עבור לתוכן

מחפש שני סרטים

Featured Replies

פורסם

הסרט הראשון הוא סרט פארודיה בריטי עם איזה ממציא והעוזר שלו שנוסעים בזמן (לפחות ממה שאני זוכר בתחילת הסרט). היה קטע עם רובין הוד שהממציא גורם לכל החבורה להבין איזה פריירים הם ולהרוג אותו במקום לעזור לעניים. זה לצערי כל מה שאני זוכר בבירור וכל ניסיונות החיפוש שלי לא מצאו משהו מתאים.

הסרט השני הוא רק המלצה אבל נשמע מעניין בטירוף: וירוס שתוקף את העולם ובגללו מתחילות התאבדויות המוניות ברחבי העולם. החבר שהמליץ לי על הסרט לא זוככר מה השם או אפילו מתי הוא יצא ככה שאין לי מושג מה לחפש.

תודה מראש לעוזרים! :)

פורסם

לגביי הסרט השני,לא בדיוק התאבדויות, אבל יש את I'm a Legend עם וויל סמית'. סרט מומלץ אם לא ראית.

יש גם את 28Days later שקיבל 7.6 ב IMDB. אני פחות אהבתי.

פורסם
  • מחבר

^^

אכן, זה הסרט השני, המון תודה! :)

פורסם

הייתכן שהראשון הוא Time Bandits? (לא ראיתי אותו, אבל הוא בריטי, עם מסע בזמן ויש בו רובין הוד)

פורסם

the happening ממש ממש גרוע

איזה משחק רע של מארק וולברג הזה, סרט מפגר חח

פורסם

the happening הוא סרט דל תקציב.

אני דווקא נהנתי ממנו, הוא לא רע אבל הוא לא בשביל כל אחד.

פורסם

לגביי הסרט השני,לא בדיוק התאבדויות, אבל יש את I'm a Legend עם וויל סמית'. סרט מומלץ אם לא ראית.

יש גם את 28Days later שקיבל 7.6 ב IMDB. אני פחות אהבתי.

הייתי פשוט חייב להגיב על זה...

מצטער, אבל סרט זומבים שלוקח חצי שעה עד שרואים זומבי אחד?

שלא נדבר על כך שזה בערך הצגת יחיד של שחקן, שעם כל הכבוד, כישורי המשחק שלו מוגבלים ל"הנסיך המדליק מבל אייר"?

פשוט בזבוז של איזה שעתיים מהחיים. באמת שיש מעטים סרטים שיותר משעממים

דווקא "28 יום אחרי" הוא סרט זומבים טוב ומומלץ למי שאוהב את הז'אנר. מי שלא כנראה שלא יהנה...

פורסם

אם כבר מדברים על סרטי זומבים אז הסרט הכי טוב הוא הקומדיה ZOMBIELAND.

פורסם

הייתי פשוט חייב להגיב על זה...

מצטער, אבל סרט זומבים שלוקח חצי שעה עד שרואים זומבי אחד?

שלא נדבר על כך שזה בערך הצגת יחיד של שחקן, שעם כל הכבוד, כישורי המשחק שלו מוגבלים ל"הנסיך המדליק מבל אייר"?

פשוט בזבוז של איזה שעתיים מהחיים. באמת שיש מעטים סרטים שיותר משעממים

דווקא "28 יום אחרי" הוא סרט זומבים טוב ומומלץ למי שאוהב את הז'אנר. מי שלא כנראה שלא יהנה...

חחח. אצלי דווקא להיפך. מצאתי את I'm a Legend מהנה, ולא רק בגלל איך שעשו את ניו יורק נטושה. ולדעתי הוא עשוי טוב.

סרטי זומבים לא מעניינים אותי בדר"כ. את 28 ימים אחרי מצאתי מעיק.

פורסם

סרט גרוע ורימייק כושל לסרטו של צ'רלטון אסטון האגדי THE OMEGA MAN.

פורסם

אממממממ לא. וויל סמית הוא כרגע אחד השחקנים היותר מוכשרים בהוליווד.

סרט גרוע ורימייק כושל לסרטו של צ'רלטון אסטון האגדי THE OMEGA MAN.

אממממממ לא, שניהם מבוססים על אותו ספר.

פורסם

אממממממ לא, שניהם מבוססים על אותו ספר.

ובמה זה סותר את מה שכתבתי?

פורסם

יש הבדל גדול בין שני סרטים שאחד רימייק של השני, ושני סרטים שמבוססים על אותו מקור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים