עבור לתוכן

טיסה לבורגאס!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברס,

אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם.

תודה רבה מראש אנשים :)

פורסם

11 חבר'ה?

זה המון, אתם תהיו חייבים להתפצל במסיבות או שזה יהיה מעפן.

מחברים שחזרו/טסים עכשיו הבנתי שבורגס זה מקום שורץ ישראלים (לא פלא, טסים לי 11 חבר'ה, מזה קייטנה?)

40 דולר ליום יספיקו לך למסיבות ואוכל (אין מצב שתמצא שם אוכל כשר, אולי בחור אחד לא יותר)

יש גם הפלגות וכל מיני שטויות כאלה.

אל תקשיב לישראלים שם לגבי מסיבות כי בסוף יוצא שאלו מסיבות מעפנות עם ישראלים בלבד.

פורסם
  • מחבר

זו לא קייטנה, זו חופשה, מה נעשה שאנחנו הרבה בחבר'ה. :smile1:

את האוכל אנחנו מביאים בעצמנו, מנות חמות ושימורים... :facepalm:

אבל נסתדר, לא צריך להתפנק יותר מדי, העיקר שנהנה.

למה נהיה חייבים להתפצל במסיבות? זאת אומרת 6 למסיבה X ו-6 ל- Y? לא הבנתי כל כך למה אבל בסדר.

עוד תגובות, בעיקר על מה ששאלתי, ייתקבלו בשמחה חברס.

פורסם

מאותה ביסה שלא באים 11 חבר'ה למסיבה בארץ - לא יכניסו אותכם.

ברגע שבאים 11 חברים למסיבה, דבר ראשון זה פוגע קשות באיזון הבנים-בנות במועדון.

דבר שני 11 חברה זה מוקד לבעיות - תסכים איתי שהרבה יותר סיכוים ש-11 חברה ישתכרו ויריבו ויעשו בלאגן מאשר 4 חברים.

באמת קייטנה, לא הייתם צריכים לקבוע כל ה-11.

אגב, 6-7 יהיה בעיה להכניס למועדון גם כן.

כדאי לכם להתפצל לקבוצות של 4 ו-3.

תהנו ילדודוס', ולא לעשות בלאגן.

פורסם

גם מטבע הדברים לא כולם ירצו אותו דבר.

עדיף שתסכימו מראש להתפצל לפני שיהיו שם פיצוצים

פורסם

לפניי שבועיים הייתי שם עם עוד שלושה חברה ,היינו בעיקר בסני ביץ (החלטה לא משהו כי זה המקום בערך עם הכי הרבה ישראלים ,למרות שבאנו דיי בהתחלה ,אז לא היה יותר מדיי ,בטח שלא ברמה שזה נראה לך כאילו אתה באילת ) ,מסיבות אני לא ימליץ לך ,אני לא חובב גדול והיינו בכל השבוע אולי בשלושה מסיבות (אחת מהן יצאנו אחרי חצי שעה כי האווירה הייתה איכס ,השאר היו סבבה ) .

בכל מקרה ,אני חייב להוסיף שהמקומיות זה להיט :hat:

פורסם
  • מחבר

http://users.telenet.be/worldstandards/electricity.htm

הטיפוס הנפוץ ברוב מדינות אירופה הוא C.

זאת אומרת שאני לא צריך מתאם כלל? לפי האיור, C הוא בעל שני פינים (אין להם הארקה לפעמים? :screwy:), כמו של מטענים למשל. אני צודק?

פורסם

אתה אכן צודק. התקעים היחידים הבעיתיים הם אלו עם הארקה (3 פינים). למטען לפלאפון לא אמורה להיות לך בעיה (מטען של מחשב נייד, לדוגמה, כן יצטרך מתאם).

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שאודה פעם לשניצל, אך זו הפעם הראשונה - תודה לך :)

סתם מתוך סקרנות - אין הארקה שם? Oo

- הערות/הארות נוספות ייתקבלו בברכה.

נ.ב. - זה נכון שירקות שם עולים ממש ממש יקר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים