עבור לתוכן

מבקש יעוץ ברכש כרטיס עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך....

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם .

אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח.

חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card

מה דעתכם?

האם עדיף משהו אחר ?

יש לי מחשב שפרטיו הם:

intel core 2 duo

e6550 2.33

2 ram

500g hard drive

מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר).

תודה רבה!

פורסם

ברוך הבא למערכת הפורומים של HWZONE :hi:

2 פרטים חסרים לי.

דגם ספק הכח שלך (500W זה לא דגם זה הספק).

והתקציב שעומד לרשותך

פורסם
  • מחבר

היי,

כתבתי שהתקציב הוא עד 900 ש"ח.

הספק שלי חלש אני בכל מקרה אצטרך לקנות חדש.

תודה,

פורסם

באמת היא שאם אתה עוסק ברינדורים וזה התקציב שעומד לרשותך הייתי במקומך חושב גם על שדרוג מעבד. היום אתה יכול למכור ב100-150 שקל את המעבד שלך מה שייתן לך בתוספת של עוד 150-200 שקלים מעבד חזק אולי אפילו מרובע ליבות שיעזור לך מאוד ברינדורים ועבודה שוטפת, כמו כן גם עוד סטיק זכרון של 2GB.

לגביי הכרטיס עצמו אני לא יודע איזה יש לך כרגע אבל בגדר המלצתי לעניין:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6302

או בעוד 100 שקלים

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5593

שייתן לך במקרים מסויימים מהירות גבוהה יותר ב50-85%~

בעיקר עם אפטר אפקטס.

כאחד שגם עובד עם CS4 הייתי הולך על מה שהצעתי לך, אם 900 שקל ברשותך זה חישוב פשוט:

מוכר E6550 ב150 שקלים והתקציב גדל ל1050

*ב450 שקלים קונה מעבד QUAD חזק שמשאיר אותי עם 600 שקלים -

קונה 9800GT ב500 או אפילו GTS250 ב540 שקלים:

http://tms.co.il/product/7209

ואם היה נשאר קצת כסף מוסיף סטיק של 2GB זכרון.

איזה לוח אם אגב יש לך?

פורסם

אומנם מדובר על CS4, אבל כדאי לקחת בחשבון שבמידה ותעבור ל-CS5, התמיכה להאצת חומרה במנוע (mercury) החדש

המבוסס CUDA ל-Premiere Pro CS5 תתקבל אך ורק עם כרטיסי nvidia המכילים נפח זכרון של 796MB ומעלה.

ההאצה יכולה לקצר משמעותית גם זמני רינדור בזמן אמת וגם זמני export.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

מה לדעתכם עדיף לקנות :

NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card

או

PNY - NVIDIA Quadro NVS 290 256MB DDR2 PCI Express Graphics Card

יש לי חבר שטס לארה"ב ויכול להביא לי כרטיס, ראיתי באתר של bestbuy שהמחירים של שני הכרטיסים האלו כמעט זהים.

מה עדיף?

פורסם

למרות שה-quadro הוא כרטיס לשוק המקצועי, הדגם הזה יותר חלש מה-9800gt, במיוחד כשהוא מכיל רק 256mb זכרון,

ה-9800gt יהיה רלוונטי יותר ל-premiere pro. ה-quadro המיושן nvs290 לא יעזור הרבה במקרה שלך.

בכלל אני לא מבין למה דווקא אתה קונה מ-bestbuy. באתר שלהם 9800gt 1gb עולה 115$ כאשר ב-newegg למשל אתה יכול להביא

GTS250 1gb שחזק ממנו ועדיין יוצא זול יותר. יש שם גם מבחר הגיוני יותר של כרטיסי 9800gt במחירים עדיפים.

פורסם
  • מחבר

שלום SyndromE.

הלכתי על BESTBUY מכיוון שזו החנות היחידה שאני מכיר בארה"ב כרשת וכל מי שאני מכיר קנה שם...

אין לי שום נאמנות אליהם...גם ככה אין לי אחריות על המוצר בארץ אז זה לא משנה.

בכל מקרה,

אתה ממליץ על GTS250? יותר מה-9800gt

תודה רבה :)

פורסם

קודם כל תלוי איפה אתה קונה, כי למשל ב-newegg ה-9800gt עם 1GB הכי זול מתחיל ב-95$-99$ אז במקרה הזה די ברור שעדיף

GTS250 1GB באותו המחיר. אם אתה יכול להשיג 9800GT 1GB זול יותר אז אפשר לשקול אותו, אני לא חושב שיהיה הבדל

משמעותי ב-CS4 premiere pro, אבל אני מניח שב-CS5 ההבדל יורגש יותר, בהתאם לאופן השימוש כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים