על מענק מועדפת. אחרי 150 יום. סיימתי מזמן אבל לא לקחתי עדיין או הגשתי טפסים. אני עובד כבר שנה בערך קצת יותר אולי בחודש.

פורסם

זהו אני דיברתי על מענק מועדפת. אחרי 150 יום. סיימתי מזמן אבל לא לקחתי עדיין או הגשתי טפסים. אני עובד כבר שנה בערך קצת יותר אולי בחודש.

אם התחלת לעבוד בעבודה מעודפת ב20 לאפריל2009 את היום ה150 שלך סיימת ב20 לאפריל 2010.

אז מ20 לאפריל 2010 יש לך 180 יום להגיש את זה [למרות שמעבר גם אפשרי אבל זה יהיה "חריג"].

פורסם
  • מחבר

האמת שהתחלתי לעבוד ב 20 ליוני :smile1:

סיימתי שנה לפני חודש ושלושה ימים, אז יש לי עוד 11 חודשים לקחת את המענק...הבנתי

איכשהו תמיד דברים שקשורים לצבא, ממשלה ושאר ירקות (וכמובן האזרח), מסובך מהתחת.

תודה על ההסבר :)

פורסם

כתבתי לך בטעות 180 יום,זה 18 חודש.

:hi:

פורסם
  • מחבר

אני יודע שמתי לב, לא נורא ושוב תודה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים