עבור לתוכן

האם כדאי לשדרג מC2D ל I7 או I5?

Featured Replies

פורסם

יש לי c2d 6750 ובזמן האחרון אני מרגיש שהמשחקים מתחילים להיות כבדים על המעבד (יש לי כרטיס מסך טוב 260GTX216core ואני משחק ברזולוציה של 1280*1024 ) אני מדבר על משחקים כמו GTA4,battle filed bc2,farcry2

השאלה שלי היא האם מספיק לשדרג לC2Q או שכדאי לעבור לCore i7/5?

פורסם

הכל שאלה של כמה כסף אתה רוצה להוציא. כי הרי כדי לשדרג I5/I7 תצטרך להחליף גם לוח וזיכרון.

בהנחה שהלוח שלך יתמוך בכל הC2D/C2Q הקיימים, משהו בתחום הQ9XXX או E8XXX יכול להיות תוספת נחמדה לביצועים (רק אל תצפה ליותר מ-20-25%).

פורסם

קשה לי להאמין שהמעבד הוא צוואר הבקבוק שלך במשחקים.

תנסה לשחק עם OC ותראה אם זה משפיע.

פורסם

אני לא מבין בכרטיסי מסך אז קשה לי לאמוד את "חוזק" כרטיס המסך שלך, אבל אם אתה טוען שהוא אמור לספק ביצועים גבוהים, תנסה להעלות את הרזולוציה.

בחלק גדול מהמקרים ברזולוציות נמוכות יותר עומס נופל על המעבד ואם יש כרטיס מסך מתאים, עדיף לנצל אותו (אחרת מה הטעם בכרטיס לביצועים?). אני לא בטוח ששדרוג מעבד יניב לך את התוצאה הרצויה, אבל זה תלוי בציפיות שלך עליהן לא פרטת. שנית, אם כבר להחליף לפלטפורמה אחרת, לא הייתי ממליץ על I7 למשחקים, I5-750 הוא אופציה סבירה בהחלט, אך בראש ובראשונה הייתי ממליץ על פלטפורמת AMD מבוססת Athlon II או Phenom II כאפשרות המשתלמת ביותר.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי למשחקים חדשים המעבד שלי צואר בקבוק אבל לא משהו קריטי

כפי שראיתי בדרישות של כמה משחקים כבר מומלץ מעבד עם ארבע ליבות השאלה שלי האם כדאי לעבור לC2Q או שכדאי לחקות ולקנות משהו באמת חזק כמו core I7

ולגבי לוח אם וזכרונות אני מודע שצריך להחליף אחרת לא הייתי שואל והלך על I5 750 אן I7 920[br]פורסם בתאריך: 22.07.2010 בשעה 12:13:31

אני לא מבין בכרטיסי מסך אז קשה לי לאמוד את "חוזק" כרטיס המסך שלך, אבל אם אתה טוען שהוא אמור לספק ביצועים גבוהים, תנסה להעלות את הרזולוציה.

בחלק גדול מהמקרים ברזולוציות נמוכות יותר עומס נופל על המעבד ואם יש כרטיס מסך מתאים, עדיף לנצל אותו (אחרת מה הטעם בכרטיס לביצועים?). אני לא בטוח ששדרוג מעבד יניב לך את התוצאה הרצויה, אבל זה תלוי בציפיות שלך עליהן לא פרטת. שנית, אם כבר להחליף לפלטפורמה אחרת, לא הייתי ממליץ על I7 למשחקים, I5-750 הוא אופציה סבירה בהחלט, אך בראש ובראשונה הייתי ממליץ על פלטפורמת AMD מבוססת Athlon II או Phenom II כאפשרות המשתלמת ביותר.

המסך שלי הוא 5:4 כך שהרזולוציה המקסימלית היא 1280*1024

בקשר לציפיות אני מצפה להריץ משחקים בצורה חלקה (בדקתי והכרטיס אמור להריץ אותם בצורה חלקה ברזולוציה הזואת )

I7 920 לא משתלם? לגבי AMD הם זולים יותר מ אינטל שזו גם אופציה טובה שלא חשבתי עליהא :) תודה בכל מקרה

פורסם

תבצע OC למעבד, אתה יכול לתת לו האצה של 600-800MHZ בקלות

פורסם

ברוזולוציה נמוכה יחסית כמו שלך המעבד תמיד יהווה פקטור מאוד רציני, תנסה קודם את האפשרות החינמית שהיא המהרה ואם זה לא עוזר אז כן השתדרגות מאוד תועיל לך.

פורסם
  • מחבר

המהרתי והגעתי מ-2.66GHZ ל 3.3GHZ זה עזר מעט אבל הורדתי דריברים חדשים ש NVIDIA והם עזרו עם הביצועים בצורה ניקרת

ביינתם אני יכול לשחק ברוב המשחקים בהגדרות גבוהות תודה על העצות חברה אבל אני חושב שלבסוף כדאי לחכות עד שהמעבד באמת יהיה חלש. בכל מקרה תודה.

פורסם

בתור אחד שעבר מ-E8400 ל-Core i7 860 אני יכול להגיד שההבדלים ענקיים.

בבאטלפילד ה-E8400 היה מתאמץ מאוד, היה מגיע ל-90% מאמץ ואף יותר.

עדיף לך לשדרג לאחד ממעבדי Core i7/i5 ותקנה כמובן זיכרון של לפחות 2GB (עדיף כמה שיותר) ולוח אם בסיסי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים