עבור לתוכן

GTX260 - תקיעות, FREEZEים, ושגיאות של הדרייבר. תקלת חומרה?

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים,

יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית).

אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק.

השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה זאת, שלא אתקע בלי כרטיס מסך חודש :| - ד"א, יביאו לי כרטיס חלופי?

קישור לת'ראד הקודם, אם זה יעזור. (מצטער שפתחתי חדש, רק עכשיו מצאתי את הישן.)

פורסם

עם עצות כאלה

תעשה סריקת וירוסים...

היה לחבר שלי בעיה דומה וזה היה בגלל וירוס.

אני לא מתפלא שעדיין יש לך תקלות.

תוריד את תוכנת ATITOOL ותלחץ על כפתור סריקת ארטיפקטים. תן לתוכנה לעבוד לפחות רבע שעה ותראה אם יש צפצוף והוא מודיע לך על DELTA (ארטיפקט)

במידה ויש לך ארטיפקטים כמובן בשעוני הסטוק של הכרטיס, לך וממש אחריות.

לגביי כרטיס חלופי זה כבר תצטרך לשאול אותם

פורסם

עדיף כבר להשתמש ב-EVGA OC Scanner. הגרסא האחרונה אמורה לעבוד על כל כרטיסי ה-Geforce, וללא הגבלת יצרניות.

(הכרטיס שלי לא שייך ל-EVGA והיא עובדת איתו כרגיל). יש לה בדיקת מאמץ ובדיקת ארטיפקטים.

אפשר להוריד מאתר הבית, רק במידה ואתה רשום ב-EVGA

http://www.evga.com/articles/00530/

הורדה ישירה מ- Rapidshare, למי שאין חשבון ב-EVGA

http://rapidshare.com/files/408613501/ocscanner.zip.html

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה לשניכם. סורק עם EVGA עכשיו, אעדכן בהמשך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, סרקתי עם EVGA OC SCANNER במשך 35 דקות, ולא היו ארטיפקטים, אבל עדיין יש תקיעות לפעמים במשחקים. הקטע עם הERORR של הדרייבר לא קרה לי כבר זמן מה, אבל התקיעות האלה כל כך מעצבנות! השאלה אם שווה לי ללכת עד לראשון ולתת להם את הכרטיס... אני לא רוצה להישאר בלי כרטיס להרבה זמן, והם בטח יישלחו אותו לחברה (TwinTech, אלוהים יודע איפה זה נמצא)... מה אתם אומרים, מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

הנה, זה קרה לי שוב, לעזאזל!

קיבלתי Windows Display Driver Error אחרי משחק של רבע שעה ב- TF2...

אני הולך לממש אחריות, סופית. אני טועה??

פורסם

אתה יכול לתאר טיפה את התקיעה ?

שומעים משהוא מהרמקולים ? / יש תמונה על המסך כשזה קורה ?

כי יש לי בעיה עם כרטיס של ATI בכללל ... גם הוא עושה דברים כאלה אבל כנראה שז הלוח אם ולא הכרטיס ... שווה לבדוק ..

פורסם
  • מחבר

הוא פשוט נתקע לאיזה 2-3-4 שניות, ואז חוזר. זה במצב הטוב... במצב הלא טוב הוא נתקע ואז אני נסגר, ומופיעה לי השגיאה הזו...

פורסם

למה דווקא ת'GTX460 של GAINWARD שלי הOC SCANNER המזורגג לא מוכן לקבל? :pissed:

פורסם
  • מחבר

הוא פשוט נתקע לאיזה 2-3-4 שניות, ואז חוזר. זה במצב הטוב... במצב הלא טוב הוא נתקע ואז אני נסגר, ומופיעה לי השגיאה הזו...

פורסם

למה לעזאזל היית חייב לצטט את ההודעה שלך?

תסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ותתקין עוד הפעם.

פורסם
  • מחבר

תרגעעעעעעעעעע בנאדם! רציתי להקפיץ את הנושא, אז ציטטתי את ההודעה שלי. מה העצבים?

כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים.

הרגע זה קרה לי שוב, אחרי משחק של שעה ורבע~, צירפתי תמונות מסך. מה הולך כאן?

עריכה:

לאחר גיגול מדוייק של השגיאה (לא היה לי את הנוסח שלה עד הרגע) עשיתי מה שנאמר כאן, בפוסט הראשון, הורדתי את KB93814, אבל כשאני מפעיל אותו נאמר לי "The update does not apply to your system". יכול להיות שהווינדוס אפדייט כבר התקין לי את העדכון הזה כשהוא יצא, ומשהו אחר גורם לשגיאה הזו? אשמח לעזרה, זה כבר משגע אותי!

תודה מראש...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפי גוגל האתר הזה צריך לעזור:

http://nvlddmkmdisplaydriverfix.com/

עוד אפשרות זה שהכרטיס מסך שלך מתחמם יותר מידי, תוציא אותו ותנקה אותו מאבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים