עבור לתוכן

עזרה| שפה חדשה ללמוד - יש ידע רק ב-HTML

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

למדתי את HTML, אני רוצה ללמוד עוד שפה שתוכל לעזור לי לשפר את הדף שאני בונה, בין אם זה עיצוב או כל דבר שיכול להיות יעיל לדף אינטרנט.

אשמח לעצות :)

שבת שלום!

פורסם

יש המון דברים. השאלה מה את רוצה להשיג? האם מדובר באתר עם מספר דפים בודדים שאת רק רוצה שיראו טוב או להוסיף פונקציונליות לאתר ?

ממה שאני מבין את קודם כל רוצה שדברים ייראו יותר טוב.

אני מציע לך להתמקד לשם התחלה ב CSS לצורך עיצוב - אפשר לעשות עם זה הרבה דברים ממש נחמדים שמוסיפים המון.

חוץ מזה יש כאמור המון - אבל את צריכה להגדיר מה הצורך.

פורסם
  • מחבר

הצורך שכמו שאמרת מקודם הוא שאתר יראה טוב, בהתחלה מבחינת עיצוב ואזאני אעבור לפונקציות נוספות.

אז CSS הוא ההתחלה לעיצוב הדף?

פורסם

תלמד PHP

פורסם
  • מחבר

תלמד PHP

PHP - מה היא בונה באתר?

איך היא יכולה לעזור לי לקדם את האתר? :)

נ.ב - אני בת.

פורסם

PHP - מה היא בונה באתר?

איך היא יכולה לעזור לי לקדם את האתר? :)

נ.ב - אני בת.

את תראי המון מושגים עם ראשי תיבות חשובים של אנשים מאוד חכמים שקשורים לנושאים מאוד ענייניים.

הצעה שלי - קחי כל שם כזה ותעשי לו חיפוש בגוגל. ויקיפדיה זה מקור מצוין בשביל להבין איפה הידיים והרגליים.

ככלל - יש עיצוב, ויש פונקציונליות. PHP זה תכנות שזה פונקציונליות. CSS קשור לעיצוב של דף HTML.

אולי פשוט תאמרי מה את רוצה לעשות? יהיה הרבה יותר קל לכוון אותך. שום דבר לא בשמיים אבל זה תחום די גדול.

פורסם

PHP היא שפת תכנות לצד שרת. משתמשים בה בשביל לבנות אתרים דינמיים, כגון זה (וכגון 99% מהאתרים שאתה גולשת בהם, כנראה).

באמצעות HTML בלבד את יכולה לבנות רק דפים עם תוכן קבוע ולא משתנה.

פורסם
  • מחבר

הכיוון שלי כרגע הוא עיצוב הדף, מבחינת עיצוב בלי הרבה פונקציות כרגע אבל אולי בהמשך.

העיצוב זה יכול להיות פלאש, פשוט כל דבר שקשור לעיצוב שאני אוכל לעצב איתו את הדף.

שניצל - תודה רבה, עזרת לי מאד :)

פורסם

פלאש לוקח הרבה זמן ללמוד - צריך ללמוד לעבוד עם תוכנה וסביבת עבודה שלמה.

CSS זה ללמוד שפת טקסט פשוטה שדומה ל HTML.

http://www.freecsstemplates.org

בקישור הזה יש דוגמאות לדברים שעשו עם CSS וקצת תמונות בלבד.

יש מה שנקרא מערכות לניהול תוכן ב PHP. לא יכול להמליץ על משהו מסוים כי אני לא מתעסק עם זה. אבל העניין הוא שאתה לא חייבת ללמוד את זה בעצמך. את יכולה למצוא מישהו שמבין שפשוט יתקין לך את החבילה ויסביר לך כמה דברים - עניין של שעה שעתיים.

ואז את מתפקדת בתור עורכת תוכן ולא צריכה לדעת תיכנות.

פורסם

בנוסף לCSS גם ל JavaScript יש יישום של שינוי וויזואלי של האתר.

אחרי שלמדת קצת CSS הייתי ממליץ לנסות לשלב קודי JS, אם נעשה נכון, תורם רבות לעיצוב האתר (ובהמשך לפונקציוליות).

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים